not myself anymore
New member
../images/Emo32.gif כי משעמם לי
משפטים שנאמרו באמת: מקרא: מורים: לאה- המורה למחשבים יעקב- המורה לפיזיקה גיורא - המורה לאזרחות לילי - המורה לספרות בילהה - המורה לגאוגרפיה כרובי - הכינוי של המורה לכימיה מישל - המורה לאנגלית- צרפתיה שבעלה מצרי ולא יודעת לא עברית לא ערבית לא צרפתית ולא אנגלית
תלמידים: שין (שי) - תלמיד בכיתה עופר - תלמיד בכיתה , ערס צעצוע קפלן - תלמיד , פלספן ממציא שותף (ביחד איתי ועם שין) של הפקולטה לזיינש ובעל תואר ד"ר של כבוד בפקולטה סיון- חרשנית איתמר - שטותניק פיטר - תלמיד סבו - יותר גאון ממני J - עוד עתודאי למדמ"ח לאה לשין :" אתה יודע שאתה עלול לקבל עונש אלגוריתמי" שין :" והיה היעקב למישור ... גאוס" שין :" אין לי את הקאורדינציה של פיל על סקייטבורד" לאה לעופר: " כמה אתה יכול להעמיס על המוח הקטן שלי?" גיורא לעופר:" כשכולם יקבלו גם אתה תקבל" לילי :" בתור אישה היא צריכה לקנות סכין מטבח, אבל היא קנתה סכין ציידים" (האדונית והרוכל) בילהה:" גרים בקרטונים מפח" (על תנאי המגורים של המצרים) כרובי:" הנייר לא מתלונן" גיורא:" זה כמו שיעור פה" (באמצע שיעור אזרחות) קפלן: " כף יד שמאל רשעה, קוים של שדה ניטו במלוכסן" לאה לקפלן:" אני אתיישב לך על הראש" סיון:" יעקב , תעשה ככה עם היד" סיון(מתארת את המציאות במעבדות פיסיקה):" מי שגומר מהר- עושה במחשב, ומי שלא - עושה ביד" לאה לאיתמר :" אפילו בגן היו מעיפים אותך מהכיתה" יעקב(באמצע שיעור פיזיקה):"איפה אני?" יעקב(אחרי 3 טעויות חישוב רצופות):" אני עושה הרבה טעויות היום, אולי זה בגלל וודקה ששתיתי ביום שבת. מה אתם צוחקים? מה עוד יש לעשות בשבת?" פיטר:" ואני כמו מטריה הבאתי מפגר" לאה לפיטר:" אני אספר בדיחות על אמא שלך ביום הורים" סבו:" אני גומר בשלוש דקות מה שאני גומר שם בחצי שעה" סבו:" האלגוריתם מוציא ומכניס ת'קטן, מוציא ומכניס ת'קטן" לילי:" אדיפוס רצח את אמא שלו ושכב עם אבא שלו" לאה:" הרגל שלי מתחילה לקפוץ בצורה עצבנית" J: כשתותחי האלקטרונים רועמים - המוזות (= ההשראות) המגנטיות שותקות" יעקב:" אם אישה רוצה אתה חייב לתת לה, מה זה...." יעקב(בציטוט שרשרת):"אני יכול הכל; בשביל מה להמשיך הלאה?; אם אני מכניס אני צריך לקבל; כדי לקבל אני בונה דיאגרמה; בלי צ'ופצ'יק אני עושה" מישל:"I frighten you, and you frighten me" לילי:" אף אחד לא עלה לארץ ישראל כדי ללבוש סיר לילה על הראש" ועוד אחד מהטירונות כי אני חייב... המפקדת (באכסניה באבט"ש בת"א - הבסיס בזיקים דרומית לאשקלון):" זה שאנחנו בת"א זה לא אומר שאנחנו לא בבסיס"
אוי עכשיו נזכרתי כמה כיף היה בתיכון בחיי שלא למדנו כלום
משפטים שנאמרו באמת: מקרא: מורים: לאה- המורה למחשבים יעקב- המורה לפיזיקה גיורא - המורה לאזרחות לילי - המורה לספרות בילהה - המורה לגאוגרפיה כרובי - הכינוי של המורה לכימיה מישל - המורה לאנגלית- צרפתיה שבעלה מצרי ולא יודעת לא עברית לא ערבית לא צרפתית ולא אנגלית