לא רוצה להתאבד

moon light boy

New member
קיץ ענבים ו-Stillillgal אתם פשוט חצופים,

ישראל היה פה הרבה לפני שידעתם בכלל מי זה אביב גפן, איזו זכות יש לכם להגיד למישהו מה לכתוב או לא לכתוב על גבי הפורום
ישראל, אל תתייחס אליהם, תכתוב מה שבא לך ושכולם יקפצו.

אתה מתחיל לעצבן אותי...

אתה לא יכול לבוא לפורום הזה שמתנהל כבר שנים, ויש פה אנשים שהם פה שנים... ולהגיד.."אה אה אה..מה זה? זה לא קשור" סתום תפה כבר... האיקס שם למעלה..צד שמאל, סבבה?

Stillillgal

New member
אבא שלך חצוף

מעניין לי את התחת מי היה פה קודם זה לא המקום בשביל זה זה פורום אביב גפן לא פורום שפוך את ליבך בשביל זה יש תמיכה נפשית שאגב גם אני נמצא שם

מעיין51

New member
זה כן מתאים לפורום..

זה פורום אביב גפן.. אביב גפן.. זה מה שהוא עשה ועושה בערך כל החיים שלו... שופך את הלב.. ומדבר על רגשות.. זה סופר מתאים ואי אפשר לדבר כל היום על החיים של האומן.. אפילו החיים שלו לא מתקדמים בקצב של הפורום הזה.. אז אפשר וצריך לגוון ולשנות נושאים... לדבר על דברים אחרים שבעקפין קשורים לאביב גפן!

מה שבעצם אביב גפן עשה ,,,

לפחות בחלק גדול מהשירים שלו זה לשפוך את הלב ,,, לדעתי ממנו אני למד ממנו אני נבנה ממנו אני קיים נשאר

מתפלא עלייך סטילגל

כאחד שרושם (אתה) בפורום לאנשים עם בעיות רגשיות לא ממש מפגין רגשיות יתר כלפיי חשבתי שאתה יכול להבין איש כמוני כי גם לך יש חלק בזה אם אתה כותב שם ויכולת להפגין קצת יותר אנושיות

Stillillgal

New member
זה בכלל לא קשור

זה לא שאני לא רגיש לבעיות של אחרים ובתור בן אדם דיי מסובך אני יכול להגיד לך שלדבר על הבעיות שלך בפורומים לא יעזור לך בכלל אם אתה רוצה לדבר איתי על הבעיות שלך אתה מוזמן לפנות אלי לאימייל [email protected]

נתוש ז

New member
זה פורום של אביב גפן, אבל יש פה חברים

ואנשים שקרובים זה לזו, ואפשר לפתוח הודעת OFF אחת בכל עמוד. זה לא פוגע בפורום. תפסיקו כבר להוציא תיסכולים על אנשים באינטרנט, זה ממש מעורר רחמים.

מון לייט

היי מה נשמע ? אח שלי הכל בסדר? זוכר אותך משנים מהופעות ויש געגועים!
מה נשמע שם בשמיים? אייך הארץ בגובה העיט? אני מקווה שאתה מרחף שם רק במטוס , לא ברגשות וטוב לך בלב עמוק פנימה ורק שמור על עצמך כדי שתחזור תמיד הבייתה בריא ולא תהיה לך צו קריאה אמיתי ,,,, חס וחלילה לאיזה מלחמה
ישראל

ישרואל ישרואל בטח בשם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודע מה קשור השם הזה על לי לראש ואני לא כב100% הכרה נהנית בהופעה של המלך זה מה שחשוב שמור על עצמך צריך לנסות כל דבר פעמיים חוץ מלהתאבד

moon light boy

New member
ישראל,

עוד מימיי פורום ירח מלא... היו זמנים.. בשמיים הכל טוב, הלוואי והייתי יכול להיות שם תמיד, אין יותר מדהים מזה.. מחכה לרגע בו יהיה צו קריאה אמיתי, להראות להם מאיפה משתין הדג. בשביל זה אני עושה את מה שאני עושה. תהיה חזק ישראל, לא שוכח אותך לעולם,

רון,

ואי איזה מרגש זה ביחוד משפט הסגירה של המלל, (לא שוכח אותך לעולם) אני עכשיו בטח חושב על כמה הכל ניראה מדהים מלמעלה ויש בזה קסם אז מה אם בא לך לספר מה בעצם התפקיד שלך ועל איזה כלי טיס,,,, ברור שאני זוכר אותנו עוד מימי ירח מלא , כמה זמן כבר עבר,,, ואנחנו רק גדלים, עם הזמן אבל חברות לא נשכחת מהר! מאחל לך רק טיסות שקטות ישראל!

אבל להתנפל?

זה מאוד לא חברי מצידכם שאתם ככה נופלים על ישראל ביום דיכאוני ממש שנייה לפני ששם קץ לחייו. למרות שאתה חופר אש, ואתה מפיל על חברי פורום מידע שאין ברצונם לדעת שאינו חיני לבריות תחשוב פעמיים לפני שאתה מתאבד, אתה סתם יוצא רוצח. חבל. ואתם שמתנפלים תלמדו ממני, תנסו להבין את שני הצדדים ולעזור וישראל, אתה גדול. נ.ב אל אל ישראל.

זהו ש,,

אני שם קישור כזה מי שמבין מייד במה מדובר רשאי לסגור אותו מייד וזה בסדר גמור מבחינתי וגם אם מישהו אחר יכתוב על משהו אחר ,,,מותר לאנשים להתבטא בעוד נושאים זה רק שורות בפורום באינטרנט, זה לא גובה מהם כלום

NAT 1

New member
סתם יוצא רוצח?

כתבת את זה ברגע של שפיות הדעת? ברגע של פיכחות? זה מה שקריטי פה? שהוא ייצא רוצח? (אם בכלל אפשר לקרוא לזה כך, זה הדבר הטפל פה ולא העיקר אז לא אכתוב על כך בכלל) לא קריטי המעשה והגורמים והתוצאות שלו, ומה שהבנאדם מרגיש ולמה הוא חושב על זה בכלל? פספסנו את עיקר הדברים. ואגב, גבריאל בלחסן שכתבת בחתימה שלך(שאני אישית מאוד אוהבת, כנ"ל אביב גדג' וכנ"ל אלג'יר) מתעסקים ודשים בכאב תהומי, חושפים את כל הבפנים של הרגשות הרעים ופורסים את זה לפני כולם בצורת שירים. נראה לי שאמור להיות איזשהוא קשר מסויים בזה שאם אתה מתחבר לשירים שלהם, אתה אמור גם להזדהות ולכאוב עם אנשים שרע להם, ולהיות קשוב להם ולא לחשוב רק על עצמך ולכתוב דברים כמו "למרות שאתה חופר אש..."או "...שאינו חיוני לבריות" כמו שאתה היית רוצה שיתנהגו אלייך. יהיה טוב

למעלה