כי זה דבר נחוץ!

InbarChanX3

New member
../images/Emo32.gif כי זה דבר נחוץ!

יאייי אמא שלי סוף סוף נזכרה להתקשר לדודה שלי ולשאול מה קורה עם המכונת תפירה שהיא נתנה לה לפני 12 שנה XD ושבוע הבא אני אקבל מכונת תפירה לזמן מסוים D: ואני מאושרת 3: מישהי רוצה להיפגש בנחלת בנימין?
? אני צריכה להשיג בדים לתחפושת בפורים [מי יודע מתי תהיה הפעם הבאה שאני אלך לשם או בכלל הפעם הבאה שאני אקבל את המכונה?] וגם אני מנסה להכין תיק **רק מנסה**

אני מוגבלת חברתית

הידיד הכי טוב שלי שונא אותי, חברה טובה שלי נותנת לי להרגיש חרא, ושונ (3>) לא רוצה לדבר איתי. וזה חרא.

o0Invisible0o

New member
אחחח..

הרגע כתבתי הודעה ממש מושקעת עם כל הדברים הטובים בחיי, שקרו לי לאחרונה או יקרו בקרוב [הסוד וכאלה..] והחלון נסגר. לא נורא.
העיקר שהזכרתי לעצמי את כל מה שטוב בחיי, לא ככה? וכמובן, גם התנצלתי על כך שאין לי זמן לבקר כאן לאחרונה..אפילו לא לקרוא הודעות.
אנסה למצוא יותר זמן ולהשקיע בפורום! מצטערת על הנטישה.
המשך שבוע נפלא..!

Karin917

New member
../images/Emo24.gif

אני שמחה שטוב לך וסקרנית לשמוע לגבי הסוד [יצא לי לקרוא קצת בפורום אבל הרבה יותר מעניין לשמוע ממך]. מסר?

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifטרלהלהלהלה.

יש כל כך הרבה דברים רעים שעומדים להיות לי בחטיבה, הייתי אמורה לבכות עכשיו עד מוות כמו שאני מכירה את עצמי, אבל איכשהוא, ממש באלי להתחיל, להיות בתוך כל זה, כנראה בגלל שאני חסרת חיים בחופש. אני ממש שמחה ומאושרת וזה כל כך מוזר. כנראה עובר עליי יום טוב. זה ממש נחמד שסיימתי את היסודי, למרות שאני ממש עצובה בגלל זה, או שכבר לא? O.ם אני עדיין תוהה למה אני כל כך מאושרת שבוע(בקושי) לפני הלימודים D: הוו, וואל. אני מאחלת למי שעדיין לומדת [;X] שנת לימודים נפלאה עם ציונים נפלאים, אנשים נחמדים ומורות שלא יורות ברובים בתלמידים! D: בהצלחה לכולנו ^0^~

shanchan

New member
אמ..

אני לא יודעת למה, אבל בא לי נורא להגיד שמחר אני הולכת לסלקום ווליום. אני מתלהבת. אני אראה את היהודים, ויותר מזה- אני אשמע את היהודים בהופעה חיה. ואת שייגעצ. גררררר. חוץ מזה אני הולכת לסבול שם באופן כללי, שכן ג'אנק פוד בשקל שעולה 20 שקלים לא עושה לי את זה, וגם לא לראות 10000 טינייג'רס בתנוחות שונות. אבל היי, לפחות אני אוכל לשמוע את שרית חדד! [הוריי -_-] אני כ"כ מקווה לראות פקצות מהסמינר, זה יהיה כ"כ משעשע. אני מתארת לעצמי- "היי, הנה זאת עם הציפורניים הירוקות והכובע!!!1 אומייגדוש!" מה עוד? אני מתלבטת אם לקחת את הכובע שלי או לא. ומה לקחת בתיק. מישהי עוד נוסעת/ למישהי יש עצות בנוגע ל-מה לקחת למקום שרוב הסיכויים שיכייסו אותך בו?

shanchan

New member
חשבתי לעשות את זה,

אבל המנעולים היחידים שיש לי בבית הם כאלה שיש על יומנים של ילדות בנות 10.

TheWingedPig

New member
כפרה עליךP:

הייתי מביאה לך אחד או שניים, נשארו לי מהצבא:) ותזהרי עם האוכל שם, זה מתכון מבטיח לקלקול קיבע רציני!

Stinki Winki

New member
גמני הייתי

לא היה כזה כיף כמו שקיוויתי, היה לי ממש ממש חם ולא הרגשתי כ"כ טוב והייתי עצבנית נורא... (טוב זה כי יש לי חברה מעצבנת!!><) בכל מקרה היו שם אנשים יפים (מלאאאא חתיכים
) ונחמדים, וראיתי את שייגעצ, היהודים (נרדמתי בחצי מההופעה שלהם חחחחXD), סאבלימינל (הוא היה הכי כיפי), וכוכב נולד (אפילו חבשתי כובע-קאובויים להפגנת תמיכה בבועז|מלך|).

shanchan

New member
שייגעצ! ../images/Emo99.gif הם היו כ"כ טובים!

רק חבל שההופעה שלהם הייתה כ"כ קצרה. העיקר שלאיל גולן נתנו שעה. >< והאמת שלא ממש יצא לי להכיר אנשים, אבל אלה שאירגנו את הפוגואים [שהרסו לי את כל ההופעה של היהודים] היו ממש חמודים, פשוט חבורת בלונדינים נטולי חולצות עם שיער ארוך. ובאמת ההופעה של היהודים איכזבה אותי, כ"כ חיכיתי לזה כי הם אחת משתי הלהקות האהובות עליי וזה, אבל הם שמו שירים מוזרים והפוגואוים הרסו את שני השירים הכי טובים שלהם [גניבה ועוד ארון אחד] והם לא שמו את מחפש תשובה! פויה. אה כן, ואף אחד לא ידע את המילים של אין לך מקום, כולל היהודים עצמם. ומה עוד? אה כן, כוכב נולד היה ממש מגניב! שלומי וסקאזי D: ובועז ודייויד ברוזה D: ויהודית רביץ, לא זכרתי שהיא כזאת מגניבה, ההופעה שלה הייתה מעולה. אכן היה חם כמו גיהנום, ביום השני פשוט רבצנו בים בין 9 ל5 כדי לא למות. האמת שבסוף נהניתי למרות החום, ולמרות שצעקתי על כולם שאני שונאת אותם והלכתי לי להתבודד אחרי שהעירו אותי ב5 וחצי בבוקר [אחרי שעתיים של שינה גרועה] כדי להספיק להסעה ב8 -_- דפנה והעוגיות כאלה משעשעים! והגיטריסט שלהם שווה.

Karin917

New member
בנות, שנת לימודים מוצלחת!../images/Emo23.gif

תשתתפו בכל הפעילויות [גם בכאלה שממש לא מתחשק לכן], תצאו לטיולים השנתיים [וגם לגדנ"ע ולפולין אם תהיה לכן אפשרות], תנסו להכיר כמה שיותר אנשים מהשכבה ופשוט אל תפספסו שום דבר. קחו הכל בקלות [כן,גם את הבגרויות! תמיד אפשר להשלים, לשפר ואפילו לעשות כמה יחידות נוספות
] ותיהנו כי זאת חוויה שלא תחזור על עצמה.

Karin917

New member
אני מקווה...

אבל יש לי עוד 5 חודשים של עבודה במקדונלדס עד אז

Nakuro

New member
כפרעליך ../images/Emo23.gif

אני מקווה שתהנו משנת הלימודים שלכם שמתחילה ב8, כי שלי מתחילה ב7 ו20 :)

למעלה