ליום חמישי!

McFreaKy

New member
כי אוטו אחד לא עבד כל השבוע אז היו מגבלות. ];

תמיד יש את השבוע, אל דאגה.

GiLi73

New member
אהה עשית בגרות בתושבע??

זה היחידה הראשונה נכון? איכס שנאתי את זה.. לא למדתי כל השנה תושבע ניגשתי לבגרות הזאת ואין לי מושג איך קיבלתי 78..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifנכון.. היה נחמד..

המושגים עצבנו אותי טיפה אבל בסדר..
איזה שאלות עשית?

----../images/Emo41.gif../images/Emo106.gifסטטיסטיקות../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif-----

בואו נעשה נשער יחד מה יהיו התוצאות היום בסטטיסטיקות?
כל אחד ישער כמה הוא יקבל ועוד 3 אנשים כמה הם יקבלו. כרגיל אני מאמין ששלומית מקום ראשון, אור מקום 3 , אני מהמר שאני מקום 6

kobbar

New member
תגידו, סטטיסטיקות זה אחרי כל שבוע?

לפי מה שהבנתי בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה (314) שאני כותב שם, זה פעם בחודש, בתחילת חודש
כך או כך, בפורום ההוא אני שם את שלומית בכיס הקטן. מה שהיא כותבת כאן בחודש, אני כותב שם בשבוע. תשאלו את החבר'ה.
הם לא ממש אוהבים את העובדה הזאת... בכלל, אני לא מבין למה אנשים רוצים לסלק אותי מכל מקום שאני פעיל או נמצא בו.

XxXSynergitXxX

New member
כי אתה פוגע בכולם .

ואתה אמור להיות פעיל איפה שטוב לך , איפה שמה שאתה באמת אוהב נמצא. אז .. אתה עדיין מוזמן לקחת את הישבן המדהים
שלך , וגם את הפרצוף , העוד יותר מדהים שלך , ולזוז ! לזוז ולזוז ! [במלא המרץ ! ]

niro levi

New member
מעניין למה???......

אולי כי אתה חופררררר ומציקקקק ואין לאף אחד כוח אליך כי אתה טוחן את המוח.. ובכל הודעה כותב "יא פאתט"........ אנחנו צריכים בסוף כל הודעה שאנחנו מגיבים לך לכתוב "יא חסר חיים וחברים"..........

דורה17

New member
אני גם ירדתי...

אני אומרת, אור חזרה למקום שני.. אני אולי מקום שלישי... אלירן גם ירד נראה לי כי הוא לא ממש היה פה לאחרונה בגלל החזרות וזה.. אמ....אתה נראה לי נשארת פחות או יותר כמו שהיית (או שעלית באיזה מקום חחח)

kobbar

New member
איזה פורום של טיפשים.

נושא הפורום הוא להקת סינרגיה, שגם היא בעצמה טיפשית, אבל נשאיר את זה מחוץ להודעה הזו, לצורך העניין - ובמקום לדבר על סינרגיה, וכן, יש על מה לדבר, דיבורים ענייניים ישר ולעניין, כולם מדברים על החזרות של ההוא, על המגן באזרחות של ההיא (שהיא בעצם הוא)... מה נסגר? אולי תקימו איזה קומונה של OFF של הפורום?

למעלה