לאנבל^^

זה מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

לאן נעלמה הבירבוריזציה?! *בורחת* *חוזרת* תקראו בבקשה ותגיבו!>< ללכת על המים נער יפה עיניים בעל שיער ארוך בצבעי הסתיו היה אח שלי, ואחד מחלומותיו הגדולים היה ללכת על המים. אני זוכרת חופשות ושבתות, בהן היינו יורדים שנינו לכנרת והוא היה מנסה שוב ושוב ללכת על המים. "אי אפשר ללכת על המים," הייתי מתעקשת וצוחקת לאחר שנפל. "אפשר, עוד תראי." היה עונה, וברוב המקרים גם זורק עלי את חולצתו הרטובה ושולח את ידו לכיווני, מחכה שאמשוך אותו לעמידה. ביום הולדתו ה-15 סחב אותי לכנרת, קיפל את מכנסיו ועלה על הקרש שהצבנו שם לפני שנים. "אני אלך על המים, תראי," אמר בעקשנות האופיינית לו וצעד צעד מסוף הקרש אחל המים. היה זה חודש אחרי יום הולדתו, ביום שבת בבוקר כשאמי טלפנה אלי בבכי קורע ופקדה עלי הגיע למסעדה הקבועה שלנו. כשהגעתי סיפרה לי על תאונה באחד הצמתים בצפון, קרוב לכנרת. תאונה חזיתית, הרוג אחד. "אני לא מבינה למה את בוכה," אני זוכרת שנאנחתי ומילאתי כוס מים נוספת לאישה הבוכייה, שבעצם הייתה אמא שלי. "הבוקר אחיך יצא עם אפי לכנרת," פתחה בקול רועד וכבר ידעתי שאין כל צורך שתמשיך, אבל היא בכל זאת המשיכה, אולי רצתה לאמת את העובדה בכך שתביא אותה על שפתיה. "הם התנגדו חזיתית ברכב שנכנס לצומת." "ומי ההרוג?" כבר ידעתי את זהותו, רק רציתי לשמוע את זה, רק כדי להבין. "אחיך." לאחר שנתיים, בתאריך הולדתו של אחי, נסעתי לכנרת לבדי ועמדתי מול האגם בחיוך רפה ועיניים דומעות, והוא עמד שם קרוב למים, נער בעל עיניים יפות ושיער ארוך בצבעי הסתיו. הוא חייך וצעד צעד אחד לתוך המים. הוא לא נפל ולא שקע. לאחר חמישה צעדים הסתובב אלי ושלח את ידו הפרוסה לפני, כדי להזמין אותי לצעוד איתו, וכשהושטתי את ידי כדי לאחוז בו, הוא נעלם כאילו היה רוח. "כן, אתה הולך על המים," הרשתי לעצמי לגיד ומטח דמעות חדש הציף את עיניי. "אתה הולך על המים."

GalistaR101

New member
יא מרגשת ../images/Emo10.gif

זה עצוב יפה נוגה ואמיתי. פשוט מדהים ונוגע.

נירושית

New member
../images/Emo7.gif

זה באמת יפה...וואה... על מה כתבת את הסיפור?? [או שסתם עלה לך בראש??]

אנבלייי

New member
ההה, גברים #!@#@!1; [חפירה<<]

לפני יומיים הגעתי למסקנה שאני שונאת גברים. נתחיל מזה שבערך חצי מהבנים שיצאו איתי בשישי לעיר אמרו שהם ילוו אותי הבייתה, ואז כמעט כולם נעלמו לי בפתאומיות. שלושה ידידים לא הכי קרובים שלי החליטו שהתחת שלי זה שק איגרוף ופשוט נגעו לי בו כללללל הזמן, ובסדר, בהתחלה זה היה מצחוק, אבל זה הפסיק להצחיק כמעט מייד וזה ממש התחיל לעצבן, והם לא הפסיקו, ואוף. הידיד הכי טוב שלי הלך הבייתה באמצע, נאלצתי לגרור אחד הבייתה שיכור, ובכלל, אהגדרערעש'!! ועכשיו לסיפור המרכזי. אז היה איזה מישהו נורא נורא שווה שישב לו. אחרי שבהיתי בו במשך שנים באתי והתיישבתי איתו. ישבתי שם שעתיים, מנסה לדבר איתו, ולרמוז לו, ולהפעיל את קסמיי- דבר שלא הכי פעל- כי הוא היה מסטול לגמריי ולא הבין חצי ממה שאמרתי. במקום זה, ידידה שלו, שהיא בי, קלטה את קסמיי- ואז כשבאתי ללכת היא פשוט נישקה אותה. ואני הייתי כזה- אוקיי, סבבה, אבל למה היא ולא הוא?!!??! אהה!?!?!? בקיצור, לקחתי את הטלפון שלו. אני נורא רוצה להתקשר, אבל אני מפחדת :[ הוא בטח לא יזכור אותי. אמרתי לו שיזכור אותי, ושאני אנבל, עם השיער הורוד, ושיזכור!!! הידידה אמרה- כשאת מתקשרת תגידי שאת הבחורה היפה עם השיער הורוד מכיכר החתולות. -.-" מהלעשות;; ממש בא לי עליו. הוא כול כך יפהההההה!@!@!11 והוא בן 17. והוא מגניב. ממ.

think shon

New member
../images/Emo90.gifאמ,

לא הבנתי בדיוק את מי הידידה נישקה וזה,אבל,לכי עליו^~^

הידידה בי../images/Emo29.gif

כלומר, נמשכת גם לבנות וגם לבנים
*למה אני יודעת על זה?!*

האמת שלא..../images/Emo54.gif

זו די טעות נפוצה, דומינית זה בכלל יצור שהוא גם זכר וגם נקבה, כמו..חלזונות.

roni727

New member
../images/Emo45.gif [בי]סקסואל.

הממ.. אנבל אני מציעה לך לחכות קצת.. אל תתקשרי אליו יום אחרי תתקשרי אליו איזה יומיים ככה שיקבל איזה ייבוש קטן... ותקווי שהידידה המפחידה הזו שלו לא מנהלת לו את החיים או משהו Oס

למעלה