לא רוצה להתאבד

אחי קח נשימה ארוכה ועמוקה.

אתה לא היחיד בעולם הזה שיש לו את הפחד הזה..תאמין בעצמך ואל בחר בדרך הקלה והלא טובה שהיא התאבדות כי משם אין דרך חזרה.. אז תתעשת קח את עצמך בידיים. "אם הייאוש בא לקראתך אל תתן לו יד, התחבר לנשמתך ולא תהיה לבד." תהיה חזק ובהצלחה בעבודה.

מכיר את השיר בורח של עמיר בניון?

מהאלבום : הכל עד לכאן אני פשוט מרגיש כמו השיר הזה שהוא לדעתי השיר הכי טוב באלובם הזה , הכי חזק וגם לא הושמע ברדיו "נוסע בורח וזה אותו רודף עכשיו כל רעם בשבילו סימן בורח יודע לאן הוא כבר ילך וזה רודך אותו כל כך מזמן כל כך מזמן, כל כך מזמן הסתיר מחלפותיו עזב לו בית השאיר כמה ספרים פתוחים נאים על המדף עם קצת תמימות שלא עזבה אותו בינתיים סופר מכוניות שרק יקחו אותו מכאן לא משנה כל כך לאן לא משנה לכמה זמן שיקחו אותו מכאן יקחו אותו מכאן, אותו מכאן שיר מאוד יפה ,,,תמיד שאני שומע אותו הוא עושה לי זרם חשמלי בנשמה והוא מזכיר לי אותי בסיבות מסוימות מאיזה אלבום השיר שאתה כתבת זה נשמע מוכר ,,,,? ותודה על ההצלחה לפעמים כל כך הייתי רוצה לחזור להיות צעיר יותר שלא יהיו לי כל הדאגות האלו

השיר שאני כתבתי הוא מהאלבום

"ניצחת איתי הכל" כמובן שאני מכיר את השיר בורח.. אחלה שיר.. בתור אחד שמבין עמיר כתב את זה על תקופה אפורה מאוד בחיים שלו. אבל הוא עבר אותה מזמן. ואתה לא צריך להגיד לי תודה על ההצלחה שאיחלתי לך.. דתי,חילוני,שחור,צהוב, אדום כולנו יהודים וכולנו אחים.. ואם האחדות לא תתחיל פה אז איפה היא תתחיל? בכנסת עם כל הצבועים? כאן הכל אמיתי אחי,הכל.

מחר אני רואה את עמיר בהופעה חיה

למרות שיש לי רק דיסק אחד שלו אני חושב שהוא איכותי מחר הוא מופיע בעיר שלי קרוב לבית אז אמרתי למה לא,, בטח חלק מהשירים אני לא אכיר אני מקווה שיהיה מרגש

כן הוא מופיע בחדרה..

ספר לי איך היה.. למרות שאני מטיל ספק אם תיהנה אבל יש מצב שתהינה יותר ממה שציפית.

אז בשביל מה לכתוב את זה פה?

זה פורום אביב גפן. ממש עצוב שאתה מרגיש ככה, תנסה ללכת לפיסולוג או משהו שיעזור לך. אבל פה זה פורום אביב גפן, לא תמיכה נפשית באנשים. כשאנשים דברו על אביב, אמרו פה שזה לא קשור לפורום ופתחו את הקומונה החברתית... אז תעמדו במילים שלכם. תרגיש טוב!
[וזה לא משהו אישי נגדך חס וחלילה]

מה הקשר?

זה לא משנה אם הוא יכתוב את התוכן בהודעה, או שיתן קישור או שישים תמונה. אני לא רוצה להשמע פלצני, אבל לא נראה לי כ"כ במקום לפתוח הודעה ולכתוב כאלה הודעות בפורום (ואת זה הבנתי ממה שקרה וקורה כאן בפורום לפעמים).

התעוט

New member
הקשר הוא שהוא רק שם קישור,

כדי שלא תראה פה הודעה שלימה על זה אלא רק אם תרצה תעבור להודעה...

קיץ....

שמע אם נכתוב פה רק אל אביב יהיה משעמם אמנם זה המטרה לשמה כולנו פה ואפשר גם לכתוב דברים כמו שהוא כתב כל עוד הוא עושה את זה בצורה מכובדת ועם ה-off.

אייך אתה שומע את אור הירח ועכשיו מעונן?

(קיץ ענבים) יש שם מילים קשות כמעט כמו שלי ,,,, רק שאולי שאני פחות מגניב מ,,אביב
ואם תכתוב משהו דומה גם לך מותר לא הייתי אומר כלום , לא בטוח שהייתי מתייחס אבל לא הייתי שולל-זה בטוח

תקשיב.....

אני לא כתבתי את ההודעה הזאת כמשהו אישי נגדך. זה לא שאני איזה חסר רגישות או בנאדם רע..... גם אם מישהו אחר היה כותב על התחממות כדור הארץ - אז גם הייתי כותב את אותה הודעה. מבחינתי אין לי בעיה שתכתוב את ההודעות האלה, אבל זה מעצבן שכשאנשים אחרים מדברים על נושאים שלא בדיוק ממש קשורים לאביב, אז כולם מתעצבנים ו"צועקים" עליהם ופותחים בגלל זה קומונה חברתית, אבל כשאתה כותב אז כולם שותקים ומתחילים לרדת עלי.... (וזה די מגעיל אני חייב לציין).

NAT 1

New member
מה זה צריך להיות???

חזרתי עכשיו מיציאה והחלטתי להכנס לפורום אחרי הרבה זמן...בשביל לראות את ההודעה הזאת, ואני לא יכולה שלא להגיב, עם ההלם שזה הכניס אותי אליו. קיץ והאחרים שכתבו כנגד ההודעות ה"לא קשורות", אני לא יודעת אם זה רוע או מה שנראה לי יותר הגיוני, פשוט חוסר קליטה של התמונה. אני בכלל לא מבינה את הקטע של הקנאות הזאת לשמור על נושא הפורום נטו, כאילו אם פה ושם יכנסו גם הודעות שלא קשורות לנושא זה דבר איום ונורא ובל יעבור, אז אמנם הנושא צריך להיות אביב גפן בעיקרו וזה מה שקורה בפועל, אבל מדובר באנשים שכותבים את ההודעות, לא במחשב, ולכן יוצא שכותבים גם על נושאים אחרים מידי פעם. אם אתם מחפשים מידע יבש תקראו את הביוגרפיות והכתבות שמתפרסמות מידי פעם באינטרנט. סה"כ מדובר בקבוצת אנשים בעלי מכנה משותף שעם הזמן של כתיבה פה מכירים אחד את השני ומתעניינים קצת מעבר. מילא יפירעו לכם הודעות לא קשורות אבל ברגע שבנאדם בא וכותב פה על עצמו,על הכאב שלו והחולשה שלו, חושף את עצמו ככה בפניכם, שזה דבר לא קל לכשעצמו (ואפשר להרגיש מכל פסיק עד כמה זה חשוב לו) זה בכלל לא לעניין וזה אבסורד לסתום לו את הפה. להיפך, צריך לעודד ולחזק עד כמה שאפשר, ואם זה לא מתאים לכם, אז פשוט לא להגיב, אבל לבוא ולצאת נגדו זה גועל נפש שקשה לתאר. הצורה שהדברים נאמרו פה ביזיונית. אשכרה בנאדם בא ואומר לכם שהוא לא שולל התאבדות, ואתם נשארים אדישים, או גרוע מיזה, זה פשוט מפריע לכם לשמוע, צורם באוזניים. צאו מהבועה שלכם, ואולי גם תנסו להבין באמת שירים של אביב שמדברים על כאב וחלקם גם מעבירים ביקורת על אטימות. השירים שאתם כל כך אוהבים ומתחברים ומצדיקים אותם ובעצם מתנהגים כמו מי שהביקורת בשירים מופנית אליהם. ישראל, תדע שבכל אחד יש כוחות הרבה יותר גדולים ממה שהוא חושב שיש לו, עם אותם כוחות יכולים לשרוד את כל הקשיים, לפעמים עם עזרה חיצונית, ורצוי שתהיה אם קשה מידי לבד, אבל העיקר לא לוותר איפה שלא צריך. אני יודעת שבמצבים של קושי כזה הכל נראה שחור וגדול ומפחיד, אבל תדע שזה לא באמת ככה. לפעמים מסתכלים אחורה על דברים שאז מאוד הפחידו אותנו ומבינים שהפחד הקשה הרבה יותר את המצב. פשוט צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציות, ותמיד לנסות להיות אופטימיים בעלי מחשבה חיובית, לזכור שיכול להיות גרוע יותר ומהגרוע הנוכחי אפשר לקום. בכל אופן, אני לא יודעת אם אתה מטופל ע"י פסיכולוג או משהו, אבל אני מקווה שכן, ואם לא אז לדעתי זה יכול רק לעזור ולהקל את התחושה. מקווה לימים טובים יותר בשבילך. לילה טוב לכולם, כל מה שכתבתי לא נועד כדי להתנשא ולפגוע במישהו. מקווה שזה ברור. נטלי

את צודקת......

פשוט עצבן אותי שהיו פעמים קודמות שאנשים לא בדיוק דברו ממש על אביב, ואז כולם התעצבנו עליהם. אם פגעתי בישראל וגרמתי לו להרגיש לא נעים - אני ממש מצטער.

למעלה