ישראל - יוון

STEVE NASH

New member
../images/Emo32.gif ישראל - יוון

היום ב21:00 יערך המשחק הגורלי, יוסי שוב פצוע... אבל ישחק. מה אומרים? יוון לא נבחרת גדולה, אבל היא בהחלט עדיפה עלינו לדעתי. יגמר 0-0 או 1-1, במילא נפסיד שם. אם זה לא מעניין אתם מוזמנים לנצל"ש את העוף, או סתם להוסיף לו טיבול אם הוא לא טעים.

rapgamer4ever

New member
יש 2 נבחרות יותר טובות מאיתנו בבית

שזה כבר לא רע כי בשאר הבתים יש 3 ואפילו 4 כאלה. אבל גם אם נצליח להקדים אחת מהשתיים, והסיכוי לכך הוא נמוך לדעתי, אני לא חושב שנעלה למונדיאל. כי נתמודד מול נבחרת הרבה יותר טובה ב-2 משחקים ואת המזל שלנו כבר קיבלנו עם הבית הזה, על אחת כמה וכמה עם התיקו מול שוויץ וההפסד שלהם למדינה לא מדינה, על אחת כמה וכמה וכמה עם כמויות המזל שאנחנו צריכים עוד כדי לסיים שניים (כי יכולת אין לנו). אני לא אראה את רוב המשחק גם כי לא אהיה פנוי וגם כי זה רק יעצבן אותי.

spinebuster

New member
אנחנו צריכים לנצח

את היוונים, אבל זה יהיה קשה בגלל קשטן שונא משחק התקפי משום מה.....

SHITBREAK3

New member
גזור ושמור

יוון לוקחת 3-1 בניון משחק למרות שהוא עדיין לא כשיר, מחמיר את הפציעה ולא משחק גם במשחק השני, ישראל מסיימת שלישת בבית קשטן בחוץ גוטמן מקבל את הקמפיין הבא

chaiel49

New member
לגבי קשטן וגוטמן...

אולי זה חלק משיטת החיים שלי להיות נגד דעות שמוסכמות על לפחות 90% מהאוכלוסיה אבל אני חושב שקשטן מאמן ממש לא טוב, ולגבי גוטמן, מאמן מצוין!

rapgamer4ever

New member
לא חושב שנצליח לחטוף 3

יוון גם נבחרת מוגבלת בטירוף. צריכה נבחרת קונוסים בשביל לתת מולה 3, וישראל עדיין לא נבחרת קונוסים.

or121210

New member
תקראו לי לא פטריוט אבל

בתור אוהד כדורסל ישראלי, אני מעדיף שהנבחרת לא תנצח, לא תעלה, ולא תהיה קיימת בכלל, אולי ככה לא יופנו %90 אחוז מתקציבי הספורט לכדורגל, הספורט בו אנחנו הכי גרועים.

chaiel49

New member
חוץ מהקטע של הכדורסל...

שאני לא סגור עלזה אם אני אוהד כדורסל ישראלי אתה צודק לא ב90% אלא ב100%... גם לא הגיוני ש90% מעיתונות הספורט עוסקת בכדורגל (מתוך זה 50% רכילות) בזמן שהכדורגל שלנו נראה איך שהוא נראה...

Oxycodone

New member
מסכים

סתם ספורט אלים ומשעמם של קופים שלא יעלו ולא ישחקו , שישדרו במקום זה עוד nba

chaiel49

New member
לא יודע למה...

אבל אני תמיד נגד ישראל... אולי בגלל שמתישהו יבינו פה שמשהו דפוק ויחליטו לשנות אתזה...

chaiel49

New member
בושה...

לדעתי עצם העובדה שישראל לא עלתה למונדיאל יותר מ35 שנים היא בושה...כ"כ הרבה פוטנציאל ושום תוצאות...

Oxycodone

New member
שום פוטנציאל שום נעליים

גם אם היו עולים הם היו עפים ישר , קבוצה בלי חלוצים בלי כושר גופני שחיה רק על פוקסים. לשחקנים אירופאים ואפריקאיים יש יותר כח פיזי - הישראלים חלשים ויהיו חלשים וזה סתם משחק מפגר ומשעמם ואלים.

rapgamer4ever

New member
תשמע אתם ממש אכזרים

אני לא חולה על כדורגל, בטח לא ישראלי, ואני כבר מתחיל להעלב בשם הכדורגל. אפשר לא לאהוב אבל למה לקלל? למה לפגוע? אתם חושבים שרק לכם יש רגשות?

chaiel49

New member
פוטנציאל מלכתחילה...

לא פוטנציאל קיים... למרות שתאמין לי שיש לישראל שחקנים ששווים מונדיאל. זה שהם לא בנבחרת או משהו בסיגנון זה משהו אחר. זה שכל שחקן שעשה דריבל מסכן או הכניס שער יפה מוכתר ככוכב גדול זה משהו אחר. זה שברדיוס 50 ק"מ מאיפה שאני גר אין לי מגרש דשא אחד מסכן שאני יכול לשחק בו זה משהו אחר. זה שמשחקים בשבת ובגלל זה ציבור גדול לא חולם על להיות שחקנים זה משהו אחר (תצחק, אבל אני יכול להביא לך דוגמא למישהו שאני מכיר היטב ששווה נבחרת בכיף, אבל הוא דתי אז אין סיכוי) תראה לי ארץ אחרת שחיה ונושמת כדורגל כמו ישראל. עם כל הכבוד לנו אוהדי הNBA אנחנו מיעוט ואני בטוח שגם בקרב הגולשים בפורום הזה היו כמה ששיחקו כדורגל בילדותם וחלומם היה להיות שחקני כדורגל. תראה לי עוד מדינה עם מזג אוויר כמו שלנו שאפשר לשחק כל יום כדורגל? לא הוריקנים ולא סופות ומצד שני גם לא "כזה" חם (אכן?) וכו'...

Oxycodone

New member
לא קשור זה גנטי

כמו שישראלי אף פעם לא יזכה בתחרות שחייה אולימפית או בריצת מרצון או ריצה מהירה. פשוט הגוף שלהם לא מספיק פיזי לכדורגל ברמה גבוהה כמו נגיד דרום אמרקיאיים אירופים ואפריקאים. וגם יש מנטליות ישראלית ותרבות ישראלית ובלה בלה - אני אישית לא ראיתי כדורגל איזה 8 שנים מרוב שזה משעמם. זה שפה ושם יש יוסי בניון ושחקן טוב זה לא עוזר בברזיל יש לך מליונים כאלה. חוץ מזה הם הקבוצה שמשחקת הכי מגעיל רק בונקרים ומחכים לפוקס להבקיע. כדורגל עצמו זה כל כך משעמם...אין פסקי זמן אין אינטילגנציה - רק פאולים ואלימות ושעמום אחד גדול.

chaiel49

New member
הייתי מתווכח איתך..

אבל אין לי כח לזה אז אני יגיד רק שאני לא מסכים איתך...לגבי חלק מהדברים...

ikrmr

New member
צפה בליגת האלופות או בקבוצות הטובות של

בליגות הטובות ביותר (כמובן שרובן משחקים בליגת האלופות) או במשחקים של הנבחרות הטובות ביותר בטורנירי הנבחרות השונים. הקבוצות והנבחרות האלו יספקו לך לא מעט משחקים שאינם משעממים כלל, אלא קצביים ואיכותיים.

למעלה