כנסו לצאט!

מישו22

New member
אחי לא חסר להקות בארץ

עזוב אותך דנקר וכל כוכבי הטלנובלות שחושבים שהם זמרים בוא נתחיל ככה יש שייגעצ שוטי הנבואה מוניקה היהודים משפחת בנאי מוש בן ארי הדורבנים כנסיית השכל וכו וכו וכו אנלא אומר שמוקי גרוע אבל אני אומר שהוא לא כזה בטופ וחוץ מזה לא שמעו ממנו הרבה זמן

Under the GUN

New member
לעבור אחד אחד?

שייגעצ - אחת הלהקות שאני הכי אוהב, אבל מה לעשות, הליריקות שלהם לא משהו (אוי ואבוי, אני לא גוי) שוטי הנבואה - הליריקות שלהם לא כאלה טובות.. ממש לא.. מוניקה לא שומע, לא יכול להגיד כלום.. היהודים - גם הליריקות שלהם (לפחות לא ממה ששמעתי) לא גאוניות משפחת בנאי - גם לא שמעתי, לפחות לא שאני יכול להגיד משהו נגדם, חוצמזה שזה רחב מדי להגיד כל משפחת בנאי.. מוש בן ארי - הוא אידיוט לגמרי, אני לא מאמין שנתת אותו כדוגמה.. כנסיית השכל - לא שומע.. בנתיים מוקי עדיין מס' בארץ מבחינת ליריקות

give me a break ../images/Emo163.gif

זה ברור שהאלבום השני לא משתווה בשיט לאלבום הראשון של מוקי, שהוא אם יורשה לי, סוג של יצירת מופת, לפחות מבחינת הליריקה ופיתוח הז'אנר באותו הזמן בארץ. מוקי גאון, נקודה. האלבום השני שלו די מסריח, אבל האלבום הראשון? GIVE IT TO ME BABY

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif

באלבום השני יש לו כמה יציאות טובות, אבל האלבום הראשון הוא בהחלט יצירת מופת

liorhikri1991

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמי אלה התלמידים האלה?במוסד לחולי נפש

Are You In

New member
חחח אוי ואבוי

יש אנשים שפשוט צריכים למצוא לעצמם חברה או חבר במקרה שלה...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לאן הגענו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה