ישראל - יוון

rapgamer4ever

New member
ראיתי טיפה מההתחלה

משחק חלש. אוואט עומד בצורה מבישה. זה לא היה מי טובה יותר אלא מי תעשה פחות טעויות חובבניות. אם כי הבנתי שאח"כ ישראל הצליחה לשחק קצת כדורגל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמה ישראלי!!

לצאת בשיוויון אחת בבית במשחק כל כך חשוב ועוד להיות מרוצים ולהגיד "לפחות השגנו נקודה". ולמרות כל הכשלונות החוזרים ונשנים האלה של הכדורגל הוא עדיין מקבל יותר כותרות ויותר תקציבים מהכדורסל. לך תבין.

ikrmr

New member
הוא מקבל יותר תקציבים כי אוהבים כדורגל יותר

בס"ד גם ספרד בכדורסל היא הטובה ביותר באירופה (למרות ההפסד לרוסיה בגמר האחרון באליפות אירופה לנבחרות) ואף השנייה בטיבה בעולם לאחר נבחרת ארה"ב (בהרכב אמריקני של שחקני הנב"א הטובים ביותר) ולא פחות איכותית מנבחרת ספרד בכדורגל (שזכתה באליפות אירופה האחרונה), ואף על פי כן אוהבים בספרד כדורגל הרבה יותר מאשר כדורסל, וכמה שנבחרת הכדורסל והשחקנים המשחקנים ב-NBA, כשפאו גאסול מעל כולם, העלו את הפופולריות של הכדורסל בספרד, עדיין הכדורגל הוא הפופולרי ביותר ואך בפער ניכר.

Oxycodone

New member
חח הראפ מת

מאז שטופאק הלך אין משהוו ממש רציני......אבל הכי טובים זה 2pac , moob deep , מתוד מן , דוקטור דריי וסנופ. אתה בן 26 ומסיים תואר ? סחטיין נתקיל אותך בשאלה - איזה שיר של טופאק הכי טוב אי פעם ? תשובה : 2 שירים לא הכי מוכרים do for love ו where do we go from here http://www.youtube.com/watch?v=au9RJI3cQkA אני אישית מעדיף רוק על ראפ אבל שמעתי הרבה טופאק בזמנו

Puskas

New member
ומה אמינם עז?

אתה מגדיר את מוב דיפ ודרה ראפרים יותר טובים מאמינם??

Oxycodone

New member
כן

דוקטור דריי יותר טוב - מוב דיפ אני אישית אוהב אותו. נוטוריוס בטוח יותר טוב ממנו. אבל גם אמינם סבבה - במיוחד בשירים שלו עם דריי ביחד. אישית אני מעדיף בכלל רוק עזוב אותך מראפ - תשמע נויז רוק ופאנק http://www.youtube.com/watch?v=a7nFcPrIVek http://www.youtube.com/watch?v=XCyKrK3O7ho http://www.youtube.com/watch?v=iku1KUZjUE0&feature=related

Puskas

New member
דרה??

אחי..דרה הוא מפיק העל של ההיפ הופ/ראפ..הוא המציא את הג'י פאנק אבל כראפר? בינוני מאוד..סנופי כתב לו את רוב הטקסטים.. אי אפשר להשוות את זה לשירים lose yourself,the way i am,if i had,white america ועוד מיליון שירים גדולים.. מוב דיפ היו טובים בתחילת הקריירה..הם היו סנסציה,רק בני 19 בערך כשהם פרצו למעלה.. אבל בוא נגיד שכבר לפחות 6-7 שנים שהם לא עושים כלום חוץ מדואטים עם פיפטי סנט וחתימה מגוכחת בג'י יוניט.. נוטוריוס ופאק ענקיים ואין ויכוח..אבל אני חושב שאמינם ונאס נמצאים בשורה אחת איתם אצלי אישית הדירוג זה אמינם ואחריו פאק ואחריו נאס ואחריו ביגי..אבל אני מוכן לקבל דעה שביגי או פאק או נאס הכי גדולים שהיו/יש.. ורוק זה לא בשבילי אחי :) היתה לי תקופה של ראמשטיין,סיסטם אוף א דאון,אל ניניו ואופספרינגס אבל זה נגמר לפני 4-5 שנים בערך.. היום אני שומע 70 אחוז מזרחית/ים תיכונית עם דגש על אייל גולן,25 אחוז היפ הופ קלאסי ישן (אלבומים ישנים של אמינם,בון תאגס,פאק,נאס,ביגי וכו') ו-5 אחוז ג'אז קלאסי,סינטרה,רגאיי ועוד כמה אולדיז :)

rapgamer4ever

New member
אני חושב שדרה לא מוערך מספיק בתור ראפר

הוא היה הדומיננטי ב-NWA בעידן של אחרי אייס קיוב, זה נכון שבכרוניק סנופ עושה ראפ ענק והופך את האלבום לכזה אבל לדרה יש עוד הרבה הבלחות מאוד מוצלחות של ראפ נטו (natural born killaz, forgot about dre, bitch please1+2, guilty conscience).

Puskas

New member
guilty conscience??

דרה עושה שם ראפ נחמד אבל אמינם מככב הרבה יותר.. ועדיין דרה נותן פה ושם הבלחות אבל אמינם הוא פשוט ראפר ענק! פלואו מדהים וטקסטים חדים וחזקים לצד קורעים מצחוק.. לא חושב שאפשר להגיד על דרה באף סיטואציה שהיא שהוא גדול מאמינם ביכולות של ראפר ובטקסטים..

rapgamer4ever

New member
לא אמרתי שהוא יותר טוב מאמינם...

גם לדעתי אמינם יותר טוב ממנו. מכל בחינה אפשרית חוץ מקול.

rapgamer4ever

New member
לטעמי

שני השירים הכי טובים של טופאק הם changes ו-hitem up. שניהם הול אוף פיימרים וקשה לי להכריע ביניהם. לי מה שחסר בראפ (למעשה מאז שאיזי אי מת) זה תחושת אורגינליות. לאייס קיוב בתחילת הניינטיז היה את זה, לאיזי והקליק שלו (דרסטה, נוקאאוט, אייט) היה את זה, לביל L היה את זה בתקופה מאוחרת יותר אבל הקריירה שלו נגמרה מהר מאוד. לטופאק אגב לא היה את זה לדעתי ולמעשה הראפרים הטובים הנוספים היחידים שאני מאמין להם הם אמינם (שכבר הרבה מעבר לשיא וגם אצלו האורגינליות משנית) ואימורטל טכניק (שהאורגינליות גם לא תמיד חיובית אצלו וגם משנית). לנאס היה את זה והוא איבד את זה. אה כן וגם לגאנג סטאר יש את זה אבל הם לא מספיק מגוונים כדי לעניין לאורך זמן. הראפ עדיין לא מת (למי שמחפש מספיק טוב) אבל עידן הבלינג בלינג בהחלט לא מוצא חן בעיני ואני נאלץ לסטות מהמיינסטרים.

Oxycodone

New member
ממ

אני דווקא אוהב את nas - במיוחד את הקטע my state of mind outkas מעולים למרות שזה לא זהה בדיוק. לגבי השירים - יש לטופאק מלא שירים מצויינים hit him up אולי הכי וולגרי - אבל יש מלא שירים שדומים לו : trouble some 96 , enemies with me ועוד ועוד. הוא בעצמו אמר שהשיר הכי טוב שלו הוא two Americans most wanted. אני ממליץ לשמוע כל מה שיש לו להציע לא רק את הלהיטים כי בעצם זה לא אפשרי לבחור מה הכי טוב זה עניין של טעם. picture me rolling ו dear mama גם מעולים. בקיצור הכל טוב חח וכן הראפ שיש היום באמ טי וי וכדומה גרוע , ראפ בעברית זה בכלל הדבר הכי גרוע ששמעתי. בכללי כל המוזיקה הטובה היא מפעם...גם ברוק שנות ה80 וה90 היו השיא ומשם רק ירידה - הפאנק מת , הגראנג מת והיום יש רק את כל הלהקות אינדי המשעממות. אם מדברים על מוזיקה אני אדחוף עוד קישור למשהו טוב מפעם http://www.youtube.com/watch?v=v1s_B4gwTYQ

rapgamer4ever

New member
בהחלט מומלץ לשמוע הרבה טופאק

ואני כל-כך אוהב את היטם אפ בגלל כמה שהוא אמיתי (במיוחד הגרסה הלא מצונזרת שלא נעצרת ב"צ'ינו אקסל, פאק יו טו") ובגלל שיש לי מראש חיבה לdiss, לא רק בגלל הוולגריות. חוץ מזה הפלואו בשיר מטורף. דוקא את טו אוף אמריקאז מוסט וונטד לא ממש אהבתי. פרט לצ'יינג'ס והיטם אפ אני חושב שהכי טובים של טופאק הם life goes on ו-runnin, גם ביניהם קשה לי להכריע. אני חושב שיחד עם hail mary וlil homies די כיסינו את השירים הכי גדולים שלו. אם כי אני מראש חושב שהוא קצת אוברייטד.

ThEgReEnKiNg

New member
מה אוברייטד בו?

מה שהכי אדיר בטופאק , זה שהוא פשוט מגוון יש לו שירי אהבה( Dear mama) שירים עם מסר (changes ,brendas got a baby) , שירים כיפים (california love ,how do you want it) ויש לו גם שירים אכזריים(hit em' up) וגם אם נישב פה שעות לא נסקר את השירים הגדולים שלו, אולי סיקרתם את השירים המוכרים שלו , אבל יש לו עוד כל כך הרבה שסביר להניח אתה לא מכיר. אמן גדול. את ביגי אני פחות אוהב. עוד הרכב נדיר הוא N.W.A.

rapgamer4ever

New member
הוא לא בטופ 3 שלי

ואני גם לא בטוח אם בטופ 5. וזה יחד עם העובדה ששמעתי את כל השירים של טופאק ואני זוכר לפחות חצי מהם. אבל אתה יש לך טעם טוב. הוורלד'ס מוסט דנג'רוס גרופ הם אחת הסיבות העיקריות שאני תופס מאייס קיוב כל-כך. הוא היה העמוד שדרה של ההרכב הזה ועיצב את האופי שלו, הם היו טובים גם אחריו אבל רק טובים.

ThEgReEnKiNg

New member
איך זה שאתה לא ממש אוהב את פאק

עושה אותו אוברייטד? בקשר לאייס קיוב , מסכים הוא ענק , חשבתי שהוא קצת התרכך בשנים האחרונות אבל אז שמעתי את (gangsta rap made me do it) והבנתי שהוא עדיין בן זונה אכזרי , גם אם הוא לא מראה את זה תמיד. אשמח לשמוע מי ה5 ראפרים האהובים עליך , וגם סתם אם יש לך איזה מישהו להמליץ. תודה.

rapgamer4ever

New member
אני חושב שהוא אוברייטד בלי קשר לטעם שלי

כי לדעתי אנשים תופסים ממנו כבעל סקילז יותר טובים ממה שיש לו- בלי קשר לכמה שאני אוהב לשמוע אותו (שזה כמובן נגזרת גם של הסקילז אבל גם של אמינות, סיפור מאחורי, כריזמה וכו'). אייס קיוב התרכך אחושילינג, למעשה מאז שהוא התחיל להתרכז בכמה שהוא קשוח (איפשהו בין לת'אל אינג'קשן לווסטסייד קונקשן). וגאנגסטה ראפ מייד מי דו איט שיר נחמד אבל "בן זונה אכזרי" זה מה שאייס קיוב היה פעם. תשמע (אכתוב בשורה למטה כדי למנוע בלבול): no vaseline (דיס כלפי NWA, לטעמי הדיס הטוב בהיסטוריה) the n*gga you love to hate i wanna kill sam (שני הנ"ל משירי המחאה הכי חזקים שיש בראפ) וכמובן את החומר שלו עם NWA. אז הוא היה בנזונה קשוח. אני לא יודע מי 5 הראפרים האהובים עליי... חוץ מהשמות הממש ממש גדולים אני מאוד אוהב את immortal technique (הליריקסיסט הכי גדול לטעמי, לא רק מהפעילים אלא בכלל), איזי אי (בזכות הכריזמה. השם שלו די גדול אבל לדעתי די נעשה לו עוול), וביג L.

ThEgReEnKiNg

New member
היי! לא אמרתי שהוא חזר להיות כמו פעם

פעם הוא באמת היה כמוש השיא אמר the nigga you love to hate. ברור שהוא פחות קשוח מפעם , אבל השיר הזה(למרות שהוא לא ענק , הוא שיר שמאוד אהבתי ומאוד נכון גם) אבל יחסית חשבתי שהוא כבר לגמרי איבד את זה , והשיר הזה גורם לחשוב שיש לו עוד הרבה דברים לומר , אבל הוא פשוט לא אומר אותם , כדי לשמור על התמיד הנקייה שיש לו כרגע. אני אנסה את ביג L וimmortal , תודה.!

למעלה