לאמצע שבוע

lali1989

New member
נזכרתי לקום לתחייה..../images/Emo3.gif

סתם נו..מת לי המחשב ולא היה לי איך להגיע לפורום שלושה ימים. ואני כל היום בעבודה.מ8 בבוקר עד 8 בערב..נכון כיף?!?
בכל מקרהההההה התגעגעתי מלאאאאאאאאאאאא ואני ממש אוהבת את כולם פה.. דורדור שיהיה לך בהצלחה נשמה
[בקרוב אצלי
]

Lior Maman

New member
היהההה כיף לראות אותך אתמול ../images/Emo99.gif

ובטח שכיף .. עושים כסף

lali1989

New member
חיים שליייי

גמלי היה כיף..לא משנה שזה היה בדיוק לרבע דקה..
ואת האמת שכן כיף לי שם.אני סתם אוהבת להיות מפונקת..

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלון להפגת השיעמום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני ? אם הייתם יכולים לטוס לאנשהו- לאן זה היה? באיזו מילה אתם אוהבים להשתמש? מה אתם לא יכולים לסבול? מה ממיס אתכם ואתם לא יכולים לעמוד בו ? איזה צבע אתם מרגישים שמאפיין אתכם? שיר שממש מתאים לכם עכשיו- מעדיפים לראות הצגה או לשמוע קונצרט? סרט של דיסני שאתם אוהבים ממש- סרט של דיסני שאתם לא אוהבים- נשיקה מסרט שנראתה הכי יפה וכיפית- הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים מהעבודה\מבית הספר- מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי? יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר? אם הייתם יכולים לשנות משהו בעולם, מה זה היה? כותבים יומן? מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנות- מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנים- אוהבים לקרוא ספרים? אם כן- איזה סוג של ספרים? אתם בעד נסיעה לפולין בכיתה י"ב ? אוהבים להתקלח? כמה שעות בממוצע אתם ישנים? איזה יום בשבוע אתם אוהבים? איזה יום בשבוע אתם פחות אוהבים? יש לכם תחפושת? אם כן- מה היא? המחשב הוא חלק בלתי נפרד מחייכם? רואים חדשות? יש לכם חבר\ה? אם כן- כמה זמן אתם יחד? מרגישים שיש לכם כישרון? אם כן- מה הוא? אם לא- בטוח שיש!!!!! איך עובר לכם השבוע בד"כ? מהר? לאט? הייתם רוצים שיהיו יותר שעות ביממה או פחות? מה המוטו שלכם? איזה ערוץ בטלויזיה אתם אוהבים? מה אתם רוצים לעשות כשתגדלו? איזה משחק קופסא אתם אוהבים? ומשחק מחשב? מה השעה? איזה יום היום? אתם אלרגים למשהו? יש לכם אסטמה? אוהבים ללכת לבית הספר? איזה שיעור אתם הכי אוהבים? ואיזה הכי שונאים? איזה הכי מיותר? אוהבים לטייל? אוהבים לנסוע במכונית? אוהבים ללכת לשרותים? יש לכם חיית מחמד? הייתם רוצים לטוס לירח? שבת שלום:)

וכמובן שעונה:)

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני ? פנים אם הייתם יכולים לטוס לאנשהו- לאן זה היה? שוויץ באיזו מילה אתם אוהבים להשתמש? תכלס מה אתם לא יכולים לסבול? זלזול ורוע מה ממיס אתכם ואתם לא יכולים לעמוד בו ? פאפי פייס... איזה צבע אתם מרגישים שמאפיין אתכם? חום ואפור שיר שממש מתאים לכם עכשיו- ככה זה של באי סחרוף מעדיפים לראות הצגה או לשמוע קונצרט? הצגה סרט של דיסני שאתם אוהבים ממש- סינדרלה סרט של דיסני שאתם לא אוהבים- כל דבר עם מיקי מאוס
חחח נשיקה מסרט שנראתה הכי יפה וכיפית- הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים מהעבודה\מבית הספר- שותה ונחה קצת מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי? כלום:) יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר? הייתה חח אם הייתם יכולים לשנות משהו בעולם, מה זה היה? חחח חשבתי על זה לפני כמה ימים... שאנשים יהיו יותר פתוחים אחד לשני ולא יצטרכו לשקר אחד לשני כל הזמן כותבים יומן? לא מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנות- ארוך מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנים- קצר אוהבים לקרוא ספרים? לא אם כן- איזה סוג של ספרים? אתם בעד נסיעה לפולין בכיתה י"ב ? כן! אוהבים להתקלח? לא.... הכי כיף זה לשבת בסירחון של עצמי.. חחח כמה שעות בממוצע אתם ישנים? כמה שיותר איזה יום בשבוע אתם אוהבים? שישי איזה יום בשבוע אתם פחות אוהבים? ראשון יש לכם תחפושת? הייתה אם כן- מה היא? מסובך המחשב הוא חלק בלתי נפרד מחייכם? כן רואים חדשות? לפעמים יש לכם חבר\ה? בינתיים לא
אם כן- כמה זמן אתם יחד? מרגישים שיש לכם כישרון? כן אם כן- מה הוא?כל מיני:p אם לא- בטוח שיש!!!!! איך עובר לכם השבוע בד"כ? מהר? לאט? לפעמים לאט ולפעמים בטיל הייתם רוצים שיהיו יותר שעות ביממה או פחות?ככה זה מספיק מה המוטו שלכם? הכל קורה לטובה ובסוף בסוף תמיד טוב איזה ערוץ בטלויזיה אתם אוהבים? אין ערוץ ספציפי מה אתם רוצים לעשות כשתגדלו? לאיודעת איזה משחק קופסא אתם אוהבים? מונופול ומשחק מחשב? באבלס מה השעה? 1:14 איזה יום היום? סביר+ אתם אלרגים למשהו? כן אבל לא ידוע למה חח יש לכם אסטמה? לא אוהבים ללכת לבית הספר? מי כן? איזה שיעור אתם הכי אוהבים? אהבתי ביולוגיה ואיזה הכי שונאים? מתמטיקה איזה הכי מיותר? הסטוריה אוהבים לטייל? כן אוהבים לנסוע במכונית? לפעמים אוהבים ללכת לשרותים? לא חחח יש לכם חיית מחמד? לא:( הייתם רוצים לטוס לירח? כן... נראה לי נחמד שם

../images/Emo204.gif.

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני? שיער, עיניים אם הייתם יכולים לטוס לאנשהו- לאן זה היה? כרגע באלי לונדון באיזו מילה אתם אוהבים להשתמש? מה אתם לא יכולים לסבול? אנשים מה ממיס אתכם ואתם לא יכולים לעמוד בו? תותים איזה צבע אתם מרגישים שמאפיין אתכם? ירוק שיר שממש מתאים לכם עכשיו- South Park - Eric Cartman - The 'i Hate You Guys' Song מעדיפים לראות הצגה או לשמוע קונצרט? הצגה סרט של דיסני שאתם אוהבים ממש- פיטר פן סרט של דיסני שאתם לא אוהבים- נשיקה מסרט שנראתה הכי יפה וכיפית- הנשיקה של ויקטוריה ופולי (פייפר
) באבודות והוזות הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים מהעבודה\מבית הספר- מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי? לישון יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר? לא אם הייתם יכולים לשנות משהו בעולם, מה זה היה? אנשים כותבים יומן? בערך מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנות- ארוך מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנים- תלוי אוהבים לקרוא ספרים? כן אם כן- איזה סוג של ספרים? אתם בעד נסיעה לפולין בכיתה י"ב ? כן, הלוואי שאני אסע אוהבים להתקלח? כן כמה שעות בממוצע אתם ישנים? כמה שיותר איזה יום בשבוע אתם אוהבים? איזה יום בשבוע אתם פחות אוהבים? ראשון יש לכם תחפושת? לא אם כן- מה היא? המחשב הוא חלק בלתי נפרד מחייכם? בערך רואים חדשות? לפעמים יש לכם חבר\ה? לא אם כן- כמה זמן אתם יחד? מרגישים שיש לכם כישרון? לא במיוחד אם כן- מה הוא? אם לא- בטוח שיש!!!!! איזה כייף איך עובר לכם השבוע בד"כ? מהר? לאט? מהר הייתם רוצים שיהיו יותר שעות ביממה או פחות? לא משנה מה המוטו שלכם? איזה ערוץ בטלויזיה אתם אוהבים? אקסטרה הוט, ביפ מה אתם רוצים לעשות כשתגדלו? לא רוצה לגדול איזה משחק קופסא אתם אוהבים? מלא ומשחק מחשב? גם מה השעה? 01:48 איזה יום היום? שבת אתם אלרגים למשהו? לא שידוע לי יש לכם אסטמה? לא אוהבים ללכת לבית הספר? לא במיוחד איזה שיעור אתם הכי אוהבים? אנגלית, ספרות ואיזה הכי שונאים? היסטוריה, מתמטיקה, תושב"ע איזה הכי מיותר? תושב"ע, מת' אוהבים לטייל? כן אוהבים לנסוע במכונית? כן אוהבים ללכת לשרותים? לא יש לכם חיית מחמד? לא הייתם רוצים לטוס לירח? מאוד.

tal 01

New member
...

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני ? פרצוף אם הייתם יכולים לטוס לאנשהו- לאן זה היה? להופעה של אלטר ברידג' באיזו מילה אתם אוהבים להשתמש? לישון מה אתם לא יכולים לסבול? הרבה דברים מה ממיס אתכם ואתם לא יכולים לעמוד בו ? שירים רומנטיים איזה צבע אתם מרגישים שמאפיין אתכם? אנערף שיר שממש מתאים לכם עכשיו- שאני כתבתי מעדיפים לראות הצגה או לשמוע קונצרט? הופעה סרט של דיסני שאתם אוהבים ממש- במביXD סרט של דיסני שאתם לא אוהבים- לא יודעת נשיקה מסרט שנראתה הכי יפה וכיפית- הרבה הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים מהעבודה\מבית הספר- אוכלת מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי? לישון יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר? כן אם הייתם יכולים לשנות משהו בעולם, מה זה היה? שיהיה שלום כותבים יומן? בלוג נחשב? מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנות- ארוך מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנים- קצר אוהבים לקרוא ספרים? כן אם כן- איזה סוג של ספרים? מתח עם טיפה רומנטיקה אתם בעד נסיעה לפולין בכיתה י"ב ? כן אוהבים להתקלח? כן כמה שעות בממוצע אתם ישנים? כמה שיותר יותר טוב איזה יום בשבוע אתם אוהבים? חמישי איזה יום בשבוע אתם פחות אוהבים? ראשון ושני יש לכם תחפושת? לא אם כן- מה היא? - המחשב הוא חלק בלתי נפרד מחייכם? לפעמים רואים חדשות? לא יש לכם חבר\ה? לא אם כן- כמה זמן אתם יחד? מרגישים שיש לכם כישרון? אולי אם כן- מה הוא? - אם לא- בטוח שיש!!!!! מאיפה לכם? איך עובר לכם השבוע בד"כ? מהר? לאט? סביר הייתם רוצים שיהיו יותר שעות ביממה או פחות? יותר שעות שינה
מה המוטו שלכם? "לך לישון, זה כיף" איזה ערוץ בטלויזיה אתם אוהבים? ערוץ 24 מה אתם רוצים לעשות כשתגדלו? לא ידוע איזה משחק קופסא אתם אוהבים? לא יודעת ומשחק מחשב? איףף מה השעה? 2:05 איזה יום היום? שבת אתם אלרגים למשהו? לא יש לכם אסטמה? לא אוהבים ללכת לבית הספר? לא איזה שיעור אתם הכי אוהבים? תנ"ך.. ואיזה הכי שונאים? כל השאר איזה הכי מיותר? הכל אוהבים לטייל? לפעמים אוהבים לנסוע במכונית? כן אוהבים ללכת לשרותים? חחח יש לכם חיית מחמד? כן הייתם רוצים לטוס לירח? אולי

שלומיתת

New member
מיאו

מה הדבר הראשון שאתם מסתכלים עליו אצל בן המין השני ?|חושבת| אין משהו ספציפי אם הייתם יכולים לטוס לאנשהו- לאן זה היה?לונדון,ניו יורק באיזו מילה אתם אוהבים להשתמש?מיאו. מה אתם לא יכולים לסבול?אנשים טיפשים.זה מחרפן אותי מה ממיס אתכם ואתם לא יכולים לעמוד בו ?חיוך יפה איזה צבע אתם מרגישים שמאפיין אתכם?אדום חח שיר שממש מתאים לכם עכשיו-ג'ורג'יה
מעדיפים לראות הצגה או לשמוע קונצרט?לראות הצגה סרט של דיסני שאתם אוהבים ממש-מלך האריות סרט של דיסני שאתם לא אוהבים-כל השאר
נשיקה מסרט שנראתה הכי יפה וכיפית-אממ..לא עולה לי עכשיו הדבר הראשון שאתם עושים אחרי שאתם חוזרים מהעבודה\מבית הספר-מחליפה בגדים וטסה לאכול חח מה אתם אוהבים לעשות בזמן הפנוי?לישון יש לכם תלבושת אחידה בבית הספר?תאורטית כן,לא ממש משתמשים בה אם הייתם יכולים לשנות משהו בעולם, מה זה היה?שלא יהיו חולי נפש שלוקחים את הרעיונות הפסיכיים שלהם רחוק מדי..ע"ע סטאלין,היטלר וכו' כותבים יומן?לא מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנות-ארוך מעדיפים שיער ארוך או קצר לבנים-תלוי אוהבים לקרוא ספרים?מאוד אם כן- איזה סוג של ספרים?רומנים אתם בעד נסיעה לפולין בכיתה י"ב ?כן אוהבים להתקלח?יאפ כמה שעות בממוצע אתם ישנים?6-7 איזה יום בשבוע אתם אוהבים?חמישי איזה יום בשבוע אתם פחות אוהבים?רביעי
יש לכם תחפושת?כן אם כן- מה היא?פאקצה! המחשב הוא חלק בלתי נפרד מחייכם?לצערי כן רואים חדשות?מדי פעם יש לכם חבר\ה?לא אם כן- כמה זמן אתם יחד? מרגישים שיש לכם כישרון?
בערך אם כן- מה הוא?כתיבה אם לא- בטוח שיש!!!!! איך עובר לכם השבוע בד"כ? מהר? לאט?תלוי באותו שבוע... הייתם רוצים שיהיו יותר שעות ביממה או פחות?יותר שעות בלילה,זה בטוח מה המוטו שלכם?חיה ותן לישון. המצאתי הרגע, גאונה שכמותי איזה ערוץ בטלויזיה אתם אוהבים?אין לי יותר מדי אופציות המ מה אתם רוצים לעשות כשתגדלו?לא יודעת איזה משחק קופסא אתם אוהבים?טאבו ומשחק מחשב?אין מה השעה?11 ושלוש דק' איזה יום היום?שבת אתם אלרגים למשהו?לא שידוע לי יש לכם אסטמה?לא אוהבים ללכת לבית הספר?לא איזה שיעור אתם הכי אוהבים?הסטוריה..לא עושים כלום
ואיזה הכי שונאים?מת' איזה הכי מיותר?הסטוריה חח אוהבים לטייל?כן אוהבים לנסוע במכונית?לא אוהבים ללכת לשרותים?הא? יש לכם חיית מחמד?לא הייתם רוצים לטוס לירח?לא

למעלה