לאנבל^^

Stinki Winki

New member
בחורה מוזרה

מי בא לבנאדם וסתם ככה מנשק אותו? נמנמ. אני לא רוצה להשמע כמו איזה אמא פולניה אבל בן 17 זה לא קצת מבוגר בשבילך? את בת 14, לא?

Stinki Winki

New member
מניסיון,

אפילו הפרש של שנה אחת יכול להוות בעיה בגיל הזה... אני לא רוצה לחשוב מה יכולות לגרום 3 שנות הפרש
בכל אופן אני לא הייתי רוצה@_@ זה היה מרגיש לי כמו לצאת עם אחי או משהו

אנבלייי

New member
המממ..

לאיודעת, זה נורא משתנה מאדם לאדם. רוב החברים שלי [לפחות אלה שלא מהשכבה] יותר מבוגרים ממני... אני רגילה להיות הכי קטנה בחבורה, אבל זה לא מרגיש לי שונה אומשו.. זהלא פעם ראשונה שאני אהיה עם מישהו שמבוגר ממני, בתקווה שבאמת יהיה משהו עם האחד הזה. חח תודה על הדאגה

...../images/Emo29.gif

מה אני אגיד לך? אני הכי מסתדרת עם אלה שגדולים ממני בשנתיים שלוש><

yaeloolik

New member
זה לא מוצא חן בעניי../images/Emo10.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

לא שבנות מנשקות אותך ולא שאת תצאי עם בני 17....
.

broken winges

New member
הוא מת.

נפטר.אני לא מאמינה. אני לא מאמינה. הראש שלי מסתובב. איך זה יכול להיות. אני לא מפסיקה לבכות.,אני רועדת. אני לא רואה כמו שצריך. אני רק צריכה תמיכה.

broken winges

New member
הוא היה כמו אבא שני בשבילי,

בזכותו יש לי כלכך הרבה בחיים. המחשב שלי הוא המחשב שהיה שלו. הכל,הכל.כל אורח החיים שלנו השתפר בזכותו. זה הבן זוג של אמא שלי,כי ההורים שלי גרושים והיא הכירה אחר כך אותו. כמעט 4 שנים שהם בקשר. וזו ההתחלת שנה שלי. אני אפילו לא יכולה להיות חזקה בשבילה

broken winges

New member
הריאות שלו לא תפקדו כמו שצריך והכלי

ות והוא עבר השתלת לב שהצליחה אבל השתלת לב גורמת למערכת החיסונית לרדת לאפס אז כל זיהום קטן יכול להפוך לקריטי והוא חטף זיהום. כבר יותר מ4 חודשים שהוא בבית חולים. ביקרתי אותו לא מזמן. והיום,המצב התדרדר. וזהו.

למעלה