מיאו
מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני ?|חושבת| אין משהו ספציפי אם הייתם יכולים לטוס לאנשהו- לאן זה היה?לונדון,ניו יורק באיזו מילה אתם אוהבים להשתמש?מיאו. מה אתם לא יכולים לסבול?אנשים טיפשים.זה מחרפן אותי מה ממיס אתכם ואתם לא יכולים לעמוד בו ?חיוך יפה איזה צבע אתם מרגישים שמאפיין אתכם?אדום חח שיר שממש מתאים לכם עכשיו-ג'ורג'יה
מעדיפים לראות הצגה או לשמוע קונצרט?לראות הצגה סרט של דיסני שאתם אוהבים ממש-מלך האריות סרט של דיסני שאתם לא אוהבים-כל השאר
נשיקה מסרט שנראתה הכי יפה וכיפית-אממ..לא עולה לי עכשיו הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים מהעבודה\מבית הספר-מחליפה בגדים וטסה לאכול חח מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי?לישון יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר?תאורטית כן,לא ממש משתמשים בה אם הייתם יכולים לשנות משהו בעולם, מה זה היה?שלא יהיו חולי נפש שלוקחים את הרעיונות הפסיכיים שלהם רחוק מדי..ע"ע סטאלין,היטלר וכו' כותבים יומן?לא מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנות-ארוך מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנים-תלוי אוהבים לקרוא ספרים?מאוד אם כן- איזה סוג של ספרים?רומנים אתם בעד נסיעה לפולין בכיתה י"ב ?כן אוהבים להתקלח?יאפ כמה שעות בממוצע אתם ישנים?6-7 איזה יום בשבוע אתם אוהבים?חמישי איזה יום בשבוע אתם פחות אוהבים?רביעי
יש לכם תחפושת?כן אם כן- מה היא?פאקצה! המחשב הוא חלק בלתי נפרד מחייכם?לצערי כן רואים חדשות?מדי פעם יש לכם חבר\ה?לא אם כן- כמה זמן אתם יחד? מרגישים שיש לכם כישרון?
בערך אם כן- מה הוא?כתיבה אם לא- בטוח שיש!!!!! איך עובר לכם השבוע בד"כ? מהר? לאט?תלוי באותו שבוע... הייתם רוצים שיהיו יותר שעות ביממה או פחות?יותר שעות בלילה,זה בטוח מה המוטו שלכם?חיה ותן לישון. המצאתי הרגע, גאונה שכמותי איזה ערוץ בטלויזיה אתם אוהבים?אין לי יותר מדי אופציות המ מה אתם רוצים לעשות כשתגדלו?לא יודעת איזה משחק קופסא אתם אוהבים?טאבו ומשחק מחשב?אין מה השעה?11 ושלוש דק' איזה יום היום?שבת אתם אלרגים למשהו?לא שידוע לי יש לכם אסטמה?לא אוהבים ללכת לבית הספר?לא איזה שיעור אתם הכי אוהבים?הסטוריה..לא עושים כלום
ואיזה הכי שונאים?מת' איזה הכי מיותר?הסטוריה חח אוהבים לטייל?כן אוהבים לנסוע במכונית?לא אוהבים ללכת לשרותים?הא? יש לכם חיית מחמד?לא הייתם רוצים לטוס לירח?לא