subtitles אפשר?
D deena New member 12/10/05 #124 אמממממממ היום נחשב חג? אולי כן, לא זוכרת. שתהיה לכולם גמר חתימה טובה, ביפנית, עברית או כל שפה אחרת שתבחרו.
אמממממממ היום נחשב חג? אולי כן, לא זוכרת. שתהיה לכולם גמר חתימה טובה, ביפנית, עברית או כל שפה אחרת שתבחרו.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/10/05 #126 אבל תודי ש... היום הזה הוא סופר הולי. אז איחלתי לך. קחי או לא...זה שלך ברגע שנתנתי.
D deena New member 12/10/05 #127 הולי שמולי. כל דבר ומה שעושים ממנו באופן אישי. איחלת, קיבלתי, איחלתי חזרה. הייתי שמה אמוטיקון של כובע אבל נדמה לי שאין כזה.
הולי שמולי. כל דבר ומה שעושים ממנו באופן אישי. איחלת, קיבלתי, איחלתי חזרה. הייתי שמה אמוטיקון של כובע אבל נדמה לי שאין כזה.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 12/10/05 #129 אני כנועה היום... מסכימה שתחליטי באופן אישי. אין כובע...אבל יש לי קידה עבורך ואחורי ששתינו מאוחלות... אני מיסופקת
אני כנועה היום... מסכימה שתחליטי באופן אישי. אין כובע...אבל יש לי קידה עבורך ואחורי ששתינו מאוחלות... אני מיסופקת
V vered 37 New member 12/10/05 #157 קוקו הריבועים האלה.... מזכירים לי קוביות של שוקולד ... אפשר לנגוס ?
צ ציפיטפטת New member 12/10/05 #133 אולי תעשה טיול רגלי עם פוגי לפה יש קפה יש סוכר יש מטעמים קטעים פה...