כל כך ריק פה :|

o0Invisible0o

New member
יואו.

אתמול. אתמול היה פשוט כיף. אני בשוק. אני נשבעת לכם...כ"כ הרבה זמן לא עשיתי משהו עם חברים בערב ונהניתי כ"כ. פשוט כל הערב היה לי כיףףףףףףףף!!!!! והקטע הוא, שאתם מכירים שאתם ממש מצפים ומחכים למשהו, אז בסוף הכל מתחרבש ויוצא מעפן? אז ממש פחדתי מזה כי כ"כ ציפיתי לערב הזה.. ולא!! פשוט היה לי כיף.
יואו, כזה עשה לי טוב על הלב. לא ברור מה קורה בחיי, כה? והכל כזה מלא חששות ואזורים לא מוכרים. חפירות ושיחות לא ברורות. אבל הכיוון..חיובי.
וזה מה שחשוב, לא? קיצר, חיים זה משהו. אי אפשר לדעת מה יקרה פשוט..נכון?
וזהו. עדיין קצת כואב הראש ויש טיפטיפה בחילה. [אבל כבר אכלתי..אז אנחנו בסדר.
] אבל נו, זה ממש היה שווה את זה.
אני לא יודעת לשתות..כ"כ לא.

TheWingedPig

New member
אה, כ"כ מוכר!

רק שאצלי זה לוקח כיוון קצת שונה - כשאני מתכננת משהו, ומצפה לו הרבה זמן, או שמשהו משתבש, או שזה בכלל מתבטל... במיוחד אם זה כמה דברים (ואז, ב"אופן מסתורי", לפחות אחד מהם בטוח לא יתקיים). למדתי מזה לא לתכנן יותר מאירוע ליום. ממה יש לך כאבי ראש ובחילה? (תרגישי טוב)

GalGul000

New member
מאלכוהול...../images/Emo3.gif

וואי איילת אני כל כך מבינה אותך. שמחה בשבילך

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif

תודה..מקווה שלא הכל רק בראש שלי..o_0

אני כזאת אידיוטית../images/Emo211.gif

אני אשכרה מחפשת רמזים. למה אני לא מבינה שהוא דלוק עליה וזהו? למה אני לא מסוגלת להפנים את זה במוח הקטן והטיפש שלי? ולמה לעזאזל אני האשמה היחידה במצב? נ.ב: למה אני בכלל כותבת את זה? זה לא שמישהי הודיעה על השלושים הודעות האחרונות שלי באוף
נ.ב2: אני כ"כ מרחמת על עצמי. למה?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

את כאילו כתבת מה שעבר לי בראש.
עצוב, אה? שתינו באותו מקום בדיוק..אגב.

GalGul000

New member
אז לא הלכתי בסוף.

לפחות חסכתי לעצמי את כל הריכולים והחארטות... באמת שלא היה לי ראש לזה. אבל עדין.. אוף. אם הייתי הולכת לפחות היה על מה לרכל. [אני מבינה את עצמי נו. אין לי כוח לפרט... סיפור ארוך ומסובך.] נמאס לי שכל פעם חברות שלי דופקות לי את הסיכויים. זה מצחיק שדווקא כשקרה משהו זה היה כשהן לא היו פה. או שאולי זה קצת עצוב. סלאמת.

GalGul000

New member
יאללה. סיכום יומולדת.

טוב לחפור יותר מידי אין לי כוח. אני לא רואה בעיניים... אני על הרגליים מ7 בבוקר עד עכשיו. לא הייתי בבית שניה. אבל היה לי היום הכי כיף בעולם בערך. ויש לי חברים כאלה מדהימים. באמת. אם בבצפר ואם החברות המדהימות שלי שפשוט עשו לי יום מושלם ואם היציאה בלילה וההודעות והטלפונים והמתנות והברכות והכל. פשוט הכל. החדר שלי מ-פ-ו-צ-ץ בלונים. אין פה אוויר. חוץ מכמה אנשים ומאדם אחד ספציפי מאוד שנעלבתי שלא זכרו את היומולדת שלי [רציני. יש גבול
], היה מדהים. ועברתי את החוויה הכי מזעזעת שחוויתי אי פעם. הרגשתי את המוות. זה היה הדבר הכי מפחיד שיש. היינו בתוך פיגוע אפשרי... היה לנו מישהו על האוטובוס שענה על כל הקריטריונים של מחבל מתאבד. אני לא אפרט אבל באמת שזה היה הדבר הכי מפחיד בעולם. כל האוטובוס נכנס להיסטריה. כולם. חצי מהאנשים התחילו לבכות.. כולם ניסו להתרחק כמה שיותר. להתחבא מתחת לדברים. להתקשר למשטרה. להתקשר לאנשים שאוהבים... כן, עד כדי כך. זה היה מזעזע. אבל עברנו את זה ולמרות שהגעתי הביתה ופשוט בכיתי בהיסטריה ולא הצלחתי לצאת מההלם איזה שעה וחצי, זה עבר. וברוך השם לא קרה כלום. אבל זה היה כל כך [כל כך] מפחיד. קצת עצוב שאחרי יותר מ3 שנים פה לא זוכרים את היומולדת שלי... אבל נו, לא באמת ציפיתי. אף אחת פה לא באמת מכירה אותי.. זאת השנה הראשונה שאין לי שרשור יומולדת. אבל בסדר, באמת שבקטנה. לא ציפיתי לאחד. לילה טוב

למעלה