כוסיות,

M o o M o o

New member
החלטתי:|.

אני עושה הפסקה מהפורום><, אני חייבת. אחזור בעוד כמה שנים D: להת'.
אולי לא בכמה שנים אבל ניח.

אז ככה..=]

או יותר נכון ככה..=[ תחברו את המילים.. טעלי ניתוח ספטמבר אוץ' איפוז.. כן כן עושים לי ניתוח.. בספטמבר.. מוצאים לי פוליפ.. מאשפזים אותי יום אחד ואז עושים לי תניתוח מחכים לראות עם בכל בסדר ומשחררים אותי.. אני מפחדת.. יותר נכון רועדת.. זה יהיה בקפלן ברחובות..=[ קראת? תגיבי..=[ אהה למה ניתוח כי הפוליפ נכנס לי יורת מידי עמוק לאף ומייצר המון מוגלה שסותמת לי את הסינוסים וגורמת לי לכאבים ..=[ מיתרר לאא!!!!
אני אוהבת אותך אל תלכיי!!

עשו לי את אותו ניתוח בדיוק

כשהייתי בכיתה ב'
ובאותו בית חולים
הניתוח בהרדמה מלאה, את מתעוררת ביום שאחרי או כמה שעות אחרי הניתוח (אני כבר לא זוכרת). אחרי שמתעוררים יש הרגשה של כבדות כזאת, ואיזשהו פלסטר עם צינור קטן ומטומטם מחובר ליד.. וזה החלק היחיד שכואב
. אולי זה ישתנה כבר, אבל זה מה שאני זוכרת. את יכולה להתעודד, כי אחרי זה הרופאים מבקשים שתאכלי גלידה

M o o M o o

New member
*חוזרת*

גם לי שהוציאו לי שקד (
) התעוררתי כבדה כזאת וצינור בידD:. זה כיףD:, לא כואב
. אל תדאגי טלי, מלא ילדים עשו ניתוחים והמשיכו בחייםP:.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

מלי לוי, זמרת וכוכבת "אהבה מעבר לפינה" ו"אקזיט" מגיעה לענות לשאלות הגולשים בפורום הרשמי של "אהבה מעבר לפינה" מיד לאחר שידור הפרק היומי (האירוח יחל ב-19:50)
דרור נובלמן תסריטאי הסדרה "טלנובלה בע"מ", מגיע לענות לשאלותיכם ב- blogtv ביום חמישי, 21.7.05 בשעה 20:50

העאעאעאאה.../images/Emo54.gif

סרקתי שני ציורים של לילךמילקי מאתמול, ואחד שלי מהיום. לילךמילקי

../images/Emo54.gif

ומיותר לציין שהצבעים בציורים של לילך נדפקו בסריקה נכון? וזה שלי, מהיום

2ofir

New member
פאק יו ביצ!

זה..זה...זה... מדהיםם! וגם של לילך והציור של שגנבת לייי

CoW MiLk

New member
אולסטאר חדשותתתתת../images/Emo9.gif

אני אעלה תמונה כשאחזור הביתה ^^. יאאאאאי :]]

תתחדשי!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

אולסטאר זה דבר נסגד
ולא לשכוח להעלות את התמונה אני רוצה לראות!

nitzanru

New member
צריכה את עצתכם -

להחליף כינוי? נמאס לי מזה, הוא אדיוטי. שוקלת להחליף ל"גמדמדה", שפתחתי לגמדענק. צריכה את עצתכן

למעלה