נכון, סליחה, הוא התכוון לת'.
U Under the GUN New member 19/8/07 #23 ../images/Emo45.gif אחת התוכניות היותר גרועות שיש בטלויזיה, ויש המון תוכניות גרועות אני באמת לא מבין מה 90% מהארץ מוצאים בזה..
../images/Emo45.gif אחת התוכניות היותר גרועות שיש בטלויזיה, ויש המון תוכניות גרועות אני באמת לא מבין מה 90% מהארץ מוצאים בזה..
G Gadook New member 19/8/07 #25 והוא יבנאי, מה שהוא אומר שהוא גם צודק וגם רדיואקטיבי, תקשיבו לו (והוא שכן שלי אז זה מגניב )
U Under the GUN New member 20/8/07 #43 בוא אני אסביר את זה ככה בעולם שבו "כוכבי" כוכב נולד, רן דנקר ורוני הם המיינסטרים, אז כן, מוקי הוא אחד הטובים שיש בארץ
בוא אני אסביר את זה ככה בעולם שבו "כוכבי" כוכב נולד, רן דנקר ורוני הם המיינסטרים, אז כן, מוקי הוא אחד הטובים שיש בארץ
ז זונע New member 21/8/07 #46 בצפר אחי אין לך איך להתווכח עם המשפט הגאוני: I sleep I sleep Almost every night I sleep גאונות לשמה
U Under the GUN New member 21/8/07 #50 ../images/Emo6.gif ניצחת! הפעם היחידה ששמעתי אותם זה היה בחימום למגהדת'.. והפעם היחידה שהצלחתי להבין מה הם אומרים זה היה "Doom", וגם זה כי שניה אחרי זה הקהל צעק "Day"
../images/Emo6.gif ניצחת! הפעם היחידה ששמעתי אותם זה היה בחימום למגהדת'.. והפעם היחידה שהצלחתי להבין מה הם אומרים זה היה "Doom", וגם זה כי שניה אחרי זה הקהל צעק "Day"
ז זונע New member 21/8/07 #52 אז תקרא את הליריקס שלהם יש להם דברים יותר גאוניים כמו, בתרגום חופשי: "תקרא את זה בפאקינג ספר!! כתבתי אותו אתמול והשתמשתי בדם של האחיות שלך בתור דיו!!!"
אז תקרא את הליריקס שלהם יש להם דברים יותר גאוניים כמו, בתרגום חופשי: "תקרא את זה בפאקינג ספר!! כתבתי אותו אתמול והשתמשתי בדם של האחיות שלך בתור דיו!!!"
ז זונע New member 22/8/07 #62 בחיים לא אמרתי שום דבר רע על בצפר הליריקה שלהם גאונית, פשוט אנשים לא מודעים לזה.