לא קשור לכלום

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo32.gif לא קשור לכלום

שלום אנשים. מה קורה איתכם ? מקווה שבאמת הכל טוב. לא היה לי הרבה זמן היום ושנכנסתי לפורום לא אהבתי מה שראיתי. ראיתי מספר אנשים (בלי שמות) שהחליטו שלאדם אחר (עם שמות - איגור שרעבי) אין זכות לכתוב בפורום את הדעות שלו. ואם יש לו זכות לכתוב את הדעות שלו אז מן הראוי שיגיבו לו בזלזול ויצחקו עליו. את העניינים עם איגור (אם יש כאלה) תנו לי לסגור איתו באחד על אחד. תאמינו לי שכולם יצאו נשכרים מזה. ואדון גיי נייקד האטצ'. יכולתי לכתוב את זה במסר אבל מה הטעם. זה שהחסימה ירדה לא אומרת שאתה יכול לחזור ולהגיב באותה צורה (שאתה טוען שהיא מצחיקה - על זה יש וויכוח). אתה מנסה לבחון כמה אתה יכול למשוך את החבל ואני הולך לחסוך לך את המבחנים שלך - לא הרבה. ממש ממש לא הרבה. אני את שלי אמרתי. השבט אמר את שלו. יום טוב לכולנו.

shabi16

New member
יש לי הרגשה מאוד חזקה שאתה הוא

איגור,בטח תמחק את ההודעה כי כאן זה לא דמוקרטיה אהמ בלשון המעטה

amitooshacham

New member
שבי תפסיק להיות ילד קטן

אתה לא מנהל בתפוז. ועד שלא תנהל פורום, אתה בחיים לא תבין מה המשמעות של להיות מנהל ואיך עושים עבודה טובה בתור מנהל. אז בלי תלונות בבקשה.

מטר9

New member
אה, נכון!

לרגע חשבתי שאנחנו כותבים כאן בפורום, וכל אחד רשאי להביע את הדעה שלו... מזל שהזכרת לי!

זה לא להביע דעה ...

זה פשוט להוסיף לתקיפה. מאיה אמרה לו שהוא מעצבן ועמית נכנס לשוונג ויורד עליו,זה מה שמעפן בפורום הזה, אך ,לא תגיעו לרמות שלפואמים כגון :בנות גילמו,חברים,וכו'. אתה מרגיש פה בפורום לא בטוח,אוכלים אותך בלי מלח. עכשיו יש היכול לטעון"אתה אומר שאנחנו תוקפים,ומה שעשית לאיגור זה לא תקיפה?" אכן,תקפתי את איגור,כי למשך תקופה ארוכה כל מי שרשם סיכום על תוכנית מעל 10 שורות ושם לב לפרטים יחודיים נחשב ל:"חסר חיים",איגור שם לב ליותר מדי דברים ורשם מעל 10 שורות על פיו הוא "חסר חיים".

מטר9

New member
הבנתי,

אז מעכשיו אסור לתת לאנשים הזדמנות שניה? נכון, איגור התנהג לא בסדר קודם, אבל כפי שאתה רואה זה כבר לא ככה אז אתה חייב לענות לא בצורה ממש לא בוגרת על כל הודעה שלו: "א-י-ן ל-ך ח-י-י-ם"?? (התשובה היא לא, אם עדיין לא הבנת). אז אל תצפה שאתה יכול לתקוף את מי שבא לך, אבל כשתוקפים אותך או את חברים שלך אז זה לא בסדר. ואגב, אם תקרא טוב את ההודעה של שבי אתה תראה שהוא זה שתקף את רון, אבל אין לי ספק שבחרת להתעלם מזה (הממ... מעניין למה...) עמית בכלל לא תקף אותו, הוא רק הגיב לו כמו שכל אחד היה צריך להגיב לכזאת הודעה.

מטר9

New member
ואגב,

פעם הבאה, לפני שאתה לוחץ על "שלח" תעבור פעם אחרונה על ההודעה שלך. חצי מההודעה הייתה ממש לא ברורה בגלל שגיאות כתיב ודקדוק.

אז ככה

לא,שבי לא חבר שלי. שכולם צעקו על איגור שאמר שאין לנו חיים אני לא אמרתי כלום,אני נהנה כרגע... אלא ארמתי ששבי לא תקפ את רון,אמרתי שמאיה אמרה שהוא מעצבן,ומההועדה הזאת אפשר להבין ששי צריך לסתום אבל לאאאאאא עמית חייב להוסיף ואם אל הייתי מעיר כולם היו עושים לינצ' על שבי ..

מטר9

New member
אז למה

כשכולם עשו לינץ' על איגור לא אמרת כלום? ההודעה של שבי הייתה באותה רמה של ההודעות של איגור בעבר, אם לא נמוכה יותר, אז למה הרגשת צורך להגן על שבי ולא על איגור?

למה?

כי איגור גם תקפ אותי,איגור תקפ את כולם,כל מי שההודעות שלו היו מעל 10 שורות וזכר פרטים נחשב לחסר חיים. שבי תקפ את רון,לא אותי... רון יתמודד איתו זה לא התפקיד שלי ..

אם הוא היה מעיר

הוא היה עובר לינצ' בטירופ... וחוצ מזה שתוקפים אותך יותר מאיש אחד לא משנה מה תגיד לא תצא טוב

shabi16

New member
תומר צודק ../images/Emo45.gif הרי אם הייתי מגיב

מאיה "המלכה" ועמית "הנגרר" היו תוקפים אותי ולהתקפה היו מצטרפים גם מטר ורון אךך איפה ירון

Yaki J

New member
אולי די? (לכולם)

כל ההתקפות פה הן תמיד כי מישהו מחליט להשמיץ מישהו אחר או להגיב עליו/אליו באופן פרסונלי, ואף פעם לא על רקע "מקצועי". אולי פשוט תמנעו מהשמצות או תגובות אישיות (אתם רוצים לשאול משהו אישי? תעשו את זה במסרים) וככה ימנעו כל השירשורים הסופר מיותרים האלו.

למעלה