כי משעמם לי

../images/Emo32.gif כי משעמם לי

משפטים שנאמרו באמת: מקרא: מורים: לאה- המורה למחשבים יעקב- המורה לפיזיקה גיורא - המורה לאזרחות לילי - המורה לספרות בילהה - המורה לגאוגרפיה כרובי - הכינוי של המורה לכימיה מישל - המורה לאנגלית- צרפתיה שבעלה מצרי ולא יודעת לא עברית לא ערבית לא צרפתית ולא אנגלית
תלמידים: שין (שי) - תלמיד בכיתה עופר - תלמיד בכיתה , ערס צעצוע קפלן - תלמיד , פלספן ממציא שותף (ביחד איתי ועם שין) של הפקולטה לזיינש ובעל תואר ד"ר של כבוד בפקולטה סיון- חרשנית איתמר - שטותניק פיטר - תלמיד סבו - יותר גאון ממני J - עוד עתודאי למדמ"ח לאה לשין :" אתה יודע שאתה עלול לקבל עונש אלגוריתמי" שין :" והיה היעקב למישור ... גאוס" שין :" אין לי את הקאורדינציה של פיל על סקייטבורד" לאה לעופר: " כמה אתה יכול להעמיס על המוח הקטן שלי?" גיורא לעופר:" כשכולם יקבלו גם אתה תקבל" לילי :" בתור אישה היא צריכה לקנות סכין מטבח, אבל היא קנתה סכין ציידים" (האדונית והרוכל) בילהה:" גרים בקרטונים מפח" (על תנאי המגורים של המצרים) כרובי:" הנייר לא מתלונן" גיורא:" זה כמו שיעור פה" (באמצע שיעור אזרחות) קפלן: " כף יד שמאל רשעה, קוים של שדה ניטו במלוכסן" לאה לקפלן:" אני אתיישב לך על הראש" סיון:" יעקב , תעשה ככה עם היד" סיון(מתארת את המציאות במעבדות פיסיקה):" מי שגומר מהר- עושה במחשב, ומי שלא - עושה ביד" לאה לאיתמר :" אפילו בגן היו מעיפים אותך מהכיתה" יעקב(באמצע שיעור פיזיקה):"איפה אני?" יעקב(אחרי 3 טעויות חישוב רצופות):" אני עושה הרבה טעויות היום, אולי זה בגלל וודקה ששתיתי ביום שבת. מה אתם צוחקים? מה עוד יש לעשות בשבת?" פיטר:" ואני כמו מטריה הבאתי מפגר" לאה לפיטר:" אני אספר בדיחות על אמא שלך ביום הורים" סבו:" אני גומר בשלוש דקות מה שאני גומר שם בחצי שעה" סבו:" האלגוריתם מוציא ומכניס ת'קטן, מוציא ומכניס ת'קטן" לילי:" אדיפוס רצח את אמא שלו ושכב עם אבא שלו" לאה:" הרגל שלי מתחילה לקפוץ בצורה עצבנית" J: כשתותחי האלקטרונים רועמים - המוזות (= ההשראות) המגנטיות שותקות" יעקב:" אם אישה רוצה אתה חייב לתת לה, מה זה...." יעקב(בציטוט שרשרת):"אני יכול הכל; בשביל מה להמשיך הלאה?; אם אני מכניס אני צריך לקבל; כדי לקבל אני בונה דיאגרמה; בלי צ'ופצ'יק אני עושה" מישל:"I frighten you, and you frighten me" לילי:" אף אחד לא עלה לארץ ישראל כדי ללבוש סיר לילה על הראש" ועוד אחד מהטירונות כי אני חייב... המפקדת (באכסניה באבט"ש בת"א - הבסיס בזיקים דרומית לאשקלון):" זה שאנחנו בת"א זה לא אומר שאנחנו לא בבסיס"
אוי עכשיו נזכרתי כמה כיף היה בתיכון בחיי שלא למדנו כלום

A N I g M A

New member
חהחהחהחהחהחה

מעולה תומר :) כף יד שמאל רשעה, קוים של שדה ניטו במלוכסן - לאאאאאאאאאאאא!!!

Dizen

New member
אפשר להוסיף כמה משלי? ../images/Emo9.gif

כל היציאות והציטוטים של המורה שלי לפיזיקה, האחת והיחידה- דגנית
"בּוּרוּת היא לא טימטום, אלא אם היא באה בגיל הלא נכון"
"כשמטענים עולים ויורדים קוראים לזה זרם"
"קצת תרגול לעיצוב האישיות..."
"מחוננים?!? מישהו שדרסה אותו מכונית בגיל צעיר"
"חוקי קירכהוף זה כוס קמח, 3 ביצים..."
"דרך כל 3 נקודות עובר קו ישר, בתנאי שהוא מספיק עבה"
"מי שלא חושב על מתח יש לו בעיה!"
"השקיעה היא כמו אהבה... אשליה אחת גדולה"
"יהיה שמח באמבט" (כהכנה להדגמה באמבט גלים)
"סופרפוזיציה זה תלוי גם בזמן, אבל זמן עובר כל הזמן"
"אל תהיו בורים כמו עיזים"
"אתם יודעים למה יש חור באוזון? כי הכבשים באוסטרליה נופחות!"
"כולם יודעים מה זה עץ?"
"אל תרמו בבחינת המעבדה. אתם לא מספיק חכמים בשביל זה"
"מאזני זרם הם למקרה שנהיה באמצע המדבר ולא יהיה לנו אמפרמטר"
"השעה 16:30. שעה מעולה לעבודות עפר!"
"פה יש אין אור!"
"עקיפה עושים בכיף, או לא עושים בכלל"
"כמו מה נראה פוטון?! כמו פיל!
"הייתי מכניסה כמה תלמידים לכור האטומי....."

גם אנחנו עשינו כזה ספר עם כל ה

ציטוטים... היה בעיקר של המורקה לתנ"ך..(היא מותק של אישה, והיא לא תלמד אותי יותר וזה חבל...) המשפט היחידי שאני נזכרת בו כרגע זה-" מי שהספיק לעשות עם #### ולגמור..." ועוד אחד- "מה שה צריך? הוא רק עושה מהההההה" (שה-הבן של הכבש או משהו כזה- בתנ"ך) ורציתי להגיד ש מותק שלי של גלעד שגב הוא שיר פשוט יפה! (בטח לא יגיבו..)

Dizen

New member
גם אנחנו כנראה נעשה ספר

אבל הוא יהיה משהו רק של המגמה- בספר מחזור יש דברים אחרים גם המורה שלנו לתנ"ך מותק
ולא שמעתי את השיר אז... אין לי כל כך מה להגיב

josie1986

New member
דיזן

דגנית חולה, אני מקווה שהיא לא השפיעה עלייך!!! עוד לא מאוחר לצאת מזה! :)

../images/Emo32.gif ללכת על המים../images/Emo70.gif

אני כהרגלי בדיליי אבל סוף סוף ביום שישי צפיתי בסרט הנהדר הזה. מבחינת המוסיקה קודם אני חייבת לציין שבלי להבין כלום במוסיקה וכל זה אני חושבת שזה היה מצויין. המוסיקה לא הייתה בנאלית כזאת שהייתי מצפה אלא מאוד מפתיעה ואחרת ועם זאת מתאימה לסצנות. המוסיקות עצמן (כאילו כשמסתכלים עליהן בנפרד) ולא רק באופן כללי מאוד יפות ואני אשמח אם ייצא לסרט פסקול. במיוחד זו ששומעים בנסיעה הראשונה של הגרמני (
די להיות הורס) עם ליאור (דווקא בכלל לא משו) אשכנזי. ועוד משהו. כל כך בולט בסרט השילוש הזה אוחובסקי איתן פוקס ועברי. זה כיף נורא. הסרט עצמו. מאוד נהנתי מאיך שהוא מבוצע, מכל הבחינות. באמת באמת סרט שכיף לראות, והתגובה הראשונה שלי עליו הייתה- וואלה סרט מעולה. אבל אז טיפה חשבתי על זה והמסרים שלו, יש לי בעייה איתם. הם נורא מציגים את הדברים ולא מתעסקים בעצם הבעיות. יכול להיות שאני מצפה יותר מידי מסרט, ושסרט לא מסוגל להעביר באמת כזה דבר. זה סרט שמתעסק בהרבה נושאים. אני נורא אוהבת את החיבור שהוא עושה בין השואה מהצדדים שלה ובין המצב עם הפלסטינים (מהצדדים שלו) בלי לערוך השוואה בינהם, אלא עם ניסיון אמיתי להסביר מה קורה ואיך כל הצדדים מרגישים או מאיפה נובעים כל מיני דברים. אבל נוצרת הרגשה שבגלל הנגיעה בכל הנושאים האלו אז הוא לא מצליח באמת להעביר את המהות של כל נושא ולא באמת מתעסק לעומק בכל נושא. אלא רק מציג אותו ברמה השיטחית שלו. למרות שיש נסיונות מוצלחים, הויכוח עם המוכר הפלסטיני למשל זה קטע נורא מוצלח. גם הקטע שליאור אשכנזי מתבדח על פיגועים, זה עניין שמאוד מעביר חלק ממהות של מה שקורה פה. בעצם זה סרט מעולה על מה אני מתלוננת? מה אני מצפה שהסרט יפתור לי בבת אחת את הסיכסוך הישראלי פלסטינאי? כן הוא מציג את הבעיות, זה מה שסרט עושה הוא לא יכול לעשות יותר מזה... ובכל זאת, היה חוסר מיצוי של הנושאים בסרט. (אם אני אדבר ככה עם הצבא, הוא באמת לא יגייס אותי) כאילו הרגשתי שאני מסתכלת על הסרט והוא כמו קולאז' מגניב כזה של הדברים, אבל אין לנושאים בו נפח. זה כמו זה כמו, להסתכל על גלידה, אז אתה תדע מה הטעם שלה ואיך המרקם, לעומת לאכול גלידה. לא זה לא דימוי טוב, אין לי דימוי. אה ועוד משו קטן לגבי הסוף. יש סוג של סגירת מעגל לגבי השואה, אבל הנושא של הפלסטינאים, נשאר תלוי באוויר וחסר פיתרון. זה קצת מאכזב. אבל בעצם ע"פ המצב בארץ זה הכי נכון להשאיר את זה ככה... טוב בלבלתי את המוח אנפ.... אה שמישהו יגיב אם הוא/יא קורא/ת...

lollapalooza

New member
אני קראתי

ואם ביום מן הימים אני גם אראה את הסרט הזה (הוא אפילו הגיע לאשקלון
) אני גם אדע על מה את מדברת ואוכל לתת תגובה נורמלית...

heaven is here

New member
קראתי...

תיארת את מה שלא יכולתי לתאר, כשאני ראיתי בזמנו את הסרט. הסרט פשוט מעולה מבחינת זה שהוא מדבר על כל הנושאים הנוגעים לישראלים כמו נושא השואה ונושא הפלסטינאים. והוא גם פשוט מעולה כי אהבתי את המשחק, את העלילה ואת הכל...

למעלה