לבני 18 ומעלה....

Rony 05

New member
אני דווקא רוצה שתחשבי על שורה

שהיא לא משיר, כי מה שצריך לגרום לה לרצות לחיות זה לא רק שירים... יש הרבה דברים אחרים חשובים.... נכון רעות?

blackfield2

New member
אני מניחה שכן.

טוב נו.. המקום היחידי שהכי אהוב עלי בעולם זה הנוער העובד אצלינו בעיר. אני לא רוצה להפסיד פעולות. זה יחסר לי מאוד.

כתבתי לה גם שורה אחרת לא משיר../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

שמעתי באותו הרגע את השיר הזה ובמקביל קראתי הודעות בפורום אז חשבתי שזה מתאים

Rony 05

New member
טוב טוב סליחה

לא התכוונתי לפגוע בך.... רק רציתי שהיא תראה שיש גם אנשים שאוהבים אותה,בלי קשר לשירים...

OpenYourEyes

New member
עשית את הבחירה הנכונה

גם אני הייתי במצב הזה ממש, ומסתבר שעוד לא מעט אנשים. למדתי שכל תקופה קשה היא זמנית, ושעם הזמן מתמודדים עם כל הבעיות וכל הקשיים. חבל לוותר על משהו כ"כ יקר כמו החיים בשביל תקופה רעה שאחריה תבוא תקופה טובה. בסוף יוצאים מזה, ואם עכשיו המוזיקה היא זאת שנותנת לך טעם לחיים, את תגלי בהמשך שיש עוד המון דברים ששווה לחיות עבורם. מאחלת לך חיים ארוכים מאוד וטובים מאוד
|סחפירה|

איריס מ

New member
רעות ../images/Emo201.gif

באופן אישי אנחנו לא מכירות ועצוב לדעת שעצוב לך והגעת עד כדי מחשבות אובדניות ולמרות זאת שמחה שמצאת במוזיקה סיבה מהותית לחייך ומעבר לכך אני בטוחה שמוזיקה היא רק פתח לעוד דברים מהותיים שבשבילם שווה לחיות, אני מאמינה שבתוכך את תמצאי מה גורם לך לחייך מדי יום בין המשברים הלא פשוטים שאת עוברת ומקווה מאוד בשבילך שמשברים אלו הם זמניים ותהיי חזקה להתמודד איתם בקלות ותעברי אותם ללא קשיים נוספים, בנוסף מקווה מאוד שמעבר למוזיקה תמצאי דברים משמעותיים ומהותיים שיתנו לך סיבה לחיות ולהרגיש טוב עם עצמך ובכך תרגישי שלחיים שלך יש ערך. המון
ואל תתיאשי, המשיכי להאזין למוזיקה שתמלא את חייך בשמחה ולהעסיק את עצמך בכל דבר שעושה לך טוב ויסיח את מחשבותייך מעצבות ומצבים קשים
.

היי רעות ..

כן אני מניחה שדי כולנו מכירים את הכוונה שלך או רובנו אני לאו דווקא מדברת על מוות מוות ודברים מסוג זה .. אלא לפעמים צורת ההתנהגות שלנו היא כמו של מת .. לא יודעת אךי להסביר לך את זה , אנחנו לא חיים-חיים .. ויש מצב שאנחנו משדרים שנקרא "למות" ויש את המצב שנקרא "לחיות" , אני ממש מעדיפה לדבר איתך במסנג'ר ,אני יודעת שיש לי אותך ברשימה .. ויש לי גם הרבה מה להגיד לך .. בכל מקרה , מכל צורה שלא תסתכלי , כשמשווים בין החסרונות והיתרונות בחיים האלה , שדוגרי ה-כ-ל אפשרי בהם , מיד מגיעים למסקנה אחת - זה לא שווה את זה , ואף פעם לא יהיה .. כל עוד יש לנו קצת שכל בקודקוד ולא סתם פזיזות וקהות חושים וכו' ^^ קיצר,נדבר

Red Daniel

New member
../images/Emo201.gifבחרת את הבחירה נכנונה

החיים, הם ערך עליון. כשהיית קטנה, אבל מ-מ-ש קטנה, מיקרוסקופית, היית זאת שניצחת מיליארדי מיקרוסקופים אחרים. את, מקום ראשון, מכל המיליארדים. הפרס שלך היה לצאת לאוויר העולם. ככה את יכולה לוותר על פרס כ"כ שווה?!
הקב"ה נתן לנו את החיים, לא כדאי שנגמור אותם, ואת, כ"כ צעירה, מחכה לך עוד ה-מ-ו-ן טוב בחיים. את עוד תמצאי אהבה, את תחלמי, את תגשימי את החלומות שלך... אחרי השפל תבוא הגאות

blackfield2

New member
אתם הפורום...

הכי הכי חמוד בעולם!! אני כלכך אוהבת אותכם.. תודה על הכל!!

blackfield2

New member
נו, אני חייבת..

"זו לא חובה לחיות, זו זכות להיות חיים, לכבוד מיליארד מיליארד טועים"... כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה. נתן לי תחושה טובה

../images/Emo32.gifרוצים להשתתף בקליפ../images/Emo35.gif../images/Emo202.gif

מי שמעוניין להשתתף מחר בשעות הערב המאוחרות בקליפ מגניב לערוץ 24 מוזמן לשלוח אליי מייל ו/או מסר או בטלפון כמובן ואני אתן לכם את הפרטים. תהנו, זה הולך להיות ממש מגניב..

למעלה