יש לנו זהב!

Ethan248

New member
עזרה קטנה.....

אתם יכולים לעזור לי למצוא תמונות כאלה
אולי נפתח גלרייה כזאת (לשיקולכם).... בכל מקרה, אם אתם חושבים שזה לא לעיניים או לא קשור לפורום, רק תגידו...

mango man

New member
שימו לב

חבר`ה, אתם אוהבים בעלי חיים? כלבים? חתולים? איגואנות? אתם רוצים אחד בבית? תשכנעו את ההורים ותקפצו למכלאה הקרובה ביותר אליכם ואמצו לכם חבר! אני חברה בפורום ראשון ויש שם בחורה שמתנדבת (או עובדת) בעמותה "ראשון אוהבת חיות". הם מבקשים שתבואו לאמץ חברים בדחיפות כי אין להם כבר מקום לשכן את כולם. הנה דוגמא אחת:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=822&msgid=36555282 לפעמים בגלל העומס נאלצים להרדים כמה מהכלבים/חתולים... אז תעשו טובה קטנה, תאמצו אותם ותתייחסו אליהם יפה. כל כך חבל שכלב/חתול יומת סתם כך בגלל שאין לו מקום. למי שיש כלב/ה / חתול/ה בבית יודע שהם זקוקים ומחזירים אהבה בדיוק כמו בני אדם- ואתם, כאנשים, לא הייתם רוצים שיכלאו אתכם ושתחכו עד שמישהו ירצה בכם! כל כך כיף לחזור הבייתה ושיש מישהו שמקל אותך בליקוקים נביחות ומעניק לך כל כך הרבה תשומת לב! מי שהיה במכאלה של כלבים בטח יודע כמה כואב הלב לשמוע את הכלבים מייללים ובוכים כל זמן שאדם עובר קרוב אליו בשביל קצת תשומת לב! אני בטוחה של כלב שתאמצו יחזיר לכם אהבה ותודה כפליים!! בבקשה, תנו לחיות לחיות!

../images/Emo32.gifמחר ערב מתנדבים בפורום החיפאי

הערב יתקיים בין השעות 20:00-22:00, תיערך בבית הפורום החיפאי פגישה לאנשים ונשים שרוצים ורוצות לקחת חלק בפעילות ולתרום. בתוכנית, ערב "גבינות ויין" וכן פעילות ליצירה ושיבוץ המשתתפים לפעילויות שונות. כל מי שמעונין/נת לעשות או לסייע בפעילות כלשהי מוזמן/נת להגיע, רעיונות יתקבלו בברכה. נבקש ממי שמתכנן להגיע להודיע מראש לגיל ([email protected]) או אלון([email protected]) נשמח לראותכם ולראותכן!

resputin

New member
בשביל לחפש תמונות בסגנון,

אתה יכול לחפש בארכיונים הודעות של 'שושו השועל המזניב', אם אני לא טועה, הוא צירף לכל הודעה תמונות זימה הומואירוטיות של שועלים. תמונות אלה, ככל תמונות, אתה יכול לפתוח להן גלריה בפורום בעצמך ולהעלות תמונות לשם. בפורום, בכל אופן, לא יתבצע שרשור תמונות המוני.

resputin

New member
פתח לעצמך אחת המיועדת להם.

<כמדומני משתמשים יכולים גם לפתוח גלריה חדשה. אם לא הגד לי, ותן שם, ואפתח לך.>

SarcaSeriouS

New member
../images/Emo105.gif

מי אמר שרק צפרדע יודעת לקפוץ... קרמיט הזה גונב את ההצגה לכולם...

../images/Emo32.gif יש לנו זהב!

אני יודעת שכבר כולם יודעים את זה, אבל עדיין צריך להגיד! גל משלנו איזה כיף לנו! איטס גולד! גולד אי טל יו! ואווו! אול הייל גל! גיל איז אר קינג! הוא קוסם! הוא קוסם! הוא קוסם! *מושפעת מהשמו"צ* תרגישו חופשי לנצל"ש "למרות שנכנסת לפניקה שמרת על קור רוח" הומר רולז!

SarcaSeriouS

New member
כבוד ראשון לישראל...../images/Emo104.gif

תנו לי ג', תנו לי ל'...מה קיבלנו? ? ? אממ... אה...אררר....אגגג.. <מגרד את הראש כמו קוף...>
אה כן, גל! אל תשכחו להביא פיצוחים...
עכשיו ההודעה צבעונית ויפה... ד"ש, לפרידמן! אהבתי אותך בחלומות בהקיציס!

למעלה