כשר לפסח :)

NotFamous

New member
בזהירות! ^^

סתם, זה היה מסובך כזה האמת, כי כל הבנות שם מתאמנות מינמום 3 שנים, ואני שבה חודשים בערך. הייתי אמורה להגיע רביעית כי הייתי מטר אחרי מישהי, ולא היה לי כוח לעקוף. נשאר 500 מטרים לסוף ומולי עברה מישהי שהייהת בחדר [לה נשאר עוד קילומטר בערך] והיא צרחה לי: "יאללה מור תעקפי, חזק, את תיהיי שלישית!" אז נתתי ת'חיים, והופ! D: תודה

hadas cullen

New member
אני צריכה עזרה

אני צריכה לקנות משהו לאחים הקטנים שלי או להכין- אני לא יודעת מה לעשות אמרו לי לעשות להם משהו עם ממתקים אבל לכל שאר המשפחה זה הרבה יותר מושקע ואני פשוט לא יודעת מה לעשות אם המתנה עולה כסף אז מקסימום 20, הם בכיתה ד' ואני בגיל 13 אז לא דברים קשים... אני מבקשת פה כי בפורום מתנות לא נתנו לי רעיון משהו

xXx Lilo xXx

New member
הממ...../images/Emo29.gif

בעיקרון את יכולה להפוך מתנה אחת לכמה מתנות קטנות. נגיד קניתי לאחותי ליומולדת מתנה שהתבססה על 5 מתנות (לפי החושים) ונגיד היו חלקים שאני הכנתי והיו שקניתי. (נגיד: ריח - הדבר הזה שמפיץ ריח או שמיעה - הכנתי לה דיסק.. דברים כאלו) אז את יכולה לקנות להם גם דברים קטנים שלא עולים הרבה לפי התחביבים שלהם... נגיד ליפני כמה זמן היה לבן דוד שלי יומולדת והוא בכיתה ד' גם. הוא חולה על מדע. אז קניתי לו ספר כזה שהוא ספר קריאה אבל כל פעם שמזכירים משהו שקשור לחלל אז יש תמונות והסברים. ותתפלאי הוא נהנה מזה
את תמיד יכולה למצוא מתנה לפי התחביב שלהם או תחומי העיניין שלהם. מקווה שעזרתי

hadas cullen

New member
תודה! רק צריכה קצת עזרה

אני יודעת מה אפשר לעשות בשביל ראייה, שמיעה, מישוש ולשאר אני לא יודעת... אני גם לא יודעת מה השאר... XDD

לא לימדו אותך את הפתגם על טעם ועל ריח...

אין להתווכח?! XD הקיצרררר... חוש טעם זה לא בעיה, איזה שוקולד אומשהו. וריח... מטהר אוויר? XP

ספירצ

New member
יש שם סירטון ששאלו אותו איזו מוזיקה הוא שומע

והוא אמר דייויד קוק D: קולולו *רגע קט של התלהבות* D:

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifהוא כזה מתוק ../images/Emo6.gif

הוא תמיד נראה לי מהטיפוסים החמודים מצחיקים האלה. הרג אותי שהוא עשה על השיער של רוב את ה"Dude what's wrong with your hair?" ואז חיקה אותו

UnReAcHaBle 12

New member
אין יותר קייל XY ../images/Emo10.gif

כן, ראיתי גם את המרתונים של זה בהוט! ועכשיו נגמר ואין לי כח לראות את העונה ה3 באינטרנט אבל אני ממש רוצה לדעת מה קורה! |מכורתטלוויזיה|

xXx Lilo xXx

New member
הפסקתי לראות את זה בעונה השנייה באמצע../images/Emo29.gif

למרות שממש אהבתי אף פעם זה לא היה בשעות נוחות ולא היו אפילו ש.ח בזמנים נוחים...

sweet shir

New member
ת'אמת שהם קטעו את זה באמצע העונה ה2 ממה

שהבנתי.
אני מקווה שאם הם עשו מרתון זה אומר שעכשיו ישדרו את החצי השני.. :)

למעלה