כשר לפסח :)

xXx Lilo xXx

New member
אעאע מי מכירה את הוט טופיק?../images/Emo29.gif

החנות הזאת שיש בארה"ב ובארץ אין ויש להם דברים מגניבים והכול. בקיצור, היום נכנסתי לחנות של הכול בשקל וקניתי תצמידי גומי הצבעוניים (כי ישלי משהו כמו 20 שחורים על היד XD, אז אמרתי נגוון). נחשו מה אני קולטת :O על הצמידים כתוב Hot Topic מה שבטוח זה לא משם (לא ניראה לי) אבל זה מגניב ברמותתתת וזה עלה לי שקל ל12 צמידים XDDD
אז קניתי 2 חבילות של זה, וזה כזה צבעוני ומנצנץ XD ועוד מדבקות ושרשרת לאחוי. והכול היה בשקללל
אני אוהבת חנויות כאלו, וכמה מגניב שהיא קרובה לבית שלי
תמונה

adi dion

New member
חחחחח תתחדשי!!

יו יש שם את הצמידים האלה?? אני מה זה רוצה לקנות שחורים, היו לי מלאאא ונמאס לי מהם אז זרקתי את כל הצבעוניים ואני זוכרת ששמרתי את השחורים אבל אני לא מוצאת אותם!!

|דיס'ק|יא מגניב, תתחדשיD:

אני תמיד שוכחת איפה החנות הזאת
היא ליד גן העיר לא?

באיחור עצוםםםם - טיול פסח מעצבן../images/Emo69.gif

וול, הייתי בטיול פסח, והיה שם ילד שכללללל החברים שלו קוראים לו אדוארד כי הם חושבים שהוא דומה לו:] זה היה כל כך מצחיק... חוץ מזה שהיה לו שיער בלונדיני הוא יכול היה להיות אדוארד הבן אדםXD היו לו עיניים ירוקות והוא היה ממששש יפה. אני אומרת נצרף אותו לקאלנים:] (למרות שאדוארד יש רקקק אחד!) המסן שלי הוא [email protected] למי שאין:)

נוער עובדניקית גאה ביותר:)

אני בשכבה ח' מקן גיל-עמל:) היום (שלישי) חזרנו מהטיול שהיה שלושה ימים:) התייבשתי... וואו, זה כיף שיש עוד בנות בתנועה, היה כל כך מצחיק בטיול - ניסינו לשכנע צופים לעבור לתנועה, ואמרנו להם שיותר יפה להם בכחול ואדום:) הם גם אמרו שהם 140 חניכים, אז כשהייתה לנו עצירה ארוכה פשוט התחלנו לספור אותם ולעשות 7 בום:) במאה כולם השתוללו ושפכו מים, ומסתבר שבסוף הם היו רק 132.. שמונה צופים בטח נפלו מההר:) ואחח המופע אביב
היה ממש גדול

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifחח שמונה צופים נפלו מההר../images/Emo6.gif

אני קן רמת ישי, מחוז צפון :) (רק שאני שכבת י') חח איך היה במופע אביב? לפי מה שאני יודעת 2 חברות מפגרות שלי היו אמורות להופיע שם אבל הן בטח השתפנו :p ואצלנו בקן- זה היה מבנה משותף עם הצופים, שהביאו אותם השנה כי עד השנה הנוע"ל קצת גסס אצלנו וההורים רצו "בייביסיטר" (זאת אומרת להזיז אותם קצת מהבית) לילדים- אז הלכו על עוד תנועת נוער,אבל בסוף סגרו את הצופים בגלל חוסר הצלחה, והקן שלנו מאושש לגמרי וחי מתמיד D:

שמונה צופים ישבו על העץ, אחד נפל והתפוצץXP

וואיי המופע אביב היה ענק! אבל בקבוצה שלי היינו כ"כ עייפות (יצאנו רק הבנות, לא כזה הבדל - יש רק בן אחד בקבוצה:)) שפשוט ישבנו בצד, כירסמנו נקניקיות ועידכנו את המדריך שלנו בהכל (הוא לא יצא איתנו - הוא מדריך עוד קבוצה חוץ מאיתנו[הוא קומונר] שהיא גם בי':) קוראים לה 'אחושילינג' והיא גם בגיל עמל, אם פגשת:) מגניב, עד השנה הקן שלנו היה ארבעה קראוונים - אחד נשרף,שופץ ועשה את דרכו לכפר החורש אז זה נחשב שלושה. השנה סופסוף פתחו לנו קן שהוא מבנה ויש בו חשמל ומים:) שינינו את המורל שלנו בשביל זה.. זה הולך: יש לנו מבנה, ויש חשמל ומים, הכנה לקומותיים, שירותים אפילו שניים, ואיך אנחנו דפקנו את רמתיים! גיל עמל *כפיים* אימפריה *כפיים* וכל השאר דיזינטריה(איך שלא כותבים את זה) *כפיים* גיל עמל *כפיים* מחוז שרון *כפיים* הפ תמיד מקום ראשון:) ארוך, הא? טוב, גיל עמל ורמתיים הם די אוייבים מושבעים כמו הנוע"ל והצופים - ככה זה כשיש שני קנים באותה העיר:) לאא אבל הכל מאהבה♥ אני לא רוצה לחרוש אבל בגלל שכבר התחלנו עם המורלים... קצבבב וקצבב (תנו לי את הקצב!) קצבבב וקצבב (תנו לי את הקצב!) כן, אנחנו גיל-עמל עם המון פוטנציאל, הרבה חניכים וגמל מתוסכל(משוכלל). החלטנו בזאת להראות לכולם שאנחנו הקן הכי טוב בעולם! (איזה קן?!) קן קן קן גיל-עמל, קן קן קן קן גיל עמל. קן קן קן גיל-עמל, קן קן קן קן גיל עמל. גיל עמל עוד יוכפל!!! ווווווו♥ אזזז זהו, חפרתי קשות, מקווה שלא השתעממת:)

UnReAcHaBle 12

New member
ברור שלא השתעממתי :)

אצלנו יצאו רק 4 מהקבוצה די גדלה. ז'תומרת עד השנה מכיתה ו' בערך, לא היו לנו בנים ועכשיו זה מאכזב כי סגרו את קן גבעת אלה- אז באו אלינו הבנות מגבעת אלה ועוד 2 בנים שבהתחלה רצו להדריך בשביל המחויבות אישית ואז כבר הצטרפו...אז הם לא רוצים שנשמור את השם שלנו- קוראים לנו פלנקטון והבנים לגמרי משוכנעים שאנחנו נותנות להם לשנות את השם לThe boobs keepers. (כן. הם בשיא הרצינות חושבים שקבוצת בנות תסכים לשם הזה) ולרמת ישי בקושי יש מורליםXD וגם לנו רק השנה נתנו מבנה- עד עכשיו זה היה מקלטים שעושים קלסטרופוביה אבל את לא מבינה- היו לנו קבוצת י"ב שנה שעברה, הקבוצה פשוט הכי גאונית בהיסטוריה, הם קנו טונה טפט כסוף והפכו את אחד החדרים במקלט בוגרת לחדר חללית. אני צריכה לצלם את זה בהזדמנות, זה פשוט דבר אדיר. XD

מגניב!XD

אצלנו בקבוצה אנחנו 6 בנות ובן:) היינו עצומים בהתחלה.. עד כיתה ו' בערך היינו 20 ילדים(!) אבל כשהתחילה החטיבה כל הבנים (כמעט) נהיו אינפנטיליים יותר ממה שהם ועזבו.. רק אחד נשאר - והוא החבר הכי טוב שלי, חמודי:) פלנקטון, שם ממש מגניב! אנחנו קאזם. שזה בעיקרון היה ראשי תיבות של שיגעון כיתה ד'(קרלו איזה מלך) אבל כ"כ התביישנו בזה אח"כ שעכשיו זה רק קאזם..בעיקרון, זה מידע מודיעיני מסווג מה שאני מספרת פה. הנושא הזה הודחק והוסתר שנים
הבנים האלה רציניים?? חחח אל תיכנעו:) יוו זה כזה מגניבב. המבנה של הצופים תמיד היה די צמוד לשלנו, אז כל פעם שהלכתי לפעולה הייתי רואה את הקירות והטפטים של הצופים מהחלונות. זה היה ממש יפה אצלם:) הקן שלנו עכשיו די נקי(כרגע) וזתומרת.. תשעה חדרים!! זאת כזאת התרגשות לאנשים שהיו 5 שנים בקראוונים!!! החנוקן גם היה ממש מרגש. הרבה מהמדריכים והקומונרים שהיו פה באו ונאמו, וכמעט בכו. זה היה כזה מרגש..
את לא מבינה, בטיול פסח ההורמונים של כל הבנים פשוט השתוללו! כולם התחילו עם כולן, זה היה גדול! אני מסתמסת עכשיו עם מישהו שלא ידעתי בכלל שהוא בקן שלי והוא כ"כ מפלרטט
ואני כאילו לקראת סוף אקליפס ולא מספיק שאני חולה - הוא מתבדח על חשבוני ומפלרטט בלי סוף... בנים הם עם מוזר וטיפשי:) סיכום: אז מה המסקנה מההודעה הזאת? הנוע"ל מגניב, ובנים מפגרים:) תמצתתי טוב, לא?
(איזה סמיילי חמוד!!!)

סליחה, זה לא היה בכוונה כזאת:)

אני בעיקרון מתמקדת על הצופים בעיר שלי:) רובם סנובים....

YuvalSP

New member
חזרתי מטיול פסח! ../images/Emo203.gif

היינו 4 ימים במדבר, היה כל כך כיף... ב3 ימים הראשונים היה די קשה, וביום השלישי רציתי למות XD אבל ביום הרביעי, אחרי כל החום והשמש היתה רוח חזרה והיינו במקום מושלם... התחלתי לקרוא את דה הוסט
מזל טוב לי XD

YuvalSP

New member
אני בחוגי סיירות ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif

קראתי משהו כמו 40 עמודים מדה הוסט, וכבר מהעמודים הראשונים רואים כמה טוב הוא! הוא ממש מקסים!!

yael0000

New member
איזה חופש?../images/Emo211.gif

יצאתי רק היום הבייתה, אחרי שהייתי אמורה לצאת אתמול. לפני יומיים החליטו שיש לנו איזה הדרכה על משהו בירושלים. היה כ"כ בזבוז זמן. יצאנו מהבסיס לירושלים ב7 בבוקר בלי לאכול כלום מאתמול בערב, ובאנו לשם בידיעה שזה שעה-שעתיים. פתאום אומרים לנו עד שלוש, ולא היה לנו מה לאכול עד איזה 12, לא היה לנו בכלל את מה שהיינו צריכות והיה פשוט בזבוז זמן. וגם אז משם לתחנה המרכזית בירושלים, שננננננננננה. אני הייתי מגיעה לסוף הרחוב לפני האוטובוס אם הייתי הולכת ברגל. דר"א, מה עם המפגש?

shaharory

New member
../images/Emo221.gif מסתבר שאני מכריה "פליט" ריאליטי..

בר נאור מ"נקמת המחוננים", כאילו לא ידעתי שהוא היה שם חח היום קפצנו יחד במתנפחים חחחחחח>< הכוכבים!!

למעלה