כל כך ריק פה :|

כנסו ../images/Emo29.gif

אז ככה אני יהב והייתי פה פעם.טוב בקיצור, באתי לפרסם פיק שחברה שלי כתבה, על הארי פוטר - "עד קצה המסלול" הפיק מסופר בתקופת לימודיהם של הקונדסאים, והשיפ הראשי בו הוא סיריוס/OC. בגלל שחברה שלי מאווווד נואשת למציאת קוראים, היא שלחה אותי לפרסם את הפיק. אני מאוד אהבתי את הפיק, ואני בטוחה שגם אתן :) יהב :)

Karin917

New member
../images/Emo215.gif[לאה,מצטערת../images/Emo23.gif../images/Emo3.gif]

עוד יומיים כנס מודיעין. החברות שלי חתמו ויתור/לא עברו ריאיון. אם אני לא טועה,אני היחידה במגמה שעדיין מתמיינת לזה. כולם קיבלו זימונים לכל מיני דברים הרבה יותר מעניינים. כולם חוץ ממני כמובן...
יש לי פרופיל 64ולמרות שעליתי המון[!!!] במשקל ושלחתי להם פקס הם לא שינו לי אותו. בנוסף לזה אני גם בת יחידה
. יש לי אפשרות לחתום ויתור על מודיעין ואז יתחשבו במנילה שלי וישלחו לי זימונים אבל המנילה שלי ממש גרועה [יותר מדי תפקידי הדרכה
]. אוף. אני לא יודעת מה לעשות
אני לא בטוחה בכלל שאני רוצה מודיעין... כדאי ללכת לכנס או לחתום ויתור כבר עכשיו ולהמשיך לשלוח פקסים ללשכת הגיוס כדי שיעלו לי את הפרופיל? עדיין לא סיימתי להתבכיין... כולם בפולין עכשיו
ועדיין אין לי עבודה ו/או כסף לשלם על החודש הנוסף של הפנימייה

נׁעה

New member
כמובן שללכת לכנס

בצבא לא תהיי עם חברות שלך, אין מה לעשות. למודיעין יש תפקידים טובים, הרבה יותר משלרוב המנילות יש להציע. לוותר יש לך עוד הרבה זמן, את יכולה לוותר על תפקיד כמעט עד הרגע האחרון. חבל. זה עדיין לא מונע ממך להמשיך להציק ללשכת הגיוס שיעלו לך פרופיל. פולין... ;;;;;

Karin917

New member
אבל אני מתמיינת רק להאזנות...

ואת צודקת
אני אמשיך להציק להם... יש לי המממממממממון זמן חופשי בשביל זה

נׁעה

New member
היה לי הפורים הכי כיף בעולם ../images/Emo9.gif

כ"כ עצוב לי שנגמר ושוב בי"ס...

Nakuro

New member
../images/Emo210.gifאיף

מחר חיפה שובתת, בררר. וחוץ מזה מורים לא מתנדבים בנתיים, וזה ימשיך לכל מרץ, מה שאומר שאין תיגבורים בפסח ולמדנו אולי שליש מהחומר בהיסטוריה שלא לדבר על מטמטיקה |: ואין טיול שנתי...וגם לא מסיבה של בצפר ): וכמובן שמחר שוב מתבטלים 4 שיעורים עם מקצועות לבגרות, לא ימסרו לנו תציונים במטמטיקה, ידחו את המועד ב' במטמטיקה לשני/חמישי אומשו, שניהם ימים שאני לא יכולה... לא רוצה שביתה
[וגם נורא משעמם לי]

TheWingedPig

New member
אני עדיין חיה!

בערך...הראש שלי מרגיש כמו עופרת, אבל הדופק עוד שם... P:

Dandoka

New member
גם אני עדיין חיה..../images/Emo122.gif

אני מתגעגעת לכאן. =( ולצייר דוליז. בעע מעכשיו כל יומיים מבחן במקצוע אחר שאני לא יודעת בו כלום.. wish me luck.. חחח ואני אצטרך להרבה ממנו!! בפסח אני אחזור ומקווה להיות פעילה מאוד. לפחות יותר מעכשיו.. אוהבת אתכן בנות

GalGul000

New member
אוף.

כל היום השיר ג'וני היה תקוע לי בראש. אבל ממש. אני מנסה ללמוד ורק שרתי אותו לעצמי... לא משנה. בקיצור נכנסתי לחדר ושרתי אותו לעצמי [בראש נו
], אני פותחת גלגלצ, ומה יש? יפה. ג'וני. [נו אז מה אם הם שמים אותו כל שניה וחצי.] כבר 10 שעות כל מה שאני עושה זה טריגונומטריה. הברזתי מחצי מהשיעורים והייתי חולה אז יצא שהייתי רק ב2 שיעורים של טריגו..
בקיצור, אני לא יודעת כלום. התחלתי מ0 בערך.... לא ידעתי מה זה סינוס. [טוב אני עדין לא יודעת
] אשכרה ישבתי ועברתי על כל ההסברים של בני גורן [אין לי כלום במחברת] וקראתי הכל ועשיתי את התרגילים שהוא נותן לדוגמה ועשיתי כל פאקינג תרגיל בספר המזדיין הזה [ויש הרבה. המון.] וזה כבר יצא לי מכל החורים ואני רואה מספרים. הידיים שלי כבר נתקעו בצורה של המחשבון. זה לא מצחיק. אני בקושי מרגישה אותם. כל החדר שלי מלא ספרים ודפים ותרגילים ואיככככככככככס אני כל כך שונאת מתמטיקה. לפחות אני מצליחה את רוב התרגילים. אבל אין לי זמן בגרוש ללמוד וגם בסדרות אני לא יודעת כלום ודי נמאסלי כבר להכשל במתמטיקה. אני חייבת להצליח במבחן הזה לפחות.... [אין שום מצב שזה יקרה כן?] בכלל נמאס לי מבצפר. היה לי יום משבר... [זה קורה לי יותר מידי בשנה הזאת =\] אין לי כוח להדרכה ואין לי כוח לרקוד ואין לי כוח לחברים ואין לי כוח אליו. כל מה שבא לי זה ללכת לישון. אבל אני בחיים לא ארדם. למרות שאני מתה מעייפות הראש שלי כל כך כואב וכל כך מלא במספרים. באמת שהוא עמוס מידי. אני לא יכולה לישון ככה. אין לי כוח למחר ולדיבורים ולריכולים אם אני אבוא. ויעלבו שאני לא מספרת ובלה בלה בלה אין לי כוח לזה!!!!!!!!!!! למה הכל צריך להיות כזה מסובך? אין לי כוח לספר עכשיו לכולם. די. אין בכלל מה לספר. מוזר לי מה שקרה איתי. זה הכי לא אני.. טוב כוסאמק אני לא מתפקדת יותר. והבטחתי לעצמי שאני גומרת טריגו היום ונשארו לי כולה 3 עמודים [הכי קשים, אבל רק 3] ואני פשוט לא מסוגלת. אין לי כוח ליומולדת הזאת בכלל. באמת שהיא יצאה בזמן הכי לא מתאים בעולם.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifג'וני? איזה שיר זה?../images/Emo122.gif

אני מכירה את הימים האלה שיושבים פשוט כל היום על מתמטיקה, בלי הפסקות ובלי כלום, ולא משנה אם החומר הולך מהר או לא- איכשהו יוצא שנתקעים עם 2 עמודים אחרונים שאין כוח אליהם אבל הם חשובים. לכי תשתי, תאכלי, תקחי לעצמך שעה מנוחה, ואח"כ תסיימי את זה. תלכי לישון ותפני את הראש, למרות שזה קשה לפנות הראש בעיקר כשרוצים לישון, אבל תשדלי, תשני כמו שצריך ומחר תקומי עם אנרגיות חיוביות וטובות- יהיה בסדר. הזמן עובר בלי לשאול, אז גם אם את רוצה וגם אם לא את תעברי את מחר וגם אחרי מחר וגם אחרי אחרי מחר..

Stinki Winki

New member
ג'וני- שיר של אריק ברמן

חח אין פלא שטוחנים אותו, את השיר הזה! כל שיר של אריק ברמן בסוף יוצא מהאוזניים ומעוד כמה חורים...

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifלא, לא מכירה ../images/Emo122.gif

ואף פעם לא שמעתי את השם 'אריק ברמן'..אולי כי אני לא שומעת גלגל"צ, או בכלל רדיו? ><"

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif ../images/Emo24.gif

אני ממש מבינה אותך, אבל צריך לדעת לקחת הכל בפרופורציות [[: לי למשל השנה, נGשיתי ממש גרועה במתמט' כשבכל השנים הקודמות הייתי מקבלת 100 בכל תעודה, השנה קיבלתי 78... וכמה שזה מבאס, זה שאני מקבלת ציונים נמוכים אני יודעת שזה רק ציון, וגם אם לא הולך לי במבחן זה לא אומר עלי שום דבר, זה רק ציון.. בכל אופן אני למשל יודעת שזה רק שאשמתי למה אני מבריזה מרוב השיעורים, ומפסידה מלא חומר.. כשמגיע מבחן אני פשוט מבקשת עזרה מחברים שלי שלימדו אותי מה שאני לא מבינה וזה ממש עוזר.. תנסי את זה[[: תבקשי מחברים או מההורים שלך עזרה ויוקל לך, תאמיני לי.. חוצמזה, באמת, חכי לך איזה שעה הפסקה, וגם אם לא תצליחי להירדם, תשמעי שירים שאת אוהבת, או תראי משהו בטלויזיה, ותאכלי, אוכל תמיד עוזר לי
זה דווקא טוב שבאה לך היומולדת דווקא בזמן הזה, זה רק יכול לעודד אותך!

למעלה