לגמרי

../images/Emo32.gif לגמרי

בגלל שאני קשורה לפורום הזה בצורה רגשית (
) אשתף אתכם במשהו לא קשור, אבל עצוב ... 12 שנה. 12 שנה של נגינה. 12 שנה, פעמיים בשבוע, 40 דקות, 9 חודשים ו-12 שנה. ועכשיו זה נגמר.
אני כבר 12 שנה מנגנת בפסנתר בחוג במתנ"ס אצלנו, מכיתה א', מהשנה הראשונה של החוג, מהשנה הראשונה של המורה שלי במתנ"ס. 12 שנה אני רואה את אירנה (המורה) פעמיים בשבוע למשך 40 דקות. רוב הפעמים אני לא מנגנת אפילו חצי מהזמן, אנחנו רק מדברות. על שטויות, על ביצפר, על המשפחה, על טלוויזיה, הכל. היו שיעורים שהגעתי ולא נגנתי אפילו פעם אחת. הייתה אפילו תקופה שאמא קצת קינאה. ה40 דקות האלו בשבוע תמיד הצילו אותי ממשהו. למידה למבחן, עבודות בית, סתם מצב רוח מעאפן. כל סוף שנה יש לנו קונצרט בו כל ילדי החוג מנגנים בזמנם שני שירים שלמדו במהלך השנה. מפני שאני הייתי הוותיקה, אני הנחיתי את הקונצרטים ב-5 שנים האחרונות אני חושבת. אף פעם לא הייתה לי בעיה להנחות, בשנים האחרונות פיתחתי פחד במה מסיבי, לא יכולתי לנגן מול אנשים (הסיבה בגללה אני לא מנגנת בבית), כל כך איום עד שלפני שנתיים (אפילו המשפחה המורחבת הייתה) ניגנתי שיר אחד ולפני שניגנתי את השני קמתי והפסקתי, מרוב שפחדתי. המורה שלי שכבר יודעת כמה אני נלחצת, ובקונצרט האחרון גם הבינה שאוטוטו אני כבר לא פה, בכתה בזמן שניגנתי, מרוב התרגשות שנגנתי יפה. עד כדי כך הקשר בנינו. השנה, בגלל בעיות כלכליות הייתי צריכה להוריד את השיעורים לפעם בשבוע (פעם ראשונה ב-12 שנה) וזה גם היה מן הכנה להמשך. ביום שני כשהגעתי למתנ"ס בשביל ארובי (ובמקרה זה גם היום שבמקור היה המור להיות לי בו שיעור) ישבתי מחוץ לחדר הפסנתר בזמן שמישהי אחרת הייתה בפנים ושמעתי אותה מנגנת, ואז קלטתי שזהו, נגמרו השיעורים, נגמרו השיחות עם אירנה, ואז התחלתי לדמוע, כמו ילדה מפגרת אני יושבת באמצע המתנ"ס (למזלי היה ריק), מקשיבה למוזיקה (שיר שאני יודעת לנגן מזמן, שאגב היה מגניב לגמרי לשמוע מישהי שרק לומדת לנגן אותו), ודומעת. זהו ... אה לא אמרתי למה אני מפסיקה אחריי 12 שנה, כמובן-צבא, אתם יודעים, שיגרה אחרת, חיים אחרים, אי אפשר להמשיך. למה אני מספרת לכם? משעמם לי, אין לי מישהו אחר לספר לו? לאדעת ... נפלתי עליכם ...

Jagged chaos

New member
../images/Emo24.gif...../images/Emo35.gif

סיפור יפה הסיפור שלך. נשמע כמו איזה סרט.

AlanisJunkie

New member
../images/Emo24.gif לגמרי נשמע כמו

סצינה מרגשת שכזו שאפשר לשתול בתוך סרט. :) תמיד את יכולה להיות תסריטאית. :)

AliceW

New member
../images/Emo7.gifמרגש../images/Emo7.gif

אני רק חושבת על היום שבו אאלץ להיפרד מדאטו המורה שלי לבס
קבלי את הזדהותי
ואגב, לאקשור
, נכון סמיילי טמבל
חשבתם פעם אם הוא מסתכל הצידה או ישר אבל כשעין אחת שלו מכוסה
זה תמיד סיקרן אותי
..

אין לכם מושג מה זה אומר בשבילי :)

חחח שאיפתי לעתיד היא להיות עיתונאית, ולפני כמה ימים קיבלתי חיבור שהגשתי בהבעה, עכשיו, חיבורים בשבילי זה הכל (אתם יודעים, מבוא לעיתונאות) והביקורת של המורה שלי (שאני נורא מעריכה את הדיעה שלה) חשובה לי מאוד, וכשקיבלתי את החיבור (שמשום מה היה בעל דף וחצי בלבד ולא שלושה דפים כמו שצריך- שכחתי) קיבלתי את השוק של החיים שלי. בצורה נורא לא נחמדה ועדינה קיבלתי את הביקורת הכי מלחיצה שקיבלתי בחיים שלי, המורה לא התאמצה לחסוך במילים ואני, למראה החיבור העלוב הזה עם כל הסימונים של העט האדום והחצים והתיקונים (שהיו יותר ארוכים מהחיבור עצמו) נכנסתי להלם. משפטים כמו "הרמה הלשונית של החיבור היא איננה רמה" ו "אמירה זו היא נורא מאכזבת ולא מתאימה" ועוד שטויות כאלו קישטו את החיבור ואני ראיתי את החלום שלי עף מהחלון. אז ... התגובות שלכם למה שכתבתי אומרות הרבה בשבילי, ואולי עוד יש תקווה

AlanisJunkie

New member
אוי, בולשיט. אל תתייחסי לזה

ואת עוד תשתפרי ברמה המילולית, את עוד צעירה. ברגע שתלמדי לפסיכומטרי תלמדי עוד אלפי מילים חדשות ובכלל עם הזמן תלמדי לנסח משפטים חכמים ומגניבים. וכבר עכשיו רואים שיש פוטנציאל.

a 90s Noah

New member
מצטרף למה שיוסי אמר, +

אני עשיתי את הבגרות בחיבור בחורף, וכל חיבור שעשיתי השתפרתי בו. התחלתי מ-70 (!!) ועליתי מאוד גבוה לאחר 5 חיבורים שעשיתי במחצית הזאת. זו תכניקה שבהתחלה קצת קשה איתה, לא מבינים מה נסגר, אחר כך את מתחילה להבין איך לכתוב כך שזה יענה על הקריטריונים שעל-פיהם את מוערכת. אני מתאר לעצמי שזה חיבור ראשון שאת כותבת? גם לי יצא ממש קצר וממש גרוע בהתחלה (+הערות של "זה-לא-עברית" ומחיקה של פסקות שלמות עם כתובת מודגשת לא קשור לחיבור!!"..כן המורה שלי היתה קוטלת אותנו
). אח"כ השתפרתי מאוד ועוד הייתי צריך לעצור את עצמי מלכתוב עוד כדי לא לעבור 3 דפים. אז לא להיבהל, את עוד בהתחלה, יש לך עוד 3 חודשים שתעשי בהם חיבורים, תעבדי על השפה, תבדקי את התקינות של המשפט שלך, השתדלי להמנע ממשפטים של יותר משורה וחצי (זה יוצא מסורבל קצת..). עברית את יודעת מצויין אני רואה. לא להיבהל מהתגובות של המורה שלך, אלא ללמוד מהם. ונראה לך שאת חופרת...מה אני אגיד
המון בהצלחה!!

חחח תודה

האמת שזה לא החיבור הראשון שלי וזאת הייתה הפאדיחה, כי בד"כ כתבתי חיבורים טובים (זה היה מן כזה הדבר היחיד שאני טובה בו...), מאלה שהמורה מקריאה בשיעור כי היא מתלהבת, ופתאום זה בא .. חח טוב, אבל אני יודעת שלא כ"כ השקעתי בו, חוצמזה שאני צריכה משהו שמעורר אותי בשביל לכתוב עליו וזה היה סתם נושא משעמם בכל מקרה, תודה על התגובות

Rוית

New member
קצץ בדיליי אבל עדין..

ההודעה שלך באמת מרגשת (וכן, מצטרפת לכולם בנוגע למחמאות על הכתיבה, באמת רשמת בצורה שותפת וזורמת!
) ואין ספק שזה עצוב לסיים תקופה כל כך ארוכה ומשמעותית בחיים שלנו.. אבל היי, זה היה חלק ממך 12 שנה, זה שאת לא הולכת לעשות את זה על בסיס קבוע לא אומר שזה לא יהיה חלק ממך יותר
בהצלחה בהמשך, ואל תפסיקי לנגן!

תודה ../images/Emo24.gif

כמה שזה
אני באמת מקווה שאני לא אפסיק ל
כי אני באמת אוהבת את זה, פשוט מטבעי אני לא מתמידה. אבל, הפסנתר הזה לא הולך לשום מקום, הוא נשאר שם במרפסת עד שאני אחליט להשתמש בו ...
אז
על מילות העידוד.

למעלה