לחוץ

ToryMaster

New member
עיילה

רק לרקורד - אני פיתחתי אובססיה לסדרה הרבה לפני שיעל בכלל שמעה עליה, אל תתפוס ממנה מקור אמין.

שוב הזכרת לי נשכחות

כיתה כלשהיא בחטיבה (ח'? כנראה. נהמר), וברצף את כל 8 או 10 הספרים. כמה אהבתי אותם אז! מעניין מה אני אחשוב היום. ואולי עדיף לא לבדוק. יותר מדי זכרונות ילדות התנפצו לי לרסיסים כשניסיתי לחזור אליהם כמבגרת.

Don Nirtin

New member
רק לרקורד../images/Emo87.gif

הייתי בקניון. רציתי המלצה ממישהי שמכירה ספרים. יעל הייתה זמינה.

ווינגז

New member
אבל קנינו את הספרים בערך באותו הזמן ../images/Emo3.gif

פשוט היה לי קשה לקרוא אותם בתור ילדה קטנה (ומזל שהגעתי ל"עמק הסוסים" רק לאחרונה, הספר הזה נוטה להיות מאוד... ציורי ומפורט בנושאים מסויימים
)

ToryMaster

New member
לא נכון

קראתי אותם לדעתי הרבה לפני שקנית אותםף הם היו בספריה בישוב.

ווינגז

New member
וגם אני עונה, לשם שינוי

טוב, המחשב שלי מסודר ברמה מעט אובססיבית אפילו, תיקיות בתוך תיקיות בתוך תיקיות, הכל בדיוק במקום שהוא צריך להיות, שום דבר מיותר. התיקייה הראשית שלי מפוצלת ל: חשובים - מסמכים חשובים ותוכנות למיניהן כל מיני - גראפיקה וכל מיני פרוייקטים ספציפיים, וכמובן - כל החומר לכל אחד מהפורומים שהיה לי (או עדיין יש
) מסמכים - עבודות וסיכומים לביה"ס, מסמכים נחוצים תמונות - נו, ברור
סה"כ 316 תיקיות
הדסקטופ שלי תמיד ריק, אני מחליפה את התמונה לפי מצב הרוח. הרקע תמיד לבן או שחור, בהתאם לתמונה. כשיש לי יותר משלושה-ארבעה אייקונים על הדסקטופ אני מרגישה שהוא מבולגן, אז ככה הוא נראה: אגב, כל דבר במחשב שלי מסודר ככה, כולל המוסיקה (שמסודרת לפרטי פרטים בפלייליסט), חבל שעד לאחרונה החדר שלי היה ההפך הגמור מזה (זה תהליך).

P o o f i

New member
נמנמנמ

תמונות הTrip יעופו אחרי שאסיים להעלות אותן לפליקר. והרקע.. נמ..
עד עכשיו היה שם איזשהו ורד שצילמתי, והוא התחלף בתמונה משנה שעברה (מי היה מאמין עד כמה דובוני גומי יכולים להיות נורא פוטוגניים).

sapir aloud555

New member
Wee

המחשב מבולגן בתיקיות של כונן C, מסודר בתיקיות של הכונן השני. אני משנה תמונה לעיתים רחוקות לדסקטופ, למרות שבדר"כ הרקע הוא או אדום או שחור. I don't know. (איך זה מסתדר עם הירוק? אין לי מושג. נו, צבעים משלימים). Durr.

Macbook

New member
ספיר! :|

הרגת אותי עם הThings וStuff
אני צריך שתבואי למסנג'ר

Macbook

New member
פה זה לא קומי קומי!

בטח שזה אני! .... שאלה: מי בתמונה של ספיר? 2 נקודות.

GינGית

New member
משתדלת שיהיה מסודר, אבל אף פעם לא מוצאת

את מה שאני מחפשת והתמונה כמובן של הילדים

למעלה