יומי

this is me then

New member
../images/Emo32.gif יומי

היום היה לי יום חרא בבית ספר, החזירו לנו מבחנים באנגלית וקיבלתי אפס, למה? אתם לא תאמינו, בגלל שרשמתי בכתב מחובר. כי שחכתי שאסור ובאנגלית אני רגיל לכתוב מחובר בשבילי לכתוב בלא מחובר זה כמו לכתוב עברית בדפוס. אז זהו רבתי עם המורה והתחצפתי אז היא מזמינה ת´הורים שלי לשח

mandy

New member
../images/Emo32.gif

איתי, איזו מורה דפוקה!
היא צריכה לתת לך בונוס על זה שכתבת במחובר!!!
שלי...
היום היו המון ביטולים! וגם לא הודיעו לנו...באמצע היום פתאום אין מתמטיקה, אחר כך מתבטלות שעתיים פסיכולוגיה...(בסוף היום) בקיצור, אחר כך כועסים עלינו שאנחנו מבריזים..המורים לא שמים פס ____ על שמיניסטים!!
לא שאני מתנגדת לביטול מתמטיקה..חחח
אבל חוץ מזה הייתי אמורה לקבל בחזרה 3 מבחנים ולא קיבלתי אף אחד!!

אור P

New member
ה-OFF שלי היום...

קיבלתי במבדק במתמטיקה 38 אבל המורה שלי אמרה שהיא לא תחשיב כי יש בוחן והיא לימדה אותי אחרי המבדק את כל החומר... איתי הזכיר התעצבנות, אז, היום היה לי לשון, והמורה שלי עושה ´אור אתה מוכן לסתום ת´פה?´... אמרתי לה ´מי את שתגידי לי לסתום ת´פה??!´... וכמו שכבר סיפרתי לכם קיבלתי 100 בלשון אז בסוף השיעור היא אמרה לי שאני נגרר ואם אמשיך ככה הציון שלי יירד!! היום התחלתי ב-10:00 כי לא היה לי עצבים לאנגלית שעתיים, ובשבוע הבא יש לי בוחן על כללללל הזמנים באנגלית לצערי... כך עבר יומי... וזהו...

this is me then

New member
אור

איזה חוצפנית המורה, למה היא אמרה לך לסתום ת´פה? וחוץ מזה אצלנו בבית ספר אסור למורה לדבר ככה לתלמידץ

../images/Emo32.gif

איתי, מה זה המורה המפגרת הזאת היא באמת צריכה לתת לך בונוס אולי היא לא יודעת לקרוא מחובר מה היא לא יכלה להגיד לך את זה בזמן המבחן
אני לשם שינוי לא הלכתי לבית ספר

this is me then

New member
כן, ממש מפגרת

באמת נראה לי שהיא לא יודעת לקרוא כתב מחובר אז היא התעצבנה. ולמה לא הלכת לבית-ספר?

לא הלכתי לבית ספר

כי היה לי עוד ראיון ויום חמישי יש לי מבחנים ואני רוצה בהצלחה מכל הפורום

this is me then

New member
jenni from the block

בהצלחה, הלוואי שיהיה לך ראיון מוצלח. קבלי
. תחזרי לספר איך היה.

Mandyִ

New member
איתי../images/Emo9.gif

בכיתה י´ לומדים סוציולוגיה, ואז בכיתה יא´ אפשר לבחור אם להמשיך ללמוד את זה, וזה בא עם פסיכולוגיה! (5 יחידות ביחד) ובהתחלה אהבתי סוציו´ אבל עכשיו זה נהיה מש-ע-מם!
פסיכולוגיה זה ממש כיף לעומת זאת...

אור P

New member
מנדי

בשנה הבאה אני בוחר גם פסיכולוגיה-סוציולוגיה וגם בתור מגמה ליא´.. זה שווה?

למעלה