../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifשיחה עם זיגי.
שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. לחברה שלי יש תמונה של צפרדע במסנג'ר וזה מציק לי בעין. מי מסביבתך הקרובה היה רוצה לראות אותך מאושרת?תסכול נובע מרצונות שלא מומשו. מהו הרצון הסמוי שלך שעד עכשיו לא העזת לגלות הא? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? מה אתה רוצה ממני? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אני שואלת פה את השאלות. תסכול זו הזדמנות להסתכל על החיים בצורה אחרת ולגלות את כוחותיך תני לי דוגמה לכך מחייך. אני לא מתוסכלת אבל!~#!^%& את לא מתוסכלת אבל? מטומטם. אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אני רוצה לדעת איך להעיף את התמונת תצוגה הצפרדעית של חברה שלי. כיצד את מבלה עם חברותיך? למה חשוב לך לדעת את התשובה? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? בא לי לתת לך כאפה. בא לך לתת לי כאפה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אתה יכול לענות לי על השאלה?!!! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? לא יציק לי בעין. למה את מתכוונת ב'לא יציק לך בעין' אאאאאאאאאאאאאאאאאע. מטומטמם. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? לא יציק לי בעין. לא יציק לך בעין? כן. ואני גם לא אראה עוד את התמונה המבחילה של מיתר ואני אהיה מאושרתDD: מה עשית היום לשיפור מצבך? באתי לדבר איתך,אבל אתה לא עוזר לי!;[ האם את חושבת שאני לא עוזר לך? כן! איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? ררר. האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא,אתה מנסה להתחמק מלדון בבעיה כלשהי!!! כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה לחברה שלי,מיתר,יש תמונת תצוגה מעצבנת במסנג'ר,איך לגרום לתמונה להעלם? האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? כן,אבל לא בבעיה זו. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? רוצה כאפה? מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? יא חתיכת דפקט. אהמ... אהמ בעצמך!!! האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? למה אתה לא עונה לי על השאלה שלי?@!##%&Y לא נתנו לי לדבר איתו יותר אחרי שאלה זוP: