כפרות

אני מתחסד כל השנה ../images/Emo141.gif

רק מה, אני לא מתלהב להיתקע יום וחצי לבד עם מישהו שאני לא מכיר. אילו היית מתחיל לארגן את זה יותר מוקדם, אולי היה יוצא מזה משהו. יש מחיר לספונטניות, מה לעשות.

ספונטני זה להחליט שעה לפני..

ואגב, גם אני רק עכשיו החלטתי, ועדיין יש מספיק זמן להתארגן.. יהיה נחמד אם גם אתה תצטרף..

משמעות המלה ידועה לי

רבאק, הייתי מנוי בג'יי דייט כמה שנים טובות, אני מכיר את הבאזוורדס. העניין הוא אחר: לפני שבוע ומשהו כתבתי לכם שאני מעוניין, לא שמעתי מכם כלום, אז עשיתי תכניות אחרות, שאין לי שום כוונה לבטל עכשיו. תהנו. הייתי אתמול בים, והוא חלק, נקי, ולא קר מדי.

סופית, נוסעים לפלמחים !! ../images/Emo42.gif

החלטנו, נוסעים ! כרגע אנחנו 3 , ייתכן שיהיה רביעי. המיקום - חוף פלמחים. בתוכנית : אוירה נעימה, מנגל, ספרים, עיתונים, מוסיקה טובה, מנוחה, פיצוחים, שמש , ים, גלים, בריזה....והמון המון מנוחה וניקוי ראש.. למי שמעוניין, יוצאים כשעה לפני תחילת הצום, כל אחד יביא משהו. פרטים נוספים במסרים פרטיים.

ליאל212

New member
תהנו לכם חברים...אני נשארת בבית

דבקה ביום כיפור צמה לי בכיף טוב גם לדיאטה... ותחשבו על זה.

../images/Emo105.gifמקפיצה ו....מיקייייייייייי

פטיש ממתין לטלפון ממך בנושא....

ע פ ר ל ה

New member
המורה ללשון ידידי משכבר הימים|נשיקה

תפסת אותי בתקופה הכי דלפונית של חיי. בצער רע ומר,אצפה בכם מהצד,ואחייך

אני רציני מאוד, אבל....

רק אם תתארגן קבוצה .. אם לא תהיה היענות , בצער רב וביגון לא קודר אאלץ לבטל .. גמר חתימה טובה גם לך..

../images/Emo140.gif מיכאללל - For You

מקפיצה וזוללת
עבור כל אותם/ן חברות וחברי הפורום שעדיין לא ראו ולא קראו...

מיקי!!!!

הרישום שלי מותנה גם בקבוצה שתצא מהפורום ובסוף שבוע במידה שלא אז מעדיף לצאת לחופשה ליעד אחר דורון

מזה מתאים לי עם בני...אבדוק ואודיע

יש בעיה אחת, החמוד בחטיבת בינייםוזה זמן לימודים ולא אסע בלעדיו... כי הבטחתי לו נסיעה..

רגע יש מבצע? חבר מביא חבר?

שתשלח גם לי אחד... זו תהיה תחילתה של ידידות מופלאה

למעלה