לוח בלה בלה

../images/Emo32.gif לוח בלה בלה

נתחיל מכך שאני מחפש עבודה. באמת. אז מי שיש לו איזה הצעת עבודה בירושלים, שיגיד לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!! אני מיואש. העבודה שלי באוניברסיטה אינה מספיקה לי ובקיבוץ אין עכשיו מספיק עבודה. בקיצור, מחפש דחוף עבודה! חוצמזה, אני קורא לכל מי שהפסיק לכתוב בפורום בחודשים האחרונים כי חש נעלב/פגוע/דחוי/לא-יכול-ללשתלב/בשוליים/מפחד מוזמן לפתוח דף חדש בפורום. אני בטוח שהחברים ישמחו על כך

אני ראשון

בחודשים האחרונים הפסקתי לכתוב, הרגשתי נעלב/פגוע/דחוי, פותח דף חדש..

ובקשר לעבודה

אז דבר ראשון אנו שמחים שאתה לא עובד ויש לך זמן לנהל אותנו.. ואין לי עבודה ספציפית להציע. אבל תגיד, מלצרות זה לא כסף קל ועבודה שתמיד מזומנת לסטודנטים?! ובקשר לתגובה הקודמת שלי, קרה לי משהו מאוד מאוד מוזר, היא נשלחה לי לפני שסיימתי אותה, זה לא היה נורא כי לא היה לי משהו מאוד חכם להוסיף, חוץ אולי מאיזה אייקון של קריצה, או מקסימום איזה חידוד שכרגיל לא ממש מצחיק. אבל זה מפחיד אותי שאני יכול לכתוב משהו ולא לסיים אותו והנה אופס.. פתאום הוא צץ לו בפורום.. יכול להיות שיש מקש ששולח הודעות חוץ מה"שלח"? נא תשובתך נועם, כי זה ממש מטריד (ואני בטוח שלא לחצתי על "שלח" אלא אולי על מקשים אחרים), וזה מטריד אפילו יותר ממה ששבתאי צבי מדבר עליו, הודעות שנמחקות באמצע. שלמזלי או לחוסר מזלכם לי זה אף פעם לא קרה.

שזה אומר שאתה כותב הודעות

10 פעמים עד אתה שולח? כותב ומוחק, כותב וחושב מה יחשבו על זה וכותב ובסוף רק שולח?

רואה הכל אלוהימית, אההה...

האמת שלא, אבל עובר פעם אחת אחר כך, לנפות שגיאות כתיב/ פגיעות מיותרות בנתינייך. סוג של כבוד בסיסי לקוראים שטורחים לפתוח את השטויות שכתבתי. ותתארי לך שהשטויות שאני כותב זה כבר אחרי ניפוי משגיאות.. אלוהימים רואים, אבל לא ממש הכל...

אני שני

קיבלתי את ההזמנה, ואני פותח עכשיו "דף חדש" (תגובה חדשה). בימים האחרונים הפסקתי לכתוב, (כי לא היה לי זמן), כי הרגשתי נעלב/פגוע/דחוי/לא יכול להשתלב/בשוליים/מפחד/חשוד כמחב"ת/וכו~ שלום חברה תכירו שמי דודי. ביי. חמודים/ות... דודי.......

בהצלחה!

במה כבודו מחפש עבודה? ואם יש לך זמן על הנט - יש כאן קישור לדף קישורים לחברות כוח אדם, חלקן בי-ם, מאגרי מישרות ועוד. שיטוט מוצלח לך!

דרושים! דרושים! דרושים!

דרושים יוצאים בשאלה בעלי חוש הומור מגניב, לצורך הפקת סרט קומדיה לציבור החרדי. המעונינים מוזמנים ליצור קשר בטלפון 055550746 או 056344382 (בנים בלבד)

ברוריה2

New member
תאךךך, כמה קל להדליק אותנו../images/Emo9.gif

ועם שבתאי אני עוד אעשה בירור בענין...

Le Fay

New member
תמיד אמרתי, נשים זה חומר נפיץ ../images/Emo3.gif

אבל שבתאי עוד יותר...

למעלה