לוח בלה בלה

avidadon

New member
כל הקולות והאפקטים בהקלטה מאורגן

הפנסוניק המיושן שלי (שעלה לי לפני 8 שנים 1600 שקל)

Le Fay

New member
יפפפפפפה. וגם החליל משם? כי הצליל

קצת קצר לחליל...

avidadon

New member
כן גם החליל...

למעשה הקול המקורי של החליל "יבש" מעט.. ובשביל להפיח בו רוח חיים הוספתי לו עוד צליל שמעניק לו יותר נפח. מה קורה ככה?

Le Fay

New member
יופי של עיבוד. והחליל ממילא לא יגיע

רחוק באמצעים האלה... חבל שלא יכולה לתרום דגימות מהחלילנית של "קטיפה שחורה" שניגנה בשישי אחה"צ ברחבת הסינמטק, היא ממש-ממש טובה; רק הג´מינג בשישי בערב היה על הקרשים. כלומר, כשקלפטר ומזי באו עוד קיוויתי לטוב, אבל בארבע וחצי בבוקר גם הם וגם אנחנו נשברנו והלכנו. מתי מביא קלידים לטיש?...

avidadon

New member
המממ....

הייתי מביא קלידים בכיף אם היו עוד חבר´ה שהיו מביאים כלים כי אחרת זה לא שווה הרבה (את ההקלטה הזו עשיתי ב7 טראקים)..

Le Fay

New member
הצלחתי לאתר רק חמישה...

טראקים. אייל וטוב, עיזים?

avidadon

New member
מחקתי כבר את קובץ העריכה

אבל נדמה לי שהיו שבעה (לחליל צד יש קול נלווה נוסף וגם לכינורות)..

Le Fay

New member
בסדר, אלה מגבלות השמיעה שלי.

בכלל צריכה לומר תודה שעוד שומעת...

avidadon

New member
מצטרף למחפשי העבודה...

יש לי דוד חזונאישניק שמוכן למצוא לי עבודה בתחום שלי (גרפיקה ממוחשבת) במקום חרדי. אבל אני לא אלך על זה, כי אני לא רוצה להשאר "חייב" לו, וגם כי אין לי שום חשק לעבוד במקום חרדי (למרות שעל זה הייתי מתפשר בתנאים מסויימים).. ו...זהו.

גם אני אשמח למצוא עבודה... אבל

לא עבודה פיזית. עדיפות ראשונה, לנהג (רישיון ב~). ביי... דודי.......

avidadon

New member
אני דווקא אוהב עבודות פיזיות

יש לי שתי דרישות מוזרות אחרות: א. שהעבודה לא תהיה בשמש. ב. שלא תהיה בשעות אחה"צ.

ש חף

New member
קראת לי? ../images/Emo6.gif

אני מפחדת מחברי הפורום!! אמנם אני לא ממחפשי העבודה,אבל שיהיה בהצלחה...
שוקולד פרה לבן עם עוגיות- מומלץ!! הרגע קיבלתי חבילה לידי, טעייייםםםםםם.

סידארתא

New member
לא יודע אם מישהו חושב עליי

אמנם הגעתי לא מזמן, אבל כבר אני נאלץ לקחת הפסקה קצרה עד כמה שאפשר, בשל בעיות טכניות (כוסאימא של הנטויז´ן האלה - עלק "אינטרנט מהיר"), ואם כבר אנשים מחפשים עבודה אז אני מחפש מישהו שיחליף אותי בעקבות המעבר שלי לארה"ב, זהירות - מדובר בעבודה פיזית! אז לעכברי המשרדים שבניכם אין מה לטרוח.

המנודה

New member
מתי נוסדה הפוליטיקה?

האם יש מידע מתי נוצרה הפוליטיקה לראשונה? אגב זה קשר לדת, כמובן. אני מנסה לאתר את שורש המחלה משום שכל פעם שאני רואה או שומע פוליטיקאים אני מתמלא תחושת גועל וכעס גועל מסיבות מובנות וכעס מפני שאני רואה למולי אנשים שחושבים שאני טיפש לגמרי וגם אומרים זאת בצורה עקיפה אולי זה קשור להדחקות ילדות שלי או אולי לתולדות הפוליטיקה מי יעזור לי בענין היכן נוצרה הפוליטיקה

למעלה