ליום חמישי.

GiLi73

New member
אצלנו הבנקים פתוחים עד 6 ../images/Emo3.gif

תלכי מחר או יום ראשון

דורה17

New member
גם אצלנו.. אבל רק בשני וורביעי..

ואני אלך מחר.. כי אני צריכה כסף לנסיעות להופעה וזה..

אתם יודעים מה שמתי לב?! ../images/Emo6.gif

שמאז הוחלט על פתיחת שרשורי אוף טופיק יומיים, כל פעילות הפורום היומיומית ורוב הדיבורים עוסקים וניכתבים בשרשורי אוף ולא בשרשורים מסוימים על סינרגיה. זה פשוט הפך לפורום "דיבורים בכיף" חחחחחח...

שלומיתת

New member
אמ,נכון

כשיש משו על סינרגיה מדברים על סינרגיה. אני מאמינה שיהיה הערב כשיחזרו מההופעה ומחר בטוח. אבל זאת לא התעסקות יומיומיות כי זו לא למשל תכנית טלויזיה שיש תמיד מה לדבר עליה,ככה זה.

קשה לי לא להתרגש – ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן.

קשה לי לא להתרגש – ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן. קשה לי לא התרגש הכל קורה ומתממש אורות מסנוורים חלום ישן שמתגשם ושוב עמוק להשתדל שלא לראות ולקבל הכל כמו אהבה והלוואי שזה יקרה מהר לפעמים אני משתגע כי מבחינתי אני יודע שיהיה טוב לפעמים אני לא שומעת כי מבחינתי אני יודעת שזה קרוב מותר לבנאדם לטעות להתבלבל ובכל זאת לתת הכל להתכוון לקול... [שמע ישראל....] מה שיש לי זה אותי ומה שיש לכם אני ושנינו מתקרבים המעגל ניסגר. לפעמים אני משתגע כי מבחינתי אני יודע שיהיה טוב לפעמים אני לא שומעת כי מבחינתי אני יודעת שזה קרוב חבר'ה, זה שיר כ"כ שווה, אתם חייבים XXXXX נו אתם יודעים... החמור
חחחח... אתם תהנו ולא תתאכזבו, תיסמכו על הטעם שלי !!!!

דורה17

New member
מממ.... לא יודעת...

ממממממממ......רוצה ארץ עיר? חחחחח סתם.. אמ... אני אחשוב על משו ואני אחזור אלייך חחח תחשבי גם את (נפתח אותו באחת מההודעות של תפוז כי השרשור הזה כבר מפוצץ..)

מסיבת רד הוט צ'ילי פפרס../images/Emo70.gif

מאות מעריצי רד הוט צ'ילי פפרס יפתחו בענק ליין מסיבות פורום מעריצי להקת RED HOT CHILI PEPPERS בישראל ממשיך את פעילותו בשיתוף עם מועדון הקולטורה בתל-אביב ועורך מסיבה מיוחדת שתוקדש כולה ללהקה. הערב יפתח חגיגית ליין מסיבות של המעריצים. כצעד נוסף של הקמפיין האינטנסיבי והעצומה שסחפה כבר מעל 3,000 חתימות הקוראות להבאת הלהקה לארץ. מלבד RED HOT CHILI PEPPERS שכמובן יהיו הדומיננטיים בפלייליסט יככבו להקות נוספות כמו Smashing Pumpkins, Jane's Addiction,John Frusciante, Faith No More ועוד. הנחה תינתן לכול הבאים עם חולצות של RED HOT CHILI PEPPERS ניתן להתרשם בפורום (לינק בחתימה)

למעלה