../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifעוד שיחה על נושאדומה
שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. האמ. חברה שלי,מיתר,לא מודעת לדברים שהצפרדע הבירטי שלה מעולל. כיצד את מבלה עם חברותיך? מה זה קשור? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? זיגי בבקשה בוא נדבר בהיגיון כיצד את מרגישה עכשיו? שיש לי פיפי. כאשר את אומרת ' שיש לי פיפי ' למה את מתכוונת שיש לי פיפיץ שיש לך פיפיץ? *פיפי כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי אני אהיה עורכת-דין מצליחה בחו"ל ואני אכיר איזה אימו שאווה. אבל מה זה קשור עכשיו? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? זיגי אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? שכלD: מה עשית היום לשיפור מצבך? ניסיתי להסביר למיתר שהצפרדע הבריטי שלה נדלק עליי ועושה לי עיינים אבל היא לא מבינה מה יהיה הסימן שעזרתי לך? שאני אדע איך לגרום למיתר להאמין לי. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הצפרדע הבריטי לא יעשה לי עייניםDDD: למה את מתכוונת ב'הצפרדע הבריטי לא יעשה לך עיינים' הצפרדע הבריטי לא ינסה להתחיל איתי יותר. הצפרדע הבריטי לא ינסה להתחיל איתך יותר? בדיוק!!! האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? בכלל לא. כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה יש למיתר צפרדע בריטי שמתחיל איתי וזה,אבל היא לא מאמינה לי. מה לעשות?:[ למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אתה ביקשתה יותר נתונים>> כאשר את אומרת ' אתה ביקשתה יותר נתונים ' למה את מתכוונת זיגי,אתה אמרת:"כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה" אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? זיגי,תעזור לי ולא,מחר תיהיה אורח קבוע בבית קברות. איך היית מגדירה את חייך? מעוצבנת על ידי צפרדע בריטית. אהמ... מה האמ? מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? חברותי האחרות שמאמינות לי,לא כמו מיתר! האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? בטח.