כנסו...

חחח יצאתי אתמול בפיג'מה על

האופניים שלי וצעקתי באיזה 10 בלילה שיש לי מנוי פרו!! חחח, נטע ואלונה המושלמות!!!

זה בלוג רגיל רק שאפר להוסיף לו

תמונות בצד.. וכל מיני רשימות וקישורים דבר שאי אפשר לעשות בבלוג רגיל....

Vintage Queen

New member
../images/Emo96.gifאוווווווווווווווווווווווף../images/Emo96.gif

יורד כאן גשם גשם גשם! לא סתם טיפטוף!!! והים שחור לאללה זאת אומרת שזה רק יתגבר מאוחר יותר!! החורף התחיל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חי חי.. עוד לא..... בינתיים יש את

העמודים.. וכבר שמו גדר מסביב.. אבל זה לא גדר רגילה זה מין מעקה כזה... שיש 3 מוטות לבנות מברזל זה ממש יפה... והשטיחו תמגרש אבל צריכים להביא חול לדעתי.. נראה מה יעשו.. ואתמול גם התחילו להכין את השער מהמנז' הגדול שיהייה למנז' המקורה... חיברו את העמודים לבטון.. וחצי יהייה חומה ואז החצי השני זה יהייה השער.. ייאייי יהייה פצצה!!! חוץ מזה שרק שתדעי שאני לא יוכל לרכב במנז' המקורה כול עוד יש שם רכיבה טיפולית.... אם אין רכיבה טיפולית אני יכולה לרכב שם...

harazy

New member
טוב ...

מנג' מכורה זה מנג' סגור עם גג כאילו שגם אם יורד גשם הוא לא מרטיב את הרוכב ואת החול אז אפשר לרכב גם בזמן גשם

../images/Emo39.gif בפשטות

מנז' מקורה זה מנז' שמעליו יש גג...וככה פחות או יותר בגשם אפשר לרכב

narretrulz

New member
לנו יותררררר שווה בחורף

יש לנו אינדור כאילו המגרש לגמרי בתוך בניין, קירות מסביב וגג למעלה, ככה שאין רוח אין גשם לא כל כך קר כלוםםםםם זה שולטטט.

OHIO

New member
חחחחח מתלהבבב....

אבל בקיץ חם אצלכם אששששששששששששששששש!! אין אוויר מזיעים רק מלעמוד שם אצלנו האינדור טוב לקיץ... לא לחורף חחחח

narretrulz

New member
אההההההה

הקטע שאנחנו מסדרים את האווטדור שיהיה טוב לקיץ ואז בחורף נרכב באינדור ובקיץ באווטדור ואז תמיד יהיה נעים

narretrulz

New member
חחחחחח

לא לכולם זה מבטל שיעורים (לי לאאא) ועכשיו יש את נצר, ועוד מעט את הפארק אז יעבירו לשם תחרויות. וזה באמת רטוב ובעעע אבל לא בתוך האינדור, וכשרק קר ואין גשם ורוח זה הכי כיף שבעולם לרכבבב.(אה כן, וכשאין שלוליות ליפול לתוכן).

לי זה כן../images/Emo10.gif../images/Emo62.gif

אבל לרוב לא. וזהו, שאם כל התחרויות יועברו לנצר ולפארק אז בקושי נצא
למרות שכרגע זה דווקא דבר חיובי. ושלוליות זה באמת מעצבן

חחחחחחחחחחחח

קודם כל המנז' המקורה זה 20X40 שזה לא כזה גדול... אי אפשר לעשות שם מסלול כמו שעושים בנצר.. כי בנצר זה יותר גדול מאצלנו... החימום נראה לי יעשה במקורה והמסלול בחוץ... ונראה לך שיהייו יותר מ-2 וגג אבל גג 3 תחרויות בשנה?? חחח יהודה מנסה להתחמק גם מהן והוא עושה אותן כי אין לו ברירה...

גמניייייייי אוהבתתתת חורףףףףף

גשםםםם מתה על זהההה...!!! אבל מה שמגעיל זה שמתבטלים שיעורים =(

למעלה