לאמצע שבוע

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifעכשיו כואב הראש..=/

מאיה דברי איתי!!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

עוד יום מגעיל.. הוא רק ניהיה יותר ויותר גרוע. אני שונאת אותה כ"כ!! והיא מעצבנת והחברה הכי טובה שלי שונאת אותי בגללה והוא
ומתמטיקה:/ ואמא$@#$@#$$ וכולםםםםםםםםםםםםםם%^#$%@#$@#$@#$%#$@#$@

$#@%#@%^#@%@#%@#

בחיי שיש רק מישהו אחד בעולם הזה שבאמת אכפת לו ממני. אבל על הזין שלי
מה שאתם נותנים, זה מה שתקבלו. נמאס לי להיות נחמדה
.

Lior Maman

New member
../images/Emo201.gif

זה ימשיך ככה כל פעם שכשאת תתקשרי אני לא בבית וכשאני מתקשרת את לא בבית ? זה חייב להיפסק
. אני מתגעגעת אלייך!
.

Lilosh95

New member
יום כיפיי ../images/Emo13.gif

היה מפגש עם האי, הלכתי רק בשביל יון חח הם לא נתנו לי להצטלם איתו ושהוא יחתום לי כי לא קניתי ספר!#@$#$% שיחנקו! אחרי זה הלכתי עם החברות למקדולנס ועשינו צחוקים ושטויות בוואן ובביג היה כיף חח [:

../images/Emo178.gif../images/Emo199.gif

וואי איזה יומיים עמוסים היו לי.. מחר מבחן במתמתיקה אני מקווה שיהיה בסדר! אתמול היה לי יום ממש עמוס הלכתי מפה לשם רחובות ת"א שדה תעופה בן גוריון וזה..... היה יום עמוס בקיצור המשלחת שטסתי אליה שנה שעברה הגיעו לארץ אבל המארחת שלי לךא באה אז אני אולי יוצאת רק לטיול אחד מחייבים אותי חבל שהיא לא באה למרות שהיא לא הייתה משהו חחחחחחחח...... אנערף. =]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלמה אני לא בת 18?!זה לא פייר!../images/Emo7.gif

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאין לי כבר כוח!!

נגמרו לי כל הכוחות זהו אין יותר.. אני רוצה חופששש והרבה.. אתמול הייתה חתונה של אחות של חבר שלי.. היה יפה ושמח והיום היה לי מבחן בביולוגיה אבל בגלל שהייתי כל כך עייפה התעוררתי רק ב1 בצהריים!! מה שאומר שלא עשיתי את המבחן ולא הלכתי לבית ספר והפסדתי חומר שאני צריכה להשלים ואין לי כוח!

למעלה