לחמשוש

Miss CB

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

קוראים לה שמחה חח סתם לא אין לגיטרות שלי שמות

Abbe Faria

New member
ג'ון פול ג'ונס - קטן עליך

מינימום אנטוויסל! בכל מקרה, שוב מזל טוב על הרכישה צ'יבי... ואולי מתישהו את, הגיטרה של רוג'ר והקלידים שלי נקליט איזה ג'אם מטורף שיגרום לבלומפילד קופר וסטילס להחוויר.

pasteran

New member
גיטרות ב-88

מחר יהיה מרתון ולהלן הפרטים. גדי לבנה שדרן מצויין למרות שאני מסכים תמיד עם טעמו אבל השעתיים שלו הכי מעניינות

LadyG

New member
גדי לבנה

קצת תקוע מוסיקלית הטעם המוסיקלי שלו נחמד אבל לא מעבר, אבל אני כמובן אהיה במרתון ומה ש- 88 מתקבל כמובן בברכה. וחג שמח ערן.

pasteran

New member
חג שמח דיר ליידי

וזה מה שהתכוונתי לגבי לבנה. שכחתי את ה"לא"

LadyG

New member
חג שמח דיר ערן

השעתיים שלו היו בכלל לא רעות. לסיים עם July Morning , לא ציפיתי ממנו.

Ktzat Acheret

New member
../images/Emo124.gifקצת אחרת יריד דיסקים

קצת אחרת מזמינה אתכם ליריד דיסקים וDVD במחירים מטורפים! החל מ-יום שני 20/09/04 יערך יריד הדיסקים הגדול של קצת אחרת –כפרת עוונות. היריד יערך ברחבה מול פתח החנות ויכלול מבחר ענק של דיסקים ו DVD בז`אנרים השונים המאפיינים את החנות: רוק/רוק מתקדם/פסיכדליה/ג`אז/גרוב/פאנק/פולק/60-70 .... המחירים: 3 דיסקים ב-99 ₪ 2 דיסקים ב-69₪ 1 דיסק ב-39 ₪ 3 DVD ב-129 ₪ 2 DVD ב-89 ₪ 1 DVD ב-49 ₪ המלאי מוגבל ,כל הקודם זוכה! קניות ביריד לא כוללות החתמות בכרטיסיית 10+1 של קצת אחרת. אין אפשרות לשמור בצד,אין החזרות או החלפות אבל יש קפה! דיזינגוף 93 {בחצר} ת"א 035277562 Email:[email protected]

ThePiper

New member
סתם רציתי להכיר לכם...

את החתולנות הסיבירית המקסימונת שלי הקרויה "סיד (המסומם מפ"פ) בייליס (ליקר אנונימי) אלישע (שם המשפחה הנפוץ בבית הזה)". והנה כמה תמונות של השודדת הקטנה (שלא צריכה LSD כדי להיות מחורפנת).

Rubycon

New member
marvelous...

cute indeed... quite resembles my Ludwig when he was at this age... By the way... anybody got a name for a female black german shepherd?

למעלה