כשר לפסח

yaarangel

New member
ולא.!

אני לא אהיה פרגית! כל שם עם פ' לא מקובל עליי..!! להזכירכך פיק!!!

NJS

New member
נסיכה

אני חי במשפחה דתית... אל תצחקי עלי! רגע איך המנהל ידע שמכנים אותי נאג`ס? ושכחת לשאול שאלה

yaarangel

New member
אתה דתי?../images/Emo12.gif

שאלתי אם אתה אוכל חמץ... המפ. מושמוש.מושמוש.
. אתה דתי פשוש? לא ידעתי..כי דיברנו ביניו או משו..לא יודעת..כנראה הוא ניחש.. או שאמרנו ביניו...נאג'ס אני פה או משו כזה ואז הוא ידע... אתה דתי?

NJS

New member
מי זה ביניו?

ולא אני לא דתי אמרתי שהמשפחה שלי דתית יש הבדל (אבל כאילו איפה אני יכול לאכול חמץ אם לא בבית?)

yaarangel

New member
בינינו*

סורי המקלדת שלי.. אהה...אז אתה לא דתי?.. מוזר..אז זה בטח קשה אם כל המישפוחס דתיה לא?..

yaarangel

New member
טוב פשוש..

אני יורדת לאכול...אחר כך אני אחזור מקווה שתיהיה פה... סורי...ואתה לא עונה!! אז אני וצביקי הלכנו לאכול ולהזמין עוד חליפת פייטים.. בה ביי!! מווואאאההה! חמוד פשוש!!

NJS

New member
זה קצת מסובך...

אבא שלי חושב שאני דתי אז בבית אני שומר שבת וכשרות אבל בחוץ... חוץ מזה כל המשפחה שלי חילונים (כולל אחותי) רק אבא שלי דתי

WoLfN

New member
מסכן....

אתם יודעים, מקונלדס בפסח לא כל-כך נורא... זה פשוט אוים! אל תאכלו מקדונלדס! ואפילו לא היה ביג-מק!;_;

yaarangel

New member
אההה...

טוף..אני חזרתי ראה שרשור אחי הדובאה אופס דוד דוב... אתה חי פשוש?! ועוד שאלה..אתה לובש כיפה?

NJS

New member
קניתי

אתמול את הספר המשחק של אנדר באנגלית וכבר הגעתי לעמוד תשעים ושש ריספקט אנשים! נ.ב ליערה -לוקח לכם ממש הרבה זמן לאכול

Orbital Shadow

New member
לא, אני קוראת מאוד לאט באנגלית

זה קשה לי... אני רק בעמוד אמממ 50 נראה לי... אבל.. אני מנסה לחשוב חיובי^^

NJS

New member
תעשי כמוני

תדלגי על המילים שאת לא מבינה

סרינה99

New member
אני גמרתי לקרא!

אבל בעברית לא הבנתי מה כולם רצו מהספר הזה...הוא היה רק חביב...ולאנדר אפילו לא היה קול צרוד...

NJS

New member
מיקי עיניים כחולות?

אני ודניאלה ראינו אותו סרט בדיוק רק שאנחנו יכולים בו זמנית גם לראות טלוויזיה וגם להיות בפורום ואתם לא!!!

yaarangel

New member
אתם מעליבים אותנו...!!

פשוש לא יפה..אנחנו אכלנו קובה טעים וכשר לפסח בביסמנד... ובזמן הזה גם ראינו סרט ואז נרדמנו על הספה והפסדנו חצי סרט.. <מעניין למה נרדמנו באמת...>אבל לא נורא עכשיו כולנו חזרנו.. אני מבקשת ממך נכון יש את השירשור הזה של הדוגמה דוגמא וגירסא גירסה?? איפה שסייבר ופייטון ועוד כמה אנשים לא מפסיקים להתווכח על הלשון?!?! תראה שלחנו תגובה אני וענת<סרינה99> על למה מחקו את השרשור שלנו...נא להוסיף גם ממך אחת...טודע.. -גם ממני.. -צביקי שב בשקט -תשבי את בשקט י'גנבת חליפות פייטים!! -איכס אני לא נוגעת בפייטים שלך.. -וואו.שיגעון.מצאי אותם.דלוק.
.

למעלה