. כנ"ל.

הייתי צריכה להנות מהספק../images/Emo211.gif

זה הרבה יותר מספק
אני תוהה אם הם ידעו... הם תמיד שאלו אם אנחנו כבר זוג, ויום אחד פשוט הפסיקו... ה*** האלה! גם כן ידידים! הם לא יכלו לספר לי, הא?! יש לי מין הרגשה שעומר יתפרץ לפורום
אני פרנואידית
מחר טיול ליומיים

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif,

מה פתאום, זה לא בעיה שנולדת! ולא, לא סיפרתי לו|מסמיק| מכמה הודעות שלך פה, הבנתי שאת כן סיפרת לו
ספרי הכללללללללללללל

אהבת מישהו אבל הוא לא?../images/Emo211.gif

אהבת מישהי וגם הוא אהב אבל רצה שתשארו ידידים? וחשב שאהבה זה לא ביג דיל? Isn"t live just nice?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifיאפ,

מלא פעמים אהבתי מישהו והוא לא אהב אותי. לגבי השני, שמישהו אהב אותי ורצה רק להישאר ידידים, זה עוד לא קרה. שמעי אם הוא חושב שאהבה זה לא ביג דיל[
] ואת חושבת שזה כן, אולי אתם לא מתאימים.. בני כמה אתם בכלל?

עיזבי../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

עכשיו איפה אני מוצאת זוג משקפיים שיתאים לגודל שלי. עומר נראה בעבר בחירה טובה.

שיט, התכוונתי יוני../images/Emo211.gif

"אתה חסר חיים." "לא נכון!" "כן נכון. החיים שלך סובבים סביב הטלוויזיה." "לא נכון! לפעמים גם סביב המחשב!" זה היה ביזבוז זמןD: כל שיחה איתו היא ביזבוז זמןD: "לא סיפרת לה על חצילים, רייט?" "חציל?" "את מבינה, לנוצרים יש צלב," "למוסלמים ירח," "ליהודים מגן דוד או מנורה," "ולמחוננים יש חציל!" למה שני ילדים מחוננים מבזבזים זמן שבו יכלו לעשות תואר באוניברסיטה הפתוחה על הרצאה לילדה שרוצה ללמוד איתם לימודים מוגברים. אגב, יש לי בערך סיכויים של אחד לארבע להיות בכיתת מחוננים. אגב 2, מה דעתכן על החתימה?

Stinki Winki

New member
לעזאזל

לא מצליחה כלום, אבל שום דבר, במתמטיקה יש מתכונת ביום חמישי בבוקר כוסאמק

Shusho

New member
מה אתן עושות בל"ג בעומר?

אין לי מושג אם ללכת למדורה של פורום או של פורום אחר או לארגן משהו בעצמי]:

לא משו מיוחד..סתם עם חברה

בבית שלה, נעשה על האש וזהו.. מיכל,יש לך תאריך גיוס? מהו התאריך?

Shusho

New member
22.7.2006

או 27? יו אני לא זוכרת. כיףכיףכיף]: ונראה לי שקיבלתי זימון לחמ"ן אבל אני לא מוצאת את הקוד לאתר של הקיוסק מידע הזה

למעלה