לא קשור לכלום

amitooshacham

New member
תסלח לי.

אתה היית הראשון שהגבת. בלי התגובה שלך לא היה נוצר כל השרשור הארוך והלא-נחוץ הזה.

amitooshacham

New member
מה אתה רוצה להראות בזה?

שאתה גבר בגלל שהתלוננת על מנהל? אז רק תדע שאתה בדיוק להיפך. במקום להתמודד עם הבעיה לבד אתה רץ "להגיד אותו לאמא". אני במקומך לא הייתי מתלונן ובטח ובטח שלא מפרסם את זה ומתגאה בזה. אם אתה לא נהנה בפורום, אתה מוזמן לא להיכנס לכאן ולא לכתוב כאן יותר.

maya567

New member
אני מעדיפה את הפורום כך

אני די לא סובלת פורומים כמו זה של חברים ובנות גילמור (ואני צופה נלהבת של ב"ג). יותר מדי ילדותיים ומבולגנים לטעמי.

אמממממ

אז הם מבולגנים,אז הם ילדותים,אבל דבר אחד שם זה שלא חשוב מה יאהבו אותך לא יעשו עלייך לינצ' ובחיים תרגיש בשווארמייה בעפולה.. אני חשוב שצריכים פחות לתקופ..

LOVEtheMcMAHONS

New member
השרשור-הכי-מיותר-EVER

לוקח את זה עלי. הרי ההודעה שלי התחילה הכל. הרגשתי צורך להעיר על 2 תופעות בפורום שלא אהבתי. אם הייתי מגיב רק לתומר ולהאטצ' העירום במסר פרטי - ייתכן והכל היה נמנע, אבל ייתכן גם שהיו עוד אנשים שהיו חותכים ועוקצים אנשים על זה שהם בסך הכל כותבים את הדעות שלהם בפורום - בדיוק הסיבה שהפורום הזה קיים בשבילו. וגם אם מישהו מעיר למישהו, יש דרך לעשות את זה - בצורה הכי מנומסת ומתורבתת שאפשר - הרי בלי זה אין שום דרך שהפורום הזה (או כל פורום אחר) יתקיים בצורה סדירה ואנשים ירגישו בנוח ויהנו להיות פה. אז כמו שיקי הציע - אם מישהו מרגיש צורך להגיב למישהו וחושב שמה שהוא כתב לא במקום - אפשר לפנות אלי או לירון ורצוי עוד יותר לפנות לבן אדם להעיר לו על כך ולהפנות את תשומת לבו. הרי בסופו של דבר אם כולנו נדע להבין אחד את השני ולנהוג אחד בשני כמו שהיינו רוצים שינהגו בנו - אז נוכל להפיק את המיטב מהחוויה ולבנות קהילה טובה יותר. מנצל"ש - מזל טוב לנבחרת ישראל בכדורגל (גם לשחקנים הלא אשכנזים
) שהצליחה לחזור מקפריסין עם נצחון נחמד 2-1. האח הידד.

maya567

New member
../images/Emo45.gif בהחלט כל הכבוד לנבחרת

את ה-2:1 ראיתי באמצע מהדורת החדשות של ערוץ 10, כשראו מאחורי יעקב איילון איזה 3 חבר'ה קופצים וצוהלים

למעלה