לחמשוש

Alife

New member
Tabu.

(בכל אופן, יום אחד כשיהיה לי סוס שחור יקראו לו טאבו.) ושירה! תתחדשי על סיד, מקסימה, ושלא יעזו למחוק אותך יותר מפורום חתולים.

jazzis

New member
חדשים על המדף!

2 items added - the rest of the new Jimi Hendix releases: HENDRIX, JIMI ~ NO MORE A ROLLING STONE This album includes two entire Experience concerts from 1967 - the legendary Monterey International Pop Festival and the Stockholm appearance later that year (September). Recorded just a few months apart, the concert clearly show the constant development of Jimi`s approach to music and the evolvement of his incredible talents. Several songs are present in both concerts, making the comparison easy and the results evident. A superb document not only of Jimi`s music, but of the Summer of Love as well. HENDRIX, JIMI ~ ARE YOU EXPERIENCED AND MORE The first Jimi Hendrix Experience album from 1967, called `Are You Experienced` was one of the milestones of Rock for generations to come. The revolutionary approach to playing and songwriting, the amazing technique and the inspirational fire were all to serve as a beacon to all Rock artists from that moment on. This album includes the original release and 24 additional tracks from the recording session (outtakes, alternate versions, etc.) which are the entire material the group recorded at that time. A monumental document! ======================== Club members - please make your September orders! All other customers, please visit the site, browse and make an order - we miss you! ======================== Have Fun! Adam Baruch Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

Slim Jim

New member
מישהו שם לב שניב חובב...

ניב חובב,הקלידן של שליחי הבלוז יש לו קול שממש הזכיר לי את גדי לי מלהקת ראש. עוד מישהו שם לב לזה?

moshel

New member
לפי דעתי לא

לניב חובב בהחלט אין קול שדומה לקול המכשפה של גדי לי למרות שלניב יש קול נהדר צלול כמו יין ושיכול להגיע לגבהים ממש נהדרים אבל בהחלט לא גדי לי יותר מתאים לו לשיר את השירים של אוריה היפ עם david byron מי שכן התאימה לשיר את גדי ולי ועשתה זאת בצורה מושלמת היתה אלונה דניאל בערב המחווה ללהקת ראש שהיפקתי בפורים בשנה שעברה והיא אמורה לחזור על התפקיד שוב בחג חנוכה בהפקה הבאה של להקת אנטרופיה בערב מחווה ללהקות RUSH & DREAM THEATER moshel

המספרים מדברים, המירוץ להוואי 2 ../images/Emo20.gif

היום ב-16:00 יחל הגמר הגדול של המירוץ להוואי 2: שני ושרון, שרי, ענבל ושרית וטיפטיפונת תתמודדנה על הזכות לחופשה חלומית בהוואי בתוכנית הריאליטי היחודית של Blog TV וערוץ Yes Real. במהלך השידור נחלק לגולשים תספורות חינם, קעקועים ופירסינג מתנה, מנויים במכון כושר ועוד פרסים מדליקים, וגם תוכלו לפגוש live את נמרוד שיקלר, בתי ולירון לב שישירו באולפן
ויענו לשאלות. אתם חייבים לבוא! יהיה מדהים
הערב ב-19:00 פרופ' רון אהרוני, יתארח בפורום מתמטיקה ויענה לשאלותיכם בנושאים הקשורים לחינוך ולהוראת המתמטיקה. פרופסור אהרוני הוא מרצה מן המניין בטכניון, המתמחה בהכשרת מורים והורים לחינוך למתמטיקה, פרסם מספר ספרים ומאמרים בנושא, ועקרונות השיטה שהוא פיתח מיושמים בהצלחה בלמעלה מ 120 בתי ספר בארץ. הכינו שאלות מראש!

תכירו.

זהו צביקה, הוא פרנקופיל עצבני משהו, חובב צפרדעים (וחסה) די כבד. אוהב בעיקר את זאפה וג'נטל ג'יאנט, שלדעתי זה די תמוה בהתחשב בכך שג"ג מלודים למדי ואצל זאפה הוא שמע רק את אנקל מיט ווואקה ג'וואקה. מה שכן, עד שלא ראיתם אותו (או את מאיה, לחילופין) רוקד פרוג, לא ראיתם מה זה. בנוסף הוא גם קורא לעתים בפורום (רצ"ב תמונה), ומוסר ד"ש חם לכולם ולליידי בפרט, שלפי השתלשלות העניינים די הולכת למצוא את עצמה עם צב-בית מאומץ בקרוב. אז תתחילו לשנן, אין אלוהים מלבד קלפטון וצביקה הוא שליחו. ואם משהו מעוניין בעוד תמונות של הממזר, הוא מוזמן לפנות אלי (הוא לא ממש פוטוגני, אומנם).

moshel

New member
תיזכורת לגבי ערב האבנים המתגלגלות

רק להזכירכם על הערב שוב יום שישי ה5.11.04 שעה 22:00 ולעדכן אותכם בשינוי שיתבצע בערב במקום הסרט תני לי מחסה אני אקרין את the rolling stones circus שפחות אנשים ראו אותו לעומת תני לי מחסה שמופיע די הרבה בזמן האחרון בערוצי הלויין וכמובן הפלייר שוב פעם להזכירכם ערבי הרוק קולנוע הם ערבים בתפוסה מלאה הבטיחו לעצמכם מקום מראש דרך טופס הזמנת המקומות שנמצא באתר שלי כאן Moshel

למעלה