להמונים.

../images/Emo32.gif להמונים.

למרות שזה לא כ"כ קשור לנושא של הפורום,אבל אני יודעת שיש פה הרבה בנות שאוהבות את הסרטים של טים ברטון. אז ככה,אתמול הלכתי לראות את הסרט החדש של טים הרטון"חתונת רפאים".ויצאתי מן הסרט פשוט המומה.לקח לי משהו כמו חצי שעה לעכל את כול היופי וההשקעה שראיתי.האנימציה בסרט פשוט מדהימה ולא נופלת מזו של"נייטמר ביפור קריסמס".העלילה אולי קצת שחוקה וצפויה.אבל ההומור המקאברי של טים ברטון פשוט מחפה על הכול. לכול מי שאוהב את טים ברטון או שסתם רוצה לראות סרט טוב.אני מאוד ממליצה ללכת. אה,וסופשבוע נעים לכם! :)

../images/Emo45.gifטים ברטון = סגידה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא הבמאי האהוב עלי... אין סרט שלו שאין לי בוידיאו ובדי וי די... יש לי אפילו את גירסאת הבמאי של ביטלג'וס ואת הפרקים מהסדרה המצויירת שהיתה בערוץ הילדים פעם. ושבוע הבא אני הולכת לראות עם אחותי וחבר שלי את CORPSE BRIDE ("חתונת רפאים").
לוקח לזה שבוע להגיע לב"ש!
אוף.. עיר מפגרת!

Fearless Cherry

New member
אני כל כך מחכה שזה יגיע לפה :(

(או שזה יתיישן ותהיה על זה הנחה לחיילים) טים ברטון אחד היוצרים המוכשרים. רוב הסרטים שלו מדהימים.. יש לי את הספר שלו :) מומלץ!

Blade Of Fire

New member
איי:) סרט ענק:)

אהמ... "השגתי" אותו לפני שבועיים בערך והסרט פשוט אדיר רק חבל שהוא קצר מידי (קצת יותר מ70 דקות).. היה אפשר לפתח את דמות הבאד גאי הרבה יותר....

Lost Lullaby

New member
ראיתי אותו, סרט יפה:] + נצל"ש

לפני לא הרבה זמן, מישהי כתבה פה איך אפשר להבדיל בין מעיל\נעליים\פריט כלשהו אם הוא מעור או מדמוי עור. היא כתבה שצריך להעביר ליד זה מצית, לדוגמא, ועל אחד זה ישאיר סימן ועל השני לא[?] איזה מהם הוא העור ואיזה הדמוי? :< תודה

Blade Of Fire

New member
חחח.. זה העלה לי תמונה

פתאום של מישהי הזויה שעוברת בחנות עם מצית ליד מעילי עור\דמויי עור ורואה אם זה אמיתי או לא

¥EleVatioN¥

New member
אם את בחנות../images/Emo129.gif

לפי המכיר, למשל מעיל עור לעולם לא ימכרו במכיר של כל מעיל אחר.. כנ"ל נעלים את יכולה לשאול גם לעור יש גם ריח מסויים בדרך כלל

Lost Lullaby

New member
נאמ, אני מדברת על נעליים שכבר

יש לי בבית, ואני רוצה לדעת ממה הן... אני דיי בטוחה שהן מדמוי עור, אבל לא בטוחה ב100%..

Noa Tsror

New member
אוו באמת שנוסטלגיה רצינית ../images/Emo9.gif

את רוב כיתה ז' ביליתי באתר הזה עכשיו אני לא מבינה איך יכלתי כי באתרים אחרים הבובות הרבה יותר גדולות!, בואנה הלכה לי הראייה.. אני בקושי רואה תבובות חחח

כל כך כיתה ו'. ../images/Emo6.gif

שכול אחת הייתה מחפשת את הדולמייקר הטוב והמיוחד ביותר... "יו נועה! מצאתי דולמייקר עם נשים בהריון! את חייבת לראות! זה כה מגניב!!!"

למעלה