איך ידעתי שזה יקרה לי. ../images/Emo6.gif
טוב, אז אתמול לא נרדמתי עד איזה 3. מקסים. הגעתי לראיון והגברת הייתה נחמדה מאד, אבל כמובן שמיד היא הודיעה לי ש
הרשימה למד"א נסגרה אתמול. כוס אמא שלה! שלחתי להם ת'טפסים לפני איזה חודש ודברתי עם בחורה בטלפון לפני שבועיים וגם לה וגם בטפסים אמרתי את זה, אז לא יכלו לקבוע ראיון יום אחד קודם?! אנעל רבאק.
אבל החלטתי לא לתת לזה לשגע אותי כי אני בגישה חיובית לאחרונה וצריך לשמור את זה.
אז כמובן שהפוסטמה מנסה לדחוף אותי איזה משו משרדי ומפגר בגלל הידע שלי באנגלית ובמחשבים. ]; אבל אני לא רוצה, שתרד ממני. אז יש ת'אופציה של גן ילדים חמודים אבל אני לא בטוח שהיא תתן לי. יש עוד שני דברים שהיא הציעה שדיברו אלי קצת. הראשון, שפחות, זה להדריך במוזיאון מחנה מעפילים פה לד חיפה. אבל אני חושש שכשאין את מי להדריך (ותכלס, כל יום יש? אני בספק. ועוד 8 שעות? ממש לא נראה לי) ימצאו לי יאמבה עבודות משרדיות וזה גם רחוק יחסית (זה לא בתוך חיפה, יקח לי ת'שעה לפחות עם כל התחבורה להגיע). מה שכן חשבתי זה
מחלקת מיון לילדים בבית חולים אחד פה בחיפה. אז אני אעזור לאחיות ולרופאים עם הילדים (שזה אומר גיל 0 עד 18
) בדברים פעוטים כמו לקחת בדיקות דם, להביא דברים, סתם להיות עם הילדים אם הם קטנים וצריך עזרה איתם ובין היתר גם להכניס פרטים במחשב וזה. שזה לא ביגי, זה לא לשבת ולהדפיס להם מכתבים או משו.
אז זה נשמע לי נחמד. מה אתם אומרים? ]; אההה, אולי אני אתנקש באחד האנשים ברשימת מד"א ואתפוס את המקום שלו? >: אה, כן, חזרתי הביתה, ראיתי קצת טלויזיה, נרדמתי ופספסתי חברים (
) ועכשיו קמתי.
עוד מעט אני נרדם שוב.