כשר לפסח

yaarangel

New member
שופ פיליפל ושמן גמבה...

איזה כיף שרשור עוף...אני רעבה..!! יאיי איזה כיף...טוף אז קצת צומי.. אני בספא האחרון של כישור,ו...אמממ...גלעד קמתי בוקר טוב... ו...אהה...שני אני אתרחק לי לבלי שוב.. *מתרחקת באצילות המזכירה באופן חשוד פרפר נורווגי רציני ומפוחלץ*

yaarangel

New member
שום* ספר* שניה*

אני י'כנס באמאמא של המקלדת הזאתי!!!... *מתרחקת בדרמטיות לכיוון האמאמא של המקלדת שלי..איפה זה ?!*

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

קחי הרבה צומי:
הספר ה*אחרון* של כישור? יפה לך! אני הצלחתי להחזיק עד ה17.. זה כל כך משמים!! אהההה!
הנה אוכל
(אני במצב רוח מטופש היום, נא לא להתייחס אליי) *מתרחקת בדילוגים**חוזרת לקחת את התיק ששכחתי**התיק מתפרק**צועקת "והם לקחו לי את נעל-שמאל!"*סוגדת לסייבר**סוגדת**עוד**מחליקה על משהו שכלב לעתים משאיר**שומרת מכם מרחק סביר**שוברת את המפרקת**מתה*

yaarangel

New member
אוו...טודע!

האוכל טעים...שנארפ טודע.. אוו והצומי..
כולם אם אנחנו כבר בעוף... מלים שאני אוההבבתת: שנארפ,המפ,המ,אהמ,הומפ, והיו עוד כמה... מצב רוח מטופש?!?..או איזה כיף לך...עברתי את השלב הזה אתמול בלילה.. אני עכשיו במצב צביקה פיק מתרחק בדרמטיות...או זה נפלא.. שניה גם אני רוצה להתרחק.. *מתרחקת על ידי זחילה אנידיאנית מקצועית שלימד אותי צרפתי סומאלי,הדומה באופן מוזר לתוכי הנשיאותי,מואיז.זוחלת,זוחלת,רואה חיפושית צועקת: צביקה פיייקקק!!!!* |מתאבדת|

NJS

New member
בוקר טוב!

התעוררתי ב12 וחזרתי לישון עד עכשיו אז מה בסוף הברזת לחברה שלך? נ.ב העיפו את השרשור שלנו מהפורום שהיינו בו אתמול חחחח

yaarangel

New member
נאגגג'סס...גלעד..חח..

תגעגענו.. -אני -וצביקה פיק כן בדקתי בבוקר איזה מישו שלח לנו שזה סיפור מרגש....חיחיחי... אמא שלי העירה אותי ב-10 ובסוף פגשתי את החברה ב-11.. יעני...אני ערה מעשר בבוקר ואני נירדמת פה על המיקלדת...אל תילך לישון! דבר איתי קצת...משעמם רצחחח....לאורנה עזבה אותי.. מקודם דנו על כמה צביקה פיקה מפחיד ועל דרכים מסוגננות להתרחק..!!

כואב לי הראש.../images/Emo122.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

כבר יומיים. הבית שלנו מבולגן לגמרי.ומלא חמץ. שום זיכרון של פסח לא מרחף באוויר.
לקחו את החתול שלנו להסגר כי הוא נשך מישהו וחושבים שיש לו כלבת. אין לו כלבת! מסכן
האחים שלי רואים עכשיו טרזן (..."התקיפו אותי הרבה קופים ופתאום מצאתי את עצמי על צמרת של עץ-גבוה. והם לקחו לי את נעל שמאל! ואז ריחפתי לי אל השקיעה עם איש לבוש אזור חלציים.."), וזה די משעשע (ראה ציטוט הנ"ל). אממ.. אין לי עוד מה להגיד. כואב לי הראש. צומי?

yaarangel

New member
אווו...

אווו החתול...סורי...את לא תאמיני לקחו את העקרב האוזבקיסטאני שלי למעצר רק בגלל שהוא עשה גרעפס..אויש אנשים רעים יש בעולם.. או תראי מה עושים אם כואב הראש..: הולכים לסופר...קונים המון המון ממתקים,<כשרים לפסח כמובן> כמה משחקים כיפיםכאלה..קצת שתיה,ספר טוב של הרומח..ו.. שולחים ה-כ-ל ליערה..טוב אולי זה לא יעזור...אבל שווה לנסות..
אה ורציתי להגיד עוד משו...אבל מה?.. אה זהו.לגבי החמץ..אל תדאגי גם אצלי זה ככה,המשפחה שלי נורא בקטע של בריאות ודיאט סטאף,אז היה מבצע ואמא שלי קנתה 14 חבילות ברנפלקס מוזר כזה..ומה נזרוק את ה-13 שנשארו?! אז הבית שלנו מפוצצ בברנפלקס ובשניצלים של מאמא עוף שאמא שלי שככה שהם לא כשרים לפסח...זהו..אה והנה לך צומי ענק נשמה:

NJS

New member
מוהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא

אהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא חשבתי שאני נשמה! *פורץ בבכי חסר מעצורים*

yaarangel

New member
גלעד...!!

אויש שניכם נשמה....!!! מווואאאההה אוהבת אותכם...סבבה!?

yaarangel

New member
סליחה מאמי!!!!

סולח?!?!? אל תלך....|מצב נפשי מעורער| *מתרחקת בדיכי,בגלל שנג'ס לא נשאר,תוך כדי חיקוי היפופוטם שנעלב*

NJS

New member
...בל...בל

רק אני חמוד נכון? *מתחיל לנגב את הדמעות*

yaarangel

New member
באח...ררקקקק אתה!

חמוד! |חמוד| |חמוד| |חמוד| *מתרחקת בצעדה חמודה לרקע שירי נעמי שמר המקומטת* ברר...מי ראה פעם תמונה של נעמי שמר.. -אני -גמני.. -אחח אישה יפה -מה את לסבית? -זה היה בציניות קרציה -אה שכחתי את צביקה פיק..שנארפ.. ונזכרתי בעוד מילה שאני אוהבת..אווו..

NJS

New member
שמים לב

שחסר לך שעות שינה נ.ב מה זה שתי כושים? קינדר בואנו! למה בגרוזיה החלונות עגולים? כדי שהילדים לא יוציאו את הראש מהחלון!

yaarangel

New member
חיחחייי...קינדר בואנו..

קינדר בואנו
יאמי..אבל צביקי מוסר שהוא אוהב יותר שערות סבתא<תרתי משמע> ברר...השיער של צביקה פיק..זאת ההשראה שלי.. -זאת אני! -בעעע לא הבנתי את הקטע של הגרוזינים..נניח שיש להם ראש כורדי.. אפונה וגזר...אוו אני במצב כוכב נולד.. הלוואי שאזכה...בכוכב נולד...!! מעריצה של אסף אשתר!! |מעריצה| |מעריצה| |נתקעת בתא הקולי של האלחוטי| |נפטרת| מאיפה נראה לכם שלקחתי את זה?!!??..שנארפ..ואני לא מעריצה של אסף אשתר..אבל מיטלמן...
..יאמי...

NJS

New member
כפי שבוודאי שמת לב

התגובה יצאה לי בתור הודעה

yaarangel

New member
אכן..שמתי ../images/Emo23.gif

מה זה מוש השור בנקבה?! מושית... אני מושית...רוצים שיר? מוש השור עובד וטוב לו מוש מוש.מושמוש. הוא איכר חרוץ...אבל תמיד יש הפתעות.מוש השור עובד וטוב לו.מושמוש.מושמוש. מה עדיך מוש השור או צביקי פיקי..?? או אולי ביכלל ביבי אופרה?!

למעלה