לא קשורים?......אכן !

הטובים לטייס. ויותר טובים לשגיא...

היום (היום הזה ממש... איכס איזה שיר נוראי
) נָדַב שלי(
) מתגייס... הויייייי
ובכן, נדב הוא מדריך קורס שלי והוא מתגייס למודיעין בדיוק יומיים לפני פתיחת הקורס המחודשת... למרות שזה לא קורה - נגיד שהוא יכול לקרוא את זה עכשיו... (כן בטח, חפיף, אז מה אם הוא בבקו"ם עכשיו...) נדביייייייי -
(אה, כן, סורי על שבירת הדיסטנס הרגעית... שתיים שלוש הקשב
)

nadavmc

New member
קורס ראשגדים אימפריה

אחוות וואוואוויווה שולטים!!!!!!!!

../images/Emo32.gifניים שירשור סקינים../images/Emo70.gif

ובכן, צופים וצופות, לקבלת מצוות קורס, קורס ימתח להקשב שתיים שלוש הקשב... (יווו איזה כיף... עוד יומיים
) שירשור דסקטופים. נא לשרשר את התמונות שעל המסך שלכם, אם אפשר אז בלי כל האייקונים... תמונה נטו מתחילה עוד רגע...

2003 SkiPeR

New member
זה בסיידר אחותי, אנחנו איתך...../images/Emo7.gif

יהיה טוב
אל תדאגי.... ולמדריך זה ממש כיף שחניכים שלו כותבים עליו ככה.... אני בטוח שהוא סבבה של בנאדם ושהוא גאה בך
שלך, אלעד

2003 SkiPeR

New member
עובדה: הפרסום בקורס- עובד. נקודה.

היייייייייייי
מי זה??? (כאן יוני מזדיינת !!!
)

charry15

New member
הנה שלי.........

למרות שהוא משתנה כל שעה (ברצינות, לא סתם ביטוי....)

חחח...

מזכיר לי את הראשג"ד שלי בכתה ז' הוא אמר לי לזרוק זבל ביום צופה - והשקית היתה ממש מלאה והיא נשפכה (ותכולתה) והוא כזה "שירה
יא בלונדינית מפגרת
מה עשית
) אלעד... תתחבר כבר לאיי סי...

2003 SkiPeR

New member
קטע חובה- "הראשג"ד ואני".. ../images/Emo57.gif

כשאני משתהה, אני איטי כשהרשג"ד משתהה, הוא יסודי כשאני לא מבצע משהו, אני עצל כשהרשג"ד שלי לא מבצע משהו, הוא עסוק. כשאני פועל ללא הוראה, אני חורג מסמכות כשהרשג"ד שלי פועל ללא הוראה, הוא מגלה יוזמה כשאני נוקט עמדה, אני עקשן כשהרשג"ד שלי נוקט עמדה, הוא תקיף כשאני מתעלם מנוהל, אני גס רוח כשהשג"ד שלי מתעלם מנוהל, הוא מקורי כשאני משביע את רצון הרשג"ד, אני מתחנף כשהרשג"ד שלי משביע את רתון המרכז שלו, הוא משתף פעולה כשאני פועל במהירות, אני חסר מעצורים כשהרשג"ד שלי פועל במהירות, הוא עובד קשה.

keren14

New member
אפרופו ראשגוד...

היית בקורסים התנועתיים... מי הייתה המדריכה שלך
כי נראה לי שראיתי אותך בתמונה ואז המרכזת שלי היא הייתה המדריכה שלך (המרכזת שלי.. יותר נכון לשעבר היא עוזבת- אביבית...)

shmezz

New member
חחח....קטע מלפני שנים../images/Emo70.gif

אני כתבתי את זה למדריכים שלי...לפני שנתיים במחנ"ק

יש דבר דומה על המדריך-

1. המדריך צודק 2. המדריך תמיד צודק 3. המדריך לעולם לא טועה 4. המדריך לא ישן, הוא עושה מדיטציה 5. המדריך לא מאחר, הוא מתעכב 6. המדריך לא אוכל, הוא מזין את עצמו 7. המדריך לא מזיע, הוא עושה החלפת נוזלים 8. המדריך לא נופל, הוא בודק את השטח מלמטה 9. המדריך לא נפצע, הוא בודק את כוח הסבל שלו 10. המדריך לא הולך לאיבוד, הוא מחפש דרכים חדשות

אוּני

New member
../images/Emo12.gif זה לא ככה... ../images/Emo12.gif

אני מכירה את זה שונה...... 1. המדריך צודק. 2. המדריך תמיד צודק. 3. במידה והמדריך טועה, סעיפים 1 ו-2 נכנסים לתוקף. 4. המדריך לא נופל, הוא בוחן את השטח מקרוב. 5. המדריך לא מזיע, הוא שותה מבחוץ. 6. המדריך לא מאחר, הוא מתעכב. 7. המדריך לא נפצע, הוא בודק את כוח הסבל שלו. 8. המדריך לא הולך לאיבוד, הוא מחפש דרכים חדשות. 9. המדריך לא ישן, הוא עושה מדיטציה. 10. המדריך לא אוכל, הוא מזין את עצמו. מסקנה: המדריך הוא אלוהים

למעלה