כלמיני

טיסה לארץ...

היי לכולם, אני מחפשת "דיל" טוב בקיץ טיסה לישראל מארה"ב.. האם מישהו מכיר סוכן טוב עם דילים טובים? תודה מראש

DJNYC

New member
../images/Emo32.gif מישהו גולש באינטרנט זהב?

אם יש מישהו שמשתמש באינטרנט זהב בתור ספק אינטרנט, אנא שלח לי מסר פרטי. בהזדמנות זו, האם למישהו יש בעיה להכנס למנגל? תודה מראש. דניאל.

K e r e n17

New member
היי

מישהו בבבקשה,בבקשה,בבקשה יכול לחשב לי במטרים את הגבהים הבאים? 11'5 10'5 9'5 תודה רבה

לקיץ? זה לא עוד מוקדם?

אני דווקא מחפשת דילים לכיוון ההפוך ישראל-ארה"ב לקיץ. מישהו מכיר איזה אתרים שווים או סוכניות שוות בארץ?

avDC

New member
המרה

כל רגל תכפילי ב-30 ס"מ וכל אינץ' ב-2.54 חברי והרי לך התוצאה בסנטימטרים רוצה במטרים חלקי במאה. זה הגובה של המועמדים הפוטנציאליים ????

15noonit

New member
חג פסח כשר ושמח../images/Emo161.gif

חג פסח כשר ושמח
אחרי שעבדנו קשה
וניקינו ה
הגיע הזמן להינות
באהבה מנויורק

az ma

New member
לא מדוייק...

רגל=12 אינצ' כלומר, רגל =30.48 ס"מ (12X2.54)... משמעו... "11'5 = 180.34 ס"מ או 1.8 מטר (בערך)

סליחה, שלחתי מוקדם מדי את ההודעה

chives הוא התבלין, ואילו התשובה הראשונה שנתנה לך היא השם של הצמח עצמו.

DJNYC

New member
../images/Emo101.gif צריך עזרה ../images/Emo15.gif

הי, אחרי המעבר של מנגל לשרת החדש התגלתה בעיה שיש גולשים שלא יכולים להכנס למנגל. אני אודה לכם, אם תוכלו לבדוק אם מנגל עולה לכם, ואם לא, אנא הודיעו לי פה, במסר או באימייל (רצוי לא באימייל - כי הוא עלול לחזור אולי אם האתר לא עולה לכם). אם אתם מודיעים לי שהאתר לא עולה = אנא ציינו גם מי ספק האינטרנט שלכם ואם אפשר מאיזו מדינה.. אני מודה למי שיסייע. תודה.

DJNYC

New member
אוף.. למה כבר הצמדת?

זה חי בקושי 3 שעות.... זה היה חשוב לי.

למעלה