לבני 18 ומעלה....

אגב השיר עדיין לא הגיע לרדיו...

בגלל שהיתה שביתה בדואר.. אז מתישהו שבוע הבא ושוב
לכולם

blackfield2

New member
בחרתי לא למות.../images/Emo7.gif

לא יודעת אם זה מתאים לכאן. אבל אני לא אגיד שאצלי הכל בסדר. אצלי לא ממש בסדר. כבר יצא לי לא פעם לחשוב מחשבות אובדניות בקשר לחיים שלי. המוות היה קרוב, אפילו מאוד. אבל הצלחתי להדהים גם את עצמי.. הגעתי למסקנה שאני נשארת בשביל המוזיקה, רק בשביל זה אני לא מוותרת. הגעתי למסקנה שאם קיים עולם מקביל, לא תהיה שם מוזיקה כמו כאן. אם בכלל תיהיה. אני אפספס הרבה. הרבה מידי. הרבה דברים שאני לא רוצה עוד להפסיד. החלטתי להמשיך רק בגלל שהנשמה שלי לא תצליח להסתדר אי שם בלי הסם הזה. נוגע בי איפה שרק צריך. מחזק או במצבים גרועים אפילו טוב כדי להרדים. אם מוזיקה זה באמת היה סם, הייתי בולעת, מסניפה, מזריקה ומה לא. אני פשוט לא קיימת בלי זה. בלי מוזיקה העולם נראה שטחי. ורדוד. מאוד. זהו. הייתי חייבת ממש להוציא את זה.

../images/Emo201.gif

טוב שהחלטת להוציא את זה זה ושהגעת למסקנות נכונות את נשארת לא רק בשביל המוזיקה גם בשביל המוזיקה כרגע הכל נראה שחור כי את בתוך זה וזה מובן אני מציעה לך גם לאזור אוז כמה שקשה ולשקול לפנות לגורמים שיכולים לעזור לך יותר כמו ער"ו, סה"ר אני פה בשבילך אם את צריכה אם במסר או בכל צורה אחרת
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=203 http://www.sahar.org.il/

אני כל כך שמחה שככה בחרת ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

גם אם הכל שחור עכשיו יבוא הרגע וזה יעבור. תלחמי בזה עד הסוף ואל תרימי ידיים! אם את צריכה כל דבר..אפילו לשפוך את הלב את מוזמנת לכתוב לי

Nimrod121

New member
אני מצטרף לדברייה של אליוש../images/Emo201.gif

תחזיקי מעמד. וגם לדעתי, המוסיקה באמת מרפאה פלאים.

רעות יקירתי../images/Emo140.gif

מוזיקה זה אכן דבר נפלא אני מבקשת ממך רק לשקול שיש עוד הרבה דברים מדהימים בחיים שאם לא היית פה לא היית יכולה לחוות אותם ונכון שלפעמים יש תקופות קשות וגם יכול להיות שזה נראה שהן לא נגמרות אבל בחיי שהן נגמרות, מי כמוני יודעת תתני לעצמך לראות את הדברים הטובים שיש לעולם לתת לך ותאמיני לי שהמשקפיים של העולם יראו לך בצבע אחר וזה לא שלא יהיו תקופות קשות, אבל כשהן יגיעו את תוכלי להתמודד איתן והן יעברו בקלות יחסית מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שלך טל ליהיא

וגם רציתי שתדעי

שאני מבינה אותך, גם לי הייתה תקופה שהרגשתי ככה, הרגשתי שאין לי למה לקום בבוקר וכבר חשבתי שעדיף לוותר. אבל בתור אחת שגם הרגישה ככה אני יכולה להגיד לך שבסוף זה יעבור ואת אל תתחטי על מה שהחלטת

shir828

New member
גם אני הייתי ככה, אולם לא נשארתי בשביל המוזיק

*המוזיקה אלא להורים שלי... צריך לשים פס על הדברים הרעים, להתעלם, ולהמשיך הלאה. באמת.. מותר גם לבכות קצת לפעמיים.. את יודעת. אני מקווה שהגישה שלך תשתפר

blackfield2

New member
באמת תודה רבה לכולכם!.

אני סופר מעריכה את זה. אתם ממש מחזקים אותי, זה עושה לי רק טוב. תודה רבה רבה לכולם! רעות

למעלה