כרטיס ביקור חדש

Justin Angel

New member
../images/Emo32.gif כרטיס ביקור חדש

אני מוציא כרטיס ביקור חדש (חינם כמובן) ורציתי את דעתכם (בעיקר על הסלוגן). הכרטיס הקודם שלי "עוצב" על ידי "מעצב" מקצועי ונראה כאילו הוא Clipart אז הפעם הכנתי משהו לבד עם האפליקציה בGraphicard. אשמח לתגובות! (ותזכרו, אני רגיש בקשר להיותו חסר טעם)

Justin Angel

New member
תודה../images/Emo70.gif

זה נראה ממש מקצועי! תודה רבה. תמיד אמרתי שאני חסר יכולת ליצור עיצוב בעצמי :) תוכל לשלוח לי איזה גרסה של הקובץ שניתן לשחק איתה קצת (לשנות את המייל בעיקר)?

Justin Angel

New member
הממ...

יכול להיות שזה פשוט מוגדל פי יותר מדי... הוספתי תמונה בגודל טבעי. חשבתי גם להוסיף לוגו, אבל החלטתי שהפעם בניגוד לכרטיס הקודם העמוס והפסיכוטי שלי אני אלך על משהו פשוט, יפה וברור.

F00D Is G00D

New member
אימיל של GMAIL

הוא לא משדר מקצועיות... אין לך איזה אתר בית? אפילו תעשה פרורד לאימיל שלך ב GMAIL... זה נראה יותר מקצועי

פלוטוֹ

New member
../images/Emo45.gif גם אני חשבתי על זה ../images/Emo13.gif

כל מיני אימיילים חינמיי אף פעם לא נראים טוב, לדעתי שימוש באימייל של הספק יכול להיות יותר טוב...

Justin Angel

New member
חשבתי על זה...

ויש לי אתר בית, אבל הכתובת א-ר-ו-כ-ה וזה נראה מגוחך... וגם בכרטיס הקודם שלי השתמשתי בכתובת מהוטמייל, לא נראה שזה הפריע יותר מדי לאנשים. אבל נראה אם אני אוכל למצוא כתובת קצרה באתר הבית שלי. תודה!

F00D Is G00D

New member
דומיין חינם...

שכחתי לגמרי את הכתובת אבל יש אתר שמחלק כתובות חינם של domain.tk הייתי עושה משו כמו justin-il.tk שכחתי את הכתובת אבל אני בטוח שאם תחפש תמצא.. ואני חושב שהם נותנים 5 כתובות אימיל..

Justin Angel

New member
קניתי דומיין :)

אני כבר חצי שנה חולם לעשות איזה פרוייקט קטן לעצמי, אז אתמול בין למיין את אוסף הכפיות שלי לבין להירדם קצת - קניתי דומיין לפרוייקט :) סוף סוף קצת נדל"ן אינטרנטי שאני יכול להגיד בגאווה - "אני הפראייר שקנה את זה"

למעלה