יעיל

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif יעיל

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה מנחם אתכם (ושוב, נסו להיות ספציפיים
)

לבנדר א

New member
ראיתי את הסרט השישי!

באיחור היסטורי. אבל כל עוד השביעי לא יצא זה בסדר. אני חושבת שאם הזמן אני מפתחת את היכולת... להנות מהם? יותר לדכא את הסבל שלי. אבל משהו קרוב להנאה, כן, אם שומרים על המידה הנכונה של ריכוז.

Guid

New member
../images/Emo6.gif

השישי היה טוב בצורה מפתיעה. הם עשו יותר מדי קטעי קומדיה, אבל זה היה מצחיק ולא דבילי כמו בסרטים הקודמים, אז זה יצא נחמד בכללי~ מה שכן, את הסצינה הסופית, עם המגדל וסנייפ, היה אפשר לעשות אחרת... אבל נו, גם בסרט הקודם, בסצינה עם סיריוס, הם פישלו. בעסה.

לבנדר א

New member
האמת שעוד לא ראיתי את הסוף

אבל כן, אני נותנת לסרט הזה
. שזה הרבה יותר ממה שהעזתי לקוות לו.

deisy

New member
שיחה עם סיון

אני חופרת לה מלאאאאאאאא והיא תמיד מצליחה לעלות לי חיוך!

icy woman

New member
מנחם לא עוזר לי

מי שעוזר לי הן מאיה, גלית וסיוון. קצת שיחה איתן. אפילו אם זה לא בנושא שהכאיב לי. דבר נוסף שעוזר לי- במיוחד כשאני במועקה בהיבט הכלכלי- אני קונה לי זוג נעליים
. אם כבר מינוס, מה יעשו עוד 500 ש"ח??

deisy

New member
חחחחח ../images/Emo99.gif

אמרתי לך שיש לך בת קטנה אצלי כבר נכון? אותן מחלות גם יש לכן!!! XD

Don Nirtin

New member
את לא באמת רוצה שאהיה ספציפי. ../images/Emo87.gif

ביליב מי. ולמשהו שלא ספציפי- אלא כללי כזה- נשמונת ובתאלונת. פלוס "נוווווווווווווו קרציה!!!!!" של המכשפה ממערב. ושיחה קלילה עם יעל הרעה. ובאופן ספציפי יותר- מסן/מסנג'ר

ToryMaster

New member
קניות../images/Emo122.gif

אני פשוט סכנה מהלכת, בחיי
. אבל גם שיחה עם מאמי, או שיחת "הבת שלנו כזו חמודה" עם יעלי. וגם שניצל עם אטריות ושפמונים של חתולים, אלה דברים שאותי משמחים..

deisy

New member
../images/Emo23.gif

את באמת אסונית עם קניות
אבל אני אוהבת אותך!

למעלה