אור פז יא שוגי!D:
ג גברת פוז New member 19/5/07 #173 תוכנה מסויימת, ששכחתי איך קוראים לה אבל זה לא פוטושופ, או פלאש, או כאלה דברים
ג גברת פוז New member 19/5/07 #175 תודה גורה../images/Emo6.gif חחחחחחחח זה פעם ראשונה שאני אומרת את זה
מ מירוש 18 New member 17/5/07 #134 אני שונאת אזרחות והחומר משעמם שבא למות (יצא לי חרוז) ויש לי מתכונת ביום ראשון
S shilgiah New member 18/5/07 #144 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאוו באסה..../images/Emo4.gif../images/Emo201.gif
K kobbar New member 18/5/07 #150 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה טיפשה
N niro levi New member 18/5/07 #147 לילה ../images/Emo29.gif בוקר../images/Emo42.gif טוב לילה טוב מתוקיםםם חלומות נעימים.. אוהבת את כולכם מלאאאא בהצלחה מחר למי שיש מבחן מתכונת וכו'.....
לילה ../images/Emo29.gif בוקר../images/Emo42.gif טוב לילה טוב מתוקיםםם חלומות נעימים.. אוהבת את כולכם מלאאאא בהצלחה מחר למי שיש מבחן מתכונת וכו'.....