כי הפורום יבש

InbarChanX3

New member
../images/Emo32.gif כי הפורום יבש

הפורום די יבש, תמונות קשות... אז~ דברו..

InbarChanX3

New member
אוו.. שנה טובה D:

שכחתי ~ וגם... עוד שבוע יומולדת 3:: 18.9 -- תאריך מנצח

o0Invisible0o

New member
לי יש תירוץ!

אני כל החיים בצבא. רוצות לשמוע קצת? יום רביעי הלכתי לצבא, הקפיצו אותי ללילה, ישנתי שעתיים באותו לילה, נשארתי יום חמישי עד 15:00 בבסיס, יצאתי, עשיתי סידורים והגעתי הביתה ב17:00. לא יכולתי ללכת לישון [עוד סידורים..:X] הלכתי לישון ב24:00 וקמתי בשישי מוקדם, בלגאנים עניינים, אח"כ קצת השלמתי שעות שינה בסופ"ש. יום ראשון הלכתי לבסיס בבוקר, הקפיצו אותי להתנדבות ל"לתת" [רציתי, כן? אבל זאת הייתה הקפצה ולא היה מתוכנן..!] עשיתי את זה ב16:00 עד 19:00 ואז הגעתי הביתה באיזה 20:30 [כי גם המחליפים שלנו ב7 איחרו..] יום שני הלכתי לבסיס, בתכנון לישון שם, לא לילה, רק לישון כי היום היה לי מסדר ב6:30 בבוקר [ישנתי 5 שעות בלילה הזה..
] והיום הקפיצו אותי ללילה!! עכשיו אני בבית כי נתנו לי ללכת להביא דברים ולחזור...אבל..אממ..הצילו?
אני רוצה בית, גם ככה יש לנו פה מלא בלאגן כי אחותי עוד שנייה יולדת וכל שנייה אמא שלי צריכה לרוץ איתה לבית חולים לבדיקות [יש כל מיני בעיות.. :|] וגם כי חג.
ודבר אחרון, לא אכפת לי ממנו...אז למה אכפת ליייייייי?????!?!?!?!
למה מזיז לי לראות אותו בכלל? אה, מה? ולמה, למה הוא מסתכל עלי בכלל, חוצפן! ואפילו עם השיער הג'יפתי שלו ממש יפה לו.
אבלאבל, אני בכלל לא רוצה אותו כבר, אז מה..מה אכפת לי? וגם, חברה שלי חזרה מחו"ל אחרי שלא ראיתי אותו כמעט חודשיים..וקפצתי עליה כמו מטורפת אתמול והיא הביאה לי מתנה ושימחה אותי ממש!
והיא קנתה תיק ממש יפה בפאקינג חמישה שקלים!!*קנאה* אני רוצה אזרחות, ממש. ולא רוצה חוגר מילואים..לא רוצה! ושהמפקד שלי יחזור כבר מחופש.:S ואני רוצה שיתנו לי לקחת חופש! אה והייתי אמורה לפגוש חברה היום [שלא ראיתי שבוע וחצי..
] אבל עכשיו אני לא אפגוש, למה? בגלל שאני בצבא!!!
וזהו, סיימתי להתבכיין..הולכת להתארגן חזרה לבסיס..

InbarChanX3

New member
../images/Emo10.gif

אוי איזה חיים עמוסים >< אני מנסה להיות סימפטית אבל אני לא ממש יכולה כי אני לא בצבא, וגם לא הייתי בצבא... שנה טובה, בהצלחה בצבא - שיהיו לך פחות שעות של עבודה ויותר שעות שינה
מתי השחרור? O:?

o0Invisible0o

New member
אה, כן.../images/Emo9.gif

אז המשך לסיפורי הצבא הם שאתמול חזרתי ללילה שלי, עבדתי עד 1 בלילה, הלכתי לישון, קמתי ב6 [איזה כיף שלא הייתה עבודה בלילה בכלל!!
] ונסעתי הביתה [הגעתי בשמונה בבוקר הביתה.
] ונסעתי לבית חולים ורק ב18:00 אחותי ילדה, ואז עשינו מיני ארוחת חג בבית, אני ההורים והאחות שלא ילדה. ואני דודה, לילדה מדהימה שהיא עדיין נטולת שם.
אבל לא נורא, כי היא באמת מדהימה!! וכולנו מאושרים ונדהמים ואחותי ממש סבלה כל היום והייתה ממש אמיצה. ואני חושבת שאפשר גם לפרגן לי על האומץ שישבתי איתה הרבה, הסתובבתי איתה לפני שנכנסה לחדר לילה וקפצתי איך שהקטנטונת יצאה לצלם מיליוני תמונות עד שגירשו אותי מהחדר!
ועכשיו אני נשארת ערה רק כדי לפגוש את החברה שלא פגשתי אתמול..בגלל שהייתי בצבא. וזהו, חג שמח ושנה טובה. כבר כתבתי ברכה ב
הקודם, אז תציצו שם.

רחלי03

New member
תגידו, זאת רק אני,

או שהיום היה אסון התאומים?.... כי לא ראיתי אזכור על זה בשום מקום.... היום בנסיעה הבייתה מבי"ס חברה שלי שאלה חברה אחרת שלי (שתיקרא להלן י') מה התאריך היום. אז י' אמרה "האחד עשרה לתשיעי". אני הזכרתי שזה התאריך של אסון התאומים, ושתינו אמרנו ביחד- "רק הפוך". כי אף אחד לא אמר כלום, אז היינו בטוחות שאין סיכוי שזה היום... ורק אחרי כמה זמן קלטנו שזה באמת היום. פשוט מוזר! ובלי קשר למאורע המוזר (שעד עכשיו גורם לי לגחך על הטיפשות שלנו), שנה טובה לכולם! כתיבה וחתימה טובה!

חמצמצה

New member
היו קצת בעיתון, בטלוויזיה..

אבל אין מה לדבר על זה כלכך כברX: מזכירים, מוצאים דברים חדשים וסיפורים חדשים, ומפרסמים אותם, אבל מעבר לזה, בארץ משומה אין איזה טקס.. וממ כאלה

רחלי03

New member
מדהים.

אם לא הייתי מגלה את זה במקרה עם חברה שלי, היינו חולפות על זה בלי לשים לב שקרה משהו בתאריך הזה..

Karin917

New member
תנו לי לישון../images/Emo122.gif

מאז שהתחלתי לעבוד אני פשוט לא ישנה מספיק או לא ישנה בכלל
היום סיימתי לעבוד איזה חצי שעה לפני הזמן, חזרתי הביתה עייפה ומאושרת כי מחר יש לי חופש, כיוונתי שעון מעורר לשעה 20:00 ונשכבתי במיטה. בשנייה שנרדמתי חברה שלי התקשרה. חזרתי לישון ואז הנכד של השכנים נסע על איזה משהו שמממש מרעיש אז שוב התעוררתי. ועכשיו אני כבר צריכה ללכת להתארגן כי יש משהו לראש השנה בעבודה וחייבים להגיע. כשאני אחזור אני צריכה לדבר עם החברות. בקיצור אני לא אישן אף פעם

TheWingedPig

New member
אני מבטיחה להגיב לך ולעוד כמה

מהדוליז ששורשרו הכי אחרונות, ברגע שאחזור הביתה (לקראת הערב)... איך זה? הולך? P:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני צריכה את ספיר. ]:

כמה שיותר דחוף. אם את רואה את זה, דברי איתי בבקשה..

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifקצת באיחור

אבל עדיף מאוחר מלעולם לא....^^

למעלה