כולם להכנס

../images/Emo32.gif כולם להכנס

אוקי אנשים אני מוציאה את כל מה שיש לי לומר קודם כל קראתי עכשיו את כל מה שהפסדתי שכלא הייתי פה וזה די הרבה... בכל אופן , אנשים צר לי אך הפורום התחרפן!!!! נכון הסדרה נגמרה אבל זה אומר שצריך לאבד את העשתונות? זאת רק סדרה!!! אז נכון זאת ה סדרה שאנחנו הכי אוהבים אבל.. וואו קצת פורפורציות הודעות אבל??? ימי אבל??? בואו נוריד את הדגל לחצי התורן ונפגש כולנו בככר להדליק נרות... ומעניין לעניין באותו עניין אליאור יקירי - צר לי שאני עושה את זה על דפי הפורום אבל זה חשוב לי!!! מה נסגר? למה להגיע לקללות מגעילות כל כך רק בגלל שבן אדם לא אהב את הפרק כמוך??????? זכותו לא??? למה צריך לקלל? למה צריך להעליב.... תאמין לי שלא היית רוצה להיות במקומו... אז די לקלל וללכלך

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכמה אני שמחה שחזרת...

התחלתי להרגיש לבד פה, אני והשפיות שלי...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמקפיצה את ההודעה...

יש דברים קצת יותר חשובים מהוויכוח הדבילי שם למטה...

shira245

New member
../images/Emo45.gif לא רציתי לשרשר לשרשור של הפרק

אבל ממש התבישתי לקרוא את הויכוח ביניכם. דניאל-זכותך לחשוב שהפרק לא היה משהו,אני בשוק שמישהו אשכרה התחיל לקלל בנאדם אחר בגלל דעה קצת שונה שאפילו לא נוגעת לאותו בנאדם. אני ממש מתנצלת
וממש צריך למחוק את ההודעה הזאת. והריב הזה כל כך מטופש!אין לי מושג מה קרה בצ'אט(האינטרנט שלי התחרפן דווקא אתמול!) אבל אליאור התשובות שלך ממש לא במקום. יש דרך לענות לבנאדם לא משנה מה! ובכלל,אנחנו חיים במדינה דמוקרטית,כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה כל עוד זה לא פוגע במישהו אחר,אין צורך להתחיל לקלל!אפשר לנהל דיון תרבותי ולא להסכים אחד עם השני..אבל לקלל?!?לאיים במכות?!?!זה ממש מפריע לי לקרוא הודעה כזאת..אני חושבת שהפורום הזה טיפה מעל הרמה המאוד נמוכה הזאת.. ושוב דניאל,
,אני מרגישה צורך להתנצל על ההודעה הזאת בתור חברת פורום..מקווה שתמשיך לכתוב בפורום הזה!

eliormagick

New member
זה ממש גועלי

רוב האנשים פה לוקחים תצד של קרין ובעוד הם לא מבינים בכלל איך התחיל הריב הריב התחיל מהצאט וזה התגלגל לפורום בקשר למה שקרה עם דניאל אוקי אולי המילים לא היו במקום אבל אחרי שהוא כתב הודעה עד כמה הפרק זוועה בשבילו הוא כתב עוד הודעה בשביל לעצבן שוב להגיד שוב שהפרק זוועה אני הגבתי כפי שהגבתי כי ככה הרגשתי באותו רגע אולי המילים לא היו במקום אבל בקשר לריב שלי ושל קרין זה משהו אחר לגמרי ועד שלא תבדקו מאיפה התחיל הריב אל תקחו אף צד כי זה לא הוגן בכלל

eliormagick

New member
ועוד דבר......

בסוף ההודעה כתבתי "סליחה מכולם" זה היה מכוון לכולםםםםםםםםםם כולם כולל את דניאל כי כתבתי מה שהרגשתי באותו רגע...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאתה בונה תסריט סרט מתח סוג ז'

לא היה שם כלום, אני באתי כתבתי את מה שהיה לי לומר על הפרק, אתה התחלת ללכלך את הפה שלך... מי שטוען שהיה משהו אחר/שעיצבנתי אנשים שכתבתי בכונה לעצבן - מוזמן לכתוב פה... יש עדים למה שהיה בצאט ולעובדה שהתעלמת מ - 2 אנשים ( שירה ואלה אם אני זוכרת נכון... )שאמרו לך להפסיק עם התגובות העצבניות והקללות שלך...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifתיקון טעות קלילה...

שירה לא הייתה אתמול בצאט, התבלבלתי בניקים השונים... מי שאמרו לו להפסיק היו אלה ודניאל ואחר כך גם סטייסי שאיימה לעזוב עם כולם אם הוא לא מפסיק...

קוקיטה

New member
אהמ!!

אליאור אני הייתי אתמול בצ'או...לט בהתחלת הריב אבל וגם אני חושבת שדיי הרבה מאוד הגזמת!! גם לדניאל וגם לקרין יש זכות להביע את דעתם ואתה לא תגיד להם שתוק או לא לשתוק! אז..תרגיע קצת!! ובאמת שהריב הזה מיותר...קרין אני חושבת שאת פשוט צריכה לתעם מהעניין וזהו! הפורום שלנו לא יהפוך לפורום של ריבים!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifדניאל וכל מי שמכיר אותי...

אני האחרונה שתגרום למריבות פה, אני לא רבה עם אף אחד... אבל לא מקובל עליי התוקפנות הזאת רק כי יש לאנשים דיעה שונה... אני רוצה פה תגובה של לי בבקשה על כל העניין...

LillipooT

New member
התגובה הגיעה.. ../images/Emo60.gif

דבר ראשון אני רוצה לציין את העובדה שהיה לי היום יום נוראי! והשנייה חזרתי מבית קברות.. ככה שתסלחו לי אם ההודעה תצא קצת מבולבלת. אני פשוט די מבולבלת כרגע.. אנשים יקרים, אלוהים ישמור! אוקי.. דבר ראשון - אתמול, בעקבות הפרסומים שעשיתם ברחבי הפורומים של תפוז, הגיעו אנשים חדשים לפורום! וישר אנחנו רבים?! ממש חבל שנבריח אנשים סתם..! בקשר לריב של אליאור וקרין וכל שאר האנשים שהיו בצ'אט - בבקשה אל תעשו את זה על גבי הפורום! אני לא יודעת מה הלך בצ'אט ולכן אני לא לוקחת שום צד, אני פשוט מבקשת שתדברו ותפתרו את העניין במסרים פרטיים. בקשר לריב שהיה בעקבות הפרק - אליאור אני כבר דברתי איתך, אני לא חושבת שהפתרון הוא שתעזוב את הפורום.. פשוט תנסה לשים לב לטון שמשתמע מההודעות שלך. תזכור שזה פורום וכל אחד יכול להביע את דעתו, גם אם היא לא מקובלת עליך. אתם לא חייבים להסכים עם דעות של אנשים, אבל אתם חייבים לקבל אותן ולתת זכות דיבור לאנשים פה! ואני מקשרת את זה גם ל"אבל" שיש פה בפורום בעקבטת סיומה של הסדרה.. קרין ומור, (שאגב את ממש חסרה לי פה
) אנשים פה ממש נקשרו לתוכנית ואולי זה נראה לכן טפשי אבל לבכות על גבי הפורום עוזר! אין צורך ש"תפחדו" מהעניין או תגידו שזה חסר שפיות. זה אולי נשמע מוגזם, אבל אני בטוחה שהפורומיסטים כאן, למרות שהם (וזה כולל אותי..) ממש עצובים, כן לוקחים את זה בפרופורציה נכונה ולא משווים את זה לאבל או למוות אמיתי.. ודבר אחרון - עדיין לא ראיתי את הפרק! חזרתי עכשיו הבייתה ואני רוצה לנוח קצת מהיום הזה, וגם הבית יהיה ריק עוד שעה אז אני יראה את זה בסביבות שמונה כדי שתהייה לי פרטיות ואני יוכל לבכות לבד..
עניתי לכולם

shira245

New member
../images/Emo45.gif אני רוצה להוסיף כמה דברים-

קודם כל על כל העניין של האבל והחוסר שפיות- אני לא משווה את זה בכלל לאבל על מוות. אמנם,למזלי(טפו טפו|חמסה) לא חוויתי שמישהו קרוב אלי נפטר אבל הספיק לי שבוע שעבר שהלכתי לנחם חבר ילדות שאבא שלו נפטר ודי חטפתי הלם כללי. מצד שני,מאוד עצוב לי שהסדרה נגמרת.והפורום ואנשיו עוזרים להתמודד עם זה, יש פה הרבה אמירות בומבסטיות פשוט כדי להראות כמה עצוב לנו שהסדר נגמרת.. חתמנו את הנושא
ובקשר לריב-בזמן האחרון יש פה הרבה ויכוחים ואתמול היה עוד אחד.. אנשים,דוסון נגמר שבוע הבא,מבחינה טכנית אין לתפוז סיבה להשאיר את הפורום ואם כל הריבים פה זה לא מוסיף! לכל אחד יש דעות שונות וזה מה שיפה בפורום הזה!אז תכבדו את הדעות של האחרים והעיקר שנמשיך להיות פורום כזה מקסים כמו שאנחנו! אז
,בואו נפתח דף חדש.. ודבר אחרון ,אמא תהני מכל שניה של הפרק!
אנחנו פה לתמיכה נפשית!

LillipooT

New member
בובהלה ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

את צודקת לגמריי! דבר ראשון - אף אחד לא יסגור את הפורום הזה כל עוד אני חיה!!
דבר שני - אנחנו צריכים להשאר מגובשים וחביבים כמו שהיינו!
הריבים האלה מפחידים אותי.. הסדרה נגמרת עוד מעט.. גם ככה יהיה פחות על מה לדבר. אנחנו צריכים להשאר בקשר טוב ולטפח את הפורום הזה כדי שלא יגיע לחמישה עמודים פעילים! או פחות מזה
בבקשה קחו כל דבר בפרופורציה, תשתדלו לא להעליב ולא להעלב.. דברו אם משהו מפריע לכם, אבל בצורה בוגרת! אני לא רוצה שיהיו כאן שוב קללות! שמעתם? *כן אמא!* יופי
עכשיו לדבר השלישי - אני מפחדת לראות את הפרקקקק!! התגובות של אנשים כאן מפחידות אותי! בלעעע! אגב חח עדיין לא ראיתי את הפרק האחרון בעונה הרביעית.. *מתביישת*

shira245

New member
כן אמא!!!ואם כבר הזכרת את הנושר

שלא ראיתי איזה פרק מסויים.. אני לא ראיתי את 601 ו602!!*מתחבאת מהאבנים* הייתה בארה"ב ולא יכלתי לראות.. בקרוב אני אראה מבטיחה! אזזז אני סולחת לך שלא ראית..חיחיחי והעונה ה4...אני יודעת שהרוב לא מסכימים איתי אבל בשבילי דוסון וגרטשן היו הזוג בעונה ה4!

LillipooT

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

אהההההההה!!! תשיגי את הפרקים מהרררר!!!!! פרקים מדהימים שאת פשוט לא יכולה להרשות לעצמך שלא לראות אותכם!!!! ואני אשתדל לראות את הפרק השבוע.. או שבוע הבא. אי אפשר ככה! ועוד משהו.. האמ.. וול.. פייסי וג'ואי היו הזוג של העונה הרביעית!

בנות../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

מזה הדבר הזה??? לי! אני מקווה שבשניות אלה את רואה את הפרק של אתמול!!!!!! ועוד שבועיים(למרות שאני בטח אהיה מתה) אני אכריח אותך לראות את סוף עונה רביעית!!! אין דבר כזה!!! ושירה!!! מהר!!! עכשיו!! לראות את שני הפרקים!!!!!! לא רוצה לשמוע תשובה אחרת!

קוקיטה

New member
שירה....

את היית בארה''ב?!?!?!!? הו הקנאה.. קוקיטה רוצה לחזור לארה''ב ולגור בדיסניוורלד!!!!!!! הו!! רעיון טוב!! יש שם צ'רלי!! *אייקון של קוקיטה אורזת בהתלהבות!
* ספרי ספרי על ארה''ב !!

shira245

New member
ארה"ב חביבה ביותר...הנה אני מספרת!

נסעתי לקליבלנד אוהיו וזה היה עם משלחת נוער של האיזור שלי. מממ הקטע המצחיק שטסנו לקליבלנד נחתנו נחיתת ביניים בטורונטו ובגלל שהכל היה קרח וקפוא שם(אפריל ויש שם -14 מעלות!!זה נוראייי!),כל הטיסות התבטלו וצא לנו לבלות גם בטורונטו איזה יומיים
. ארה"ב עצמה נחמדה..הכל פשוט אמריקאייי!חח בעיקרון גם לא טיילנו הרבה, היינו בבתי ספר וכזה..וזה אשכרה כמו בטלויזיה..אני אישית היתי יום שלם בבית ספר פרטי לבנות..חחח..וזה היה ממש מוזר!! הבתי ספר הציבוריים הרבה יותר מגניבים וגם פחות קשים! מממ מה עוד?ביום שישי לקחו אותו לDANCE בבית ספר וזה היה ממש מצחיק!!! זה פשוט אמריקקי!!!רקדתי עם איזה בלונדיני ובכלל בסוף התברר לי שהוא הומו או ביסקסואל(הבנאדם לא סגור על עצמו
)!זה היה מצחיקק.ולראות את השחורים(או אפרו אמריקנים אם להיות פוליטי קורקט)רוקדים ברייקדאנס זה פשוט מדההייים! מה עוד?הקניונים ענקיים,אבל הבגדים ממש מכוערים,האוכל מגעיייל את יכולה להוציא רישיון כבר בגיל 16!!!!!!!!!!!כאילו בגיל 15 וחצי עם מלווה ובגיל 16 את עוברת מין מבחן עלוב(הרבה יותר קל ופחות מלחיץ מהטסט שצריך לעבור בישראל!),אבלל הכל כזה יותר מידי משעמם! ובסוף הטיול,הבנתי דבר אחד-אין כמו ישראל...

קוקיטה

New member
גם אני הייתי בארה''ב...

לפני שלוש שנים...זה היה חלומי!! וואל אני הבנתי מזה שני דברים- אין כמו ישראל אבל לגור בדיסנייוררלד זה שווה!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחה אוקיי...

קודם כל אמא מסכימה עם התגובה שלך, אני באמת מקווה שהסתיים העניין... בקשר לחוסר שפיות - ממממממממממממממממ...אין תגובה...
יכול להיות שפירשתי לא נכון - אבל בשיא הרצינות תגובות כאלה גורמות לי לפחד שבאמת יקרה פה משהו...מצטערת אם אני נשמעת כמו זקנת הפורום אבל ככה הרגשתי בדיוק...
אניוואיייייייייייי הפיינל מוקלט לי ומוכן לצפייה מתי שאני רוצה...

למעלה