ליום חמישי.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo13.gif

תפוזבל נשאר תפוזבל.. (מושפעת מבלי סודות..
)

דורה17

New member
מה זה? איך אפשר לקרוא את זה?

אהההההה תפוזבל נשאר תפוזבל! חחחחחח

McFreaKy

New member
איך ידעתי שזה יקרה לי. ../images/Emo6.gif

טוב, אז אתמול לא נרדמתי עד איזה 3. מקסים. הגעתי לראיון והגברת הייתה נחמדה מאד, אבל כמובן שמיד היא הודיעה לי שהרשימה למד"א נסגרה אתמול. כוס אמא שלה! שלחתי להם ת'טפסים לפני איזה חודש ודברתי עם בחורה בטלפון לפני שבועיים וגם לה וגם בטפסים אמרתי את זה, אז לא יכלו לקבוע ראיון יום אחד קודם?! אנעל רבאק.
אבל החלטתי לא לתת לזה לשגע אותי כי אני בגישה חיובית לאחרונה וצריך לשמור את זה.
אז כמובן שהפוסטמה מנסה לדחוף אותי איזה משו משרדי ומפגר בגלל הידע שלי באנגלית ובמחשבים. ]; אבל אני לא רוצה, שתרד ממני. אז יש ת'אופציה של גן ילדים חמודים אבל אני לא בטוח שהיא תתן לי. יש עוד שני דברים שהיא הציעה שדיברו אלי קצת. הראשון, שפחות, זה להדריך במוזיאון מחנה מעפילים פה לד חיפה. אבל אני חושש שכשאין את מי להדריך (ותכלס, כל יום יש? אני בספק. ועוד 8 שעות? ממש לא נראה לי) ימצאו לי יאמבה עבודות משרדיות וזה גם רחוק יחסית (זה לא בתוך חיפה, יקח לי ת'שעה לפחות עם כל התחבורה להגיע). מה שכן חשבתי זה מחלקת מיון לילדים בבית חולים אחד פה בחיפה. אז אני אעזור לאחיות ולרופאים עם הילדים (שזה אומר גיל 0 עד 18
) בדברים פעוטים כמו לקחת בדיקות דם, להביא דברים, סתם להיות עם הילדים אם הם קטנים וצריך עזרה איתם ובין היתר גם להכניס פרטים במחשב וזה. שזה לא ביגי, זה לא לשבת ולהדפיס להם מכתבים או משו.
אז זה נשמע לי נחמד. מה אתם אומרים? ]; אההה, אולי אני אתנקש באחד האנשים ברשימת מד"א ואתפוס את המקום שלו? >: אה, כן, חזרתי הביתה, ראיתי קצת טלויזיה, נרדמתי ופספסתי חברים (
) ועכשיו קמתי.
עוד מעט אני נרדם שוב.

דורה17

New member
מחלקת מיון ילדים זה אחלה!

כשהייתי מאושפזת שנה שעברה (אלרגיה לקיר או משו חח) אז הפנו אותי למיון ילדים והיו שם ילדים כאלה חמודים! ומסכנים.... לא כל כך שמתי לב אליהם כי הייתי עסוקה בלהתעלף מהכדור שנתנו לי אבל ממה שהספקתי לראות זה אחלה.. זה גם בית חולים וזה...

McFreaKy

New member
ואני אהיה כמו באנטומיה של גריי. ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

והיי, זה הכי קרוב למד"א שיש. ופשרה בין זה לגן ילדים. והפלוס הוא שלא אצטרך להאכיל ולהחליף להם כמו בגן. וזה יחסית קרוב לבית. אני מתחיל לאהוב את זה. >:

GiLi73

New member
להדריך במוזיאון נראה משעמם../images/Emo3.gif

ואם אתה אוהב את הקטע של הרפואה אז תלך למחלקת מיון לילדים.. כי זה כמו מד"א..
ושינה נעימה

McFreaKy

New member
מוכנה. תביאי ת'אייסי שלך.

או שאני אעלה את זה כבר לאנשהו (זה גדול מידי כדיך צרף) ואשלח לך קישור במסר.

שלומיתת

New member
יה,גל!../images/Emo13.gif

באיזה בי"ח הציעו לך לעשות את זה?כי אני מסותבבת פעם בשבוע ברמב"ם במאייר.. והייתי במחנה בעתלית כשהייתי קטנה
סתם רציתי לשתף את זה

שלומיתת

New member
../images/Emo122.gif

לא סובלת ת'בי"ח הזה.
ואני אמורה לבוא לשם מתישהוא לעשות מסיבה לילדים.

דורה17

New member
אוף אוף אוף!!!! איזה יום נאחס!!!

אתם מכירים ת'ימים האלה שאף אחד לא עונה לכם בטלפון בדיוק כשאתם צריכים, המעלית לא עובדת בדיוק ביום שכואבת לכם הרגל ולא בא לכם לעלות במדרגות,הכספומט החליט לבלוע לכם ת'כרטיס בדיוק ביום שהבנק סגור ואתם חייבים כסף? ארררררררררררררררר בא לי לחנוק מישו..... ואמא לא עונה לי כל היום.... אני מתחילה לדאוג כבר...

למעלה