כלמיני

עולה עולה אבל...

כל פעם שאני שולחת הודעה בפורום יד לי הודעת error (הדיבאג המעצבן הזה) יש לציין שההודעה שלי מופיעה בפורום למרות ה
just so you know

טל ר

New member
הבעיה

הבעיה שאת רואה היא אכן בצד של תפוז, וטיבה שגיאת Client side script. אם היא מספיק מעצבנת אותך, ואת לא רוצה לראות שגיאות מסוג זה (אם את לא כותבת את האתר בעצמך, ממש אין לך מה לעשות בנדון), אז:
Tools-> Internet Options-> Advanced Under Browsing: "Disable script debugging" should be checked. "Display a notification about every script error" should be unchecked.​
אצלי זה באנגלית, אם אצלך זה בעברית תהיי צריכה להתמודד עם התרגום בעל המעוף של Microsoft. טל.

לכל המנקים..

יש לי שאלה איך אתם עושים נקיון לפסח ? האם גם אצלכם הכל זה שטיחים? בשבילי ניקיון זה הרבה מיים וקירצופים ...וזה קשה עם שטיחים מקצה לקצה !!פיכס.

השטיחים מקיר לקיר זה הסיוט שלי

ולא רק בגלל שיש לי חתולים, אלא שפולניה חולת נקיון וכישראלית טובה שלמדה שכדי שיהיה באמת נקי צריך מים חמים וסבון... ממש קשה לי להתמודד עם העובדה שאין לי מושג ירוק כמה טינופת מתחבאת בתוך השטיחים האלה. אופציה אחת היא לעשות מה שאני עשיתי ולקנות steamer. אני משלבת בין זה לבין שמפו לשטיחים ועוברת עם השואב שעושה את פעולת השפשוף והקרצוף. אופציה אחרת היא להזמין אחת לשנה נקיון שטיחים מקצועי... אבל אני מסכימה איתך שזה בעייתי... איכס. את השטיחים הרגילים אני מוציאה למרפסת, מנערת, ולרוב מקרצפת אותם בשמפו פעם או פעמיים בשנה. את הקטנים אני פשוט דוחפת למכונה ולמייבש.

אני מזמינה

ניקוי שטיחים 4 פעמים בשנה וגם אז... מתגעגעת לרצפות בארץ. תחי הקרמיקה!!!
נא לא להחליק.

15noonit

New member
ימי המטאטה והמגב היכן הם?../images/Emo104.gif|טמבל

אני מזה מתגעגעת לימים האלה להשפריץ מים על החלונות אבל בכמויות כשה
מחממת את גבי ולשוט לי על ערימת הסבון ותוך כדי לצעוק על אחי
לא לעבור בזמן שאני שוטפת [כמובן דידי הררי ברקע ] "עוד לא אבדה תקוותינו..."

ליילה

New member
אוי , הסיוט הסיוט...

אני שונאת את השטיחים האלו. אנחנו גרים בבית ישן מאוד, ואין לי מושג מה קורה מתחת לשטיחים האיומים האלו, שלא לדבר על כתמים בני שנים שלא יורדים בשום צורה. תוסיפו לזה את הכלב האומלל שמשיר עכשיו כל יום, כלב קטן נוסף מבחינת כמות השיער, ואת מעט המקומות שאין שטיח אבל יש לינולאום דוחה קרוע ומרוט... כך שאף פעם אין הרגשה ממשית שהבית נקי.. לפני יומיים ממש איבדתי כבר עשתונות... בהחלט - יחי הרצפות, המגב והסמרטוט

למעלה